خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
ممنون
فقط این مدل را از نظر رفرش ریت نگران هستم چون 60 هرتز هست.
در پخش فوتبال و صحنه های سریع مشکلی مثل لرزش در تصویر یا تاری در تصویر نداره؟

ببین مطمئن نیستم ولی فکر کنم 100 هرتز باشه. من تو مغازه که کنار سایر تلویزیونا دیدم این از بقیه تصویرش سریع تر بود انگار تصاویر با فریم‌ بالاتری پخش‌ میشد من کنسول رو بردم همونجا هم تست کردم خیلی خوب بود از نظر سرعت تو فوتبال هم باز همینطوره.

سلام
امروز رفتم بازار شیراز،43 اینچ فقط فور کی ال جی 43uh651 داشتن و نه خبری از سونی بود نه سامسونگ نه مدل 750 ال جی.
مدل 651 بد نبود ولی عالی هم نبود بعضی وقت ها لرزش در تصویر از نزدیک مشخص بود کیفیت رنگ و نور هم قابل قبول بود.مدل 850 بهتر بود ولی حیف 43 اینچ نداره.
حالا ماندم بخرم این 651 رو یا فعلا با همین مانیتور سر کنم تا تلویزیون های 2017 بیان

• Like
Reactions: Xenon360
سلام
امروز رفتم بازار شیراز،43 اینچ فقط فور کی ال جی 43uh651 داشتن و نه خبری از سونی بود نه سامسونگ نه مدل 750 ال جی.
مدل 651 بد نبود ولی عالی هم نبود بعضی وقت ها لرزش در تصویر از نزدیک مشخص بود کیفیت رنگ و نور هم قابل قبول بود.مدل 850 بهتر بود ولی حیف 43 اینچ نداره.
حالا ماندم بخرم این 651 رو یا فعلا با همین مانیتور سر کنم تا تلویزیون های 2017 بیان
داش اميررضا پيشنهاد من اينه ك فعلا صبر كني اگه چيزي نبوده.
٦٥١ دقيقا اندازه قيمتش كيفيت تصوير بهت ميده

يا از بانه X800D بخر ٤٣ اينچش
يا اينكه صبر كن موجود بشه تو بازار شيراز

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: amirrezan95
داش اميررضا پيشنهاد من اينه ك فعلا صبر كني اگه چيزي نبوده.
٦٥١ دقيقا اندازه قيمتش كيفيت تصوير بهت ميده

يا از بانه X800D بخر ٤٣ اينچش
يا اينكه صبر كن موجود بشه تو بازار شيراز

آره فعلا صبر میکنم.
یه مغازه هم گفت بعد سیزده بار میاره یه زنگ بعد سیزده بهش میزنم ببینم آورده چیزی یا نه
در کل امید به پیدا کردن 43 فورکی به جز 651 در شیراز نمیره
از بانه هم خریدن قیمتش زیاد در میاد بصرفه برام نیست
حالا ببینم بعد سیزده اگه چیزی پیدا نکردم صبر میکنم تا مدل های 2017 بیان یا دل رو میزنم به دریا 651 میگیرم

• Like
Reactions: Xenon360
دوستانی که تلویزیون samsung js8500 4k hdr دارن اپدیت 1490 رو انجام بدن کیفیت تصویر HDR روی PS4 PRO بهتر میشه . به صورت انلاین میتونید انجام بدید .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

دوستان من PS4 معمولی دارم
تلویزیونمم x800 هس اما هر کاری میکنم نمیتونم قابلیت HDR رو تو کنسول روشن کنم یعنی میزنه Not supported
چیکار باید کنم؟

دوستان من PS4 معمولی دارم
تلویزیونمم x800 هس اما هر کاری میکنم نمیتونم قابلیت HDR رو تو کنسول روشن کنم یعنی میزنه Not supported
چیکار باید کنم؟
شما بايد بري توي تنظيمات تي وي ... از اونجا قابليت يكي Enhance mode رو فعال كني برا يكي از پورت هاي HDMI . بعد كابل رو بزني توي اون پرت

شما بايد بري توي تنظيمات تي وي ... از اونجا قابليت يكي Enhance mode رو فعال كني برا يكي از پورت هاي HDMI . بعد كابل رو بزني توي اون پرت

ممنونم اوکی شد فقط یه سوال دیگه اینکه علاوه بر automatic کردن HDR رو کنسول یه گزینه دیگه هس رو تی وی که اونم HDR هس ... اونو باید رو حالت auto گذاشت یا on؟

ای کاش سازندگان به جای خرج کردن منابع سخت افزاری روی رزولوشن 4k، روی کیفیت بافتها و نورپردازی وسایه هاو...خرج میکردن.من خودم tv 55 اینچ دارم وزمانی رزولوشن رو از 4k به 1080p انتقال میدم تفاوت انچنانی احساس نمیکنم.مکر کسانی که فاصلشون با tv خیلی کم باشه.که اونم منطقی نیست وچشم ها بعد یک مدت از ببن میرن
برای منی که فاصله ام با تلویزیون 4 متر هست من تفاوت زیادی با 1080 احساس نکردم.
البته تبلیغات هم بی تاثیر نبوده تو این قضیه.
یک نکته دیگه اینکه به نظرم تکنولوژی hdr هنوز اول راه هست و هنوز خیلی جای پیشرفت داره.من هنوز sdr رو بیشتر میپسندم تا hdr
این تجربه و نظر من بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or