SleepyTurtel
کاربر سایت
خوب نيست زياددوستان سلام
تلویزیون 40juc7920 سامسونگ سری هفت چطوره؟
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
ممنون واسه خودم نمیخواستمخوب نيست زياد
نگيريد اين تي وي رو . من از نزديك ديدمش
من نمي دونم الان قيمتش چنده . ولي ب جاي اين Sony 43 X800D رو بگيريد . يا حداقل LG 43 UH750
اگه ارزون تر از مدل LG اي ك بهتون گفتم باشه درين صورت خريدش توجيه داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
ميگم اول بايد ببينيد قيمت چقدر بهشون گفتنممنون واسه خودم نمیخواستم
دلیل اینکه میگید خوب نیست برای چیه؟
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
سلامیعنی تفاوت uh651 با Uh750 اینقدر زیاده که یکیش افتضاح! یکیش خوبه!؟
سامسونگ Ku7000 چطور؟
یعنی تلویزیون سونی 40wd653 یا 40w650d از مدل های بالا بهتره؟تو این مدل ها کدوم از همه بهتره؟
من فول اچ دی رو که هر قسمتش 8 گیگ هست رو دان کردم و فوق العاده هست..حالا 4k hdrبشه چه شود...28 مارس مستند planet earth 2 نسخه 4k hdr ریلیز میشه . حتما تورنتش هم میاد . برای تست کیفیت واقعی تلویزیون خوبه .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
دوست عزیز من ku 7970 دارم.اگر مشکل مالی ندارید سری ks ارجعیت داره. در رابطه با هرتز هم نگران نباشید تلویزیون گزینه هایی داره که این مشکل رو تا حدودی حل میکنه.سلام
دوستان نظرتون راجع به ku7970 سامسونگ چیه؟
من می خوام یه 4k 55 بگیرم
7970 سه و نیم اینطوراس ks8985 هم حدود6 تومن
حالا می خوام ببینم آیا واقعا ارزش این تفاوت قیمت رو داره
7970 بنظرم همه چیش خوب اومد فقط رفرش ریت 60 هرتزش یکم نگرانم کرد که کم بیاره چون الان پلاسما دارم که اون 1200 هرتزه
عطا جان بعضی اوقات تو آل دیجیتال تی وی کارکرده میزارن...و همینطور از طریق دیوار حضوری گیرت بیاد بهتره..دوستان کسی نظری یا پیشنهادی نداره ؟
این دوست ما کچلمون کرد و گیر داده براش یه تلویزیون کارکرده پیدا کنم
البته بهشون گفتم که من کارکرده کار نمیکنم ولی ....
دوست عزیز نسبت به قیمتش تی وی خوبیه...سلام
دوستان نظرتون راجع به ku7970 سامسونگ چیه؟
من می خوام یه 4k 55 بگیرم
7970 سه و نیم اینطوراس ks8985 هم حدود6 تومن
حالا می خوام ببینم آیا واقعا ارزش این تفاوت قیمت رو داره
7970 بنظرم همه چیش خوب اومد فقط رفرش ریت 60 هرتزش یکم نگرانم کرد که کم بیاره چون الان پلاسما دارم که اون 1200 هرتزه
دوست عزیز نسبت به قیمتش تی وی خوبیه...
چند تا از دوستان اینجا از این مدل دارن و راضی هستن..
QUOTE="mohsen2012, post: 4208164, member: 80180"]دوست عزیز من ku 7970 دارم.اگر مشکل مالی ندارید سری ks ارجعیت داره. در رابطه با هرتز هم نگران نباشید تلویزیون گزینه هایی داره که این مشکل رو تا حدودی حل میکنه.
سری ks روشنایی بالاتری داره وهمینطور وسعت رنگها بهتر هست نسبت به ku.سوال دیگه ای داشتید بپرسید
مدل ku 7970 hمحتوای hdr رو متوسط نشون میدهمرسی از پاسختون...
علاقه خودم به LG OLED B6P بودش اما خیلی گرونه 8 و نیم اینطوراست دیگه اومدم تو مدل های پایین تر
الان می تونم ks هم بخرم اما خوب تفاوت قیمتش بالا بود گفتم ببینم واقعا ارزش این مقدار پول اضافه دادن رو داره بین این دو مدل یا نه