s.1
کاربر سایت
داداش من خوزستانم..با نرم افزارم تست کردم سرعت 1.8 مگ زد..
ایول تهران که کسی 1 مگ بر ثانیه بگیره جشن می گیره(البته بالاترم هستن که بگیرن اما خیلی کم) به خیلی ها هم که خدمات داده نمی شه adsl
داداش من خوزستانم..با نرم افزارم تست کردم سرعت 1.8 مگ زد..
داداش تا اونجا که اطلاع دارم فقط تو رسیور تفاوت دارن..سلام می شه به این سوال من جواب بدید سریع ممنون
49uh850v و 49uh850t باهم فقط طوی رسیور فرق دارن یا فرق دیگه هم دارن؟
تو شیراز دوست من سرعت دانلود 10 مگ داره ! برای ip tv استفاده میکنه.ایول تهران که کسی 1 مگ بر ثانیه بگیره جشن می گیره(البته بالاترم هستن که بگیرن اما خیلی کم) به خیلی ها هم که خدمات داده نمی شه adsl
تو شیراز دوست من سرعت دانلود 10 مگ داره ! برای ip tv استفاده میکنه.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
عزیز من سرعت دانلود با idm گفتم. منظور 10Mbps هست با idm .من adsl گفتم منم 16 مگابیت دارم مگابایت بر ثانیه فرق می کنه. adsl نهایت سرعتش 24 مگابیت بر ثانیه هست که نهایت دم در مخابراتم باشید 20 تا می گیرید بدون نویز البته
داداش اگه ترجمش کردی لطفا فرمایش کن خلاصه چی گفته..دوستانی که مشکل washed out شدن تصویر در تلویزیونهای سونی دارند مطلب زیر رو بخونید.
My PS4 Pro's Color Has Been Terrible And Faded For Months And I Finally Fixed It
عزیز من سرعت دانلود با idm گفتم. منظور 10Mbps هست با idm .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
دوست عزیز عید شما هم مبارک...سلام خدمت همگی ضمن تبریک سال نو، بنظرتون تلوزیون UH65200GI الجی برای گیم چطوره؟ فعلا بودجم در حد 43 اینچ این مدل هست که دو و نیم تومنه حدودا
خیلی عالیه..نقد وبررسی تلویزیون سونی x900e
Sony X900E Review LED TV (XBR49X900E, XBR55X900E, XBR65X900E, XBR75X900E)
سونی ترکونده
من منتظر بررسی x850e هستم.امیدوارم اونم بترکونه
سلام به همه سال نو همه مبارک .انشالله سال خوبی باشه برا همه.ایول تهران که کسی 1 مگ بر ثانیه بگیره جشن می گیره(البته بالاترم هستن که بگیرن اما خیلی کم) به خیلی ها هم که خدمات داده نمی شه adsl
پنل va هستشخیلی عالیه..
فقط یکم گرون در میاد..55 اینچش 1700 دلاره که اینجا حدود 7 تومن میشه..
ips هم هست