amirrezan95
کاربر سایت
سلامخب دیگه کم کم دارم میرم واسه سفارش 43UH750V تلوزیون 4K LG که با ارسال میشه 2 تومن!
پیشنهاد بهتری دارین یا همین رو بگیرم بره؟
منم دنبال خرید این تی وی هستم.
قیمتش بدون ارسال چند هست؟
سلامخب دیگه کم کم دارم میرم واسه سفارش 43UH750V تلوزیون 4K LG که با ارسال میشه 2 تومن!
راسیتش بحث هزینه نیست ولی خوب میخوام قبل از خریدم مطمئن بشم . مثلا الان بعضی ها تو تاپیک میگن x850 خوبه بعضی ها هم میگن ks8980 حالا من موندم چیکار کنمدوست عزیز این تی وی ها در یک رِنج قیمت نیستن که بشه با هم مقایسشون کرد.و بستگی به این داره که چقدر هزینه کنی.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
داداش من خيالت رو راحت كنمراسیتش بحث هزینه نیست ولی خوب میخوام قبل از خریدم مطمئن بشم . مثلا الان بعضی ها تو تاپیک میگن x850 خوبه بعضی ها هم میگن ks8980 حالا من موندم چیکار کنم
مرسی از جوابتون .داداش من خيالت رو راحت كنم
اگه بالاي ٧٠ درصد تي وي رو برا Game ميخواي X850D بگير . و اون تفاوت قيمت رو خرج سايز ٦٥ اينچ X850D بكن
ولي اگه اين تفاوت اهميتي نداره برات و بيشتر برا فيلم ديدن تو محيط تاريك ميخواي 8980 رو بگير
من هر دو تي وي رو از نزديك ديدم . توي نشون دادن رنگها هيييچ تفاوتي ندارن اين دوتا تي وي
رنگها هم اصلي ترين فاكتور توي گيم برا من هست
ولي برايتنس ٨٩٨٠ بيشتره ك واقعا زياده . هم ميتونه يه مزيت باشه برا بعضيا هم ميتونه مزيت نباشه برا افراد ديگه
عمق رنگ ميشكي هم بيشتره ك از نظر شخص بنده توي تجربه ي كاربري تاثيري نداره و فقط ١٠ درصد ميتونه بهتر باشه
اضافه كنم كه من خودم X850D دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
خواهش ميشهمرسی از جوابتون .
راستش بیشتر برا گیمه تا فیلم . پس با این اوصاف همون x850 بهتره .
فقط یه سوال این oled سونی کی میاد تو بازار ؟
دوست عزیز الان بهترین تلوزیون 55 اینچ سونی همینه یا بالاترم هست ؟خواهش ميشه
اگه برا گيم ميخواي X850D بخر ب هيچ عنوان پشيمون نميشي
حتي با پول ٨٩٨٠ ميتوني سري ٩ سوني رو هم بخري .
اولد سوني قيمتش خيلي فضايي مشخص شده . بياد ايران ديگه واويلا
قاعدتا وسطاي ٢٠١٧ بايد ديگه تو ايران موجود باشه .
عرفان جان تو کامنت بالا قیمتاشو گذاشتم..خواهش ميشه
اگه برا گيم ميخواي X850D بخر ب هيچ عنوان پشيمون نميشي
حتي با پول ٨٩٨٠ ميتوني سري ٩ سوني رو هم بخري .
اولد سوني قيمتش خيلي فضايي مشخص شده . بياد ايران ديگه واويلا
قاعدتا وسطاي ٢٠١٧ بايد ديگه تو ايران موجود باشه .
دوست عزیز sony x930d از بقیه بالاتر و گرونتره..دوست عزیز الان بهترین تلوزیون 55 اینچ سونی همینه یا بالاترم هست ؟
دوست عزیز منم sony x850 دارم..نسبت به قیمتش فوق العاده هست و ارزش خریدش خیلی بالاست..دوست عزیز الان بهترین تلوزیون 55 اینچ سونی همینه یا بالاترم هست ؟
بهترين هاي ٢٠١٦ سوني سري ٨ و ٩ سوني هستندوست عزیز الان بهترین تلوزیون 55 اینچ سونی همینه یا بالاترم هست ؟
حالا این 930d چقدر کیفیتش از 850d بالاتره ؟ بعد قیمتش چنده ؟بهترين هاي ٢٠١٦ سوني سري ٨ و ٩ سوني هستن
X850D
و
X930D كه پرچمدار ٥٥ اينچها هست
حقيقتش من اين تي وي رو نديدم از نزديك ... دوستاني ك X930D رو ديدن از نزديك بگن كه چند درصد بهتر از X850D هيتحالا این 930d چقدر کیفیتش از 850d بالاتره ؟ بعد قیمتش چنده ؟
شرمنده باز سوال میپرسم . الان این تلوزیون بهترین مونتاژش ماله کجاست بعد از کجا بخرم مطمئنتره ؟حقيقتش من اين تي وي رو نديدم از نزديك ... دوستاني ك X930D رو ديدن از نزديك بگن كه چند درصد بهتر از X850D هيت
قيمت X930D سايز ٥٥ نزديك ب ٧ ميليون هست دوست عزيز
دوست عزیز بهترین سری ساخت مال مالزی هست...احتمالا تو شهرتون گیرت بیاد..شرمنده باز سوال میپرسم . الان این تلوزیون بهترین مونتاژش ماله کجاست بعد از کجا بخرم مطمئنتره ؟
نه بابا دشمنت شرمنده دوست عزيزشرمنده باز سوال میپرسم . الان این تلوزیون بهترین مونتاژش ماله کجاست بعد از کجا بخرم مطمئنتره ؟
اگه خریدی و تست کردی بیا اینجا هم تعریف کن چون یه سری دیگه هستن منتظر تلویزیون 2 میلیونی بگیرن ولی هیچکس نخریده بود اینجاخب دیگه کم کم دارم میرم واسه سفارش 43UH750V تلوزیون 4K LG که با ارسال میشه 2 تومن!