بايد محتواي خود بازي HDR باشه ... و توي تنظيمات ديسپلي ps4 روي حالت اتوماتيك گذاشته بشهدوستان الان من چجوری میتونم رو x8500d و ps4 ۴کا یا HDR رو فعال کنم؟
چیزی پیدا نکردم خودم
فیفا 17 داره؟بايد محتواي خود بازي HDR باشه ... و توي تنظيمات ديسپلي ps4 روي حالت اتوماتيك گذاشته بشه
به محضي ك وارد بازي باشيد در صورت داشتن قابليت hdr خود تي وي ميره روي اين حالت و نيازي ب تنظيم دستي نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
در جواب هر دو بايد بگم نه ...فیفا 17 داره؟
و اینکه ps4 معمولی 4k نداره؟
درود
فقط من یه موضوعی رو اضافه کنم که سعی کنید از اعداد و ارقامی که سایت RTING برای تست انواع تلویزیونها نوشته شده
روی تلویزیونها داخلی استفاده نکنید چون اولا مدلهایی که تو این سایت مورد بررسی قرار داده میشه
مدلهایی هستند که خود شرکت سازنده در اختیار این سایت قرار میده برای بررسی و تستهای مربوط و دوما این مدلها همگی دست چین شده
بهترینهای خط تولید او شرکت به حساب میان
پس اگر خواستید از مدلهای داخلی انتخاب کنید زیاد روی این اعداد حساب نکنید مگر اینکه خلاف این امر با انواع ابزار اندازه گیری
بررسی و نوشته شده باشه مثل همین سایت RTING
متاسفانه این ابزار بسیار گران قیمت و نایاب هستند وگرنه خیلی از سایتها از این ابزار برای بررسی استفاده میکردند
این موضوع رو فقط به خاطر خودتون میگم تا بهترین انتخاب رو کرده باشین نه چیز دیگه
داداش گول تبلیغات سامی و الجی رو نخور! این دو شرکت چون تو ایران بازار دارن اثکر مقاله های سایت ها ازشون دفاع میکنن و حامیشون هستن.... متاسفانه! همه میدون جنس برتر و با کیفیت فقط سونی.... اصلا بحث رو برا یه کیفیت TVرو ول کن قدرت یه tv خوب فقط از جلو مشخص میشه اونم باید خودت بری از جلو ببینی که من رفتم دیدم سری 8 و 9 سونی تو کیفیت خیلی چشم نواز تر بودن از رقبا.....دوستان ایم INPUT LAG دقیقا تحت چه شرایطی بوجود میومد ؟ من که هیچ لگی ندیدم با PS4
حیف سیستمم قوی نیست وگرنه 4K رو هم تست میکردم...
بازی هایی که دارم DIVISION و FIFA17 هست که البته 1080 بودن...دیویژن که همینجوریش گرافیکش میخکوبت میکرد حالا زیباییش تو طلوع و غروب ها صد برابر شده...
من در مورد HDR زیاد اطلاعاتی نداشتم فقط میدیدم دوستان خیلی رو این قضیه تاکید دارن ک سامی توش خیلی قویه و البته تو ذوق من خورد ک چرا اینجوری قوی نیست سونی..بعد رفتم سرچ کردم دیدم کلا 13 تا بازی این خاصیت رو دارن و هیچ کدومشونم تو مود و سلیقه من نیست ! کلا سبک انتقاد ها سازنده نیست و فک میکنم اکثر ما اسیر اعداد و ارقامی ک شرکت ها اعلام میکنن میشیم نمونش کنتراست و زمان تاخیر تو تلویزیون هاست ک هیچ وقت دقیق نبوده ولی همیشه طرفدارا ازش استفاده کردن.
دوستانی که سونی سری ۸ دارن لطف کنن بگن بهترین تنظیمات براش چی هست من فعلا رو مود اسپورت گذاشتم به نظرم خوب و زنده هست تصاویر
چنتا عکس میزارم ک نه موقع خوبی بود(اتاق افتابی و نور مستقیم تو تی وی بود) نه دوربین گوشی(htc m7)
View attachment 71268 View attachment 71269 View attachment 71270
دوست عزیز برای تماشای فیلم و کانال های داخلی همون sport از همه بهتره..موقع فوتبالم live football رو فعال کن خیلی بهتر میشه..دوستان ایم INPUT LAG دقیقا تحت چه شرایطی بوجود میومد ؟ من که هیچ لگی ندیدم با PS4
بازی هایی که دارم DIVISION و FIFA17 هست که البته 1080 بودن...دیویژن که همینجوریش گرافیکش میخکوبت میکرد حالا زیباییش تو طلوع و غروب ها صد برابر شده...
من در مورد HDR زیاد اطلاعاتی نداشتم فقط میدیدم دوستان خیلی رو این قضیه تاکید دارن ک سامی توش خیلی قویه و البته تو ذوق من خورد ک چرا اینجوری قوی نیست سونی..بعد رفتم سرچ کردم دیدم کلا 13 تا بازی این خاصیت رو دارن و هیچ کدومشونم تو مود و سلیقه من نیست ! کلا سبک انتقاد ها سازنده نیست و فک میکنم اکثر ما اسیر اعداد و ارقامی ک شرکت ها اعلام میکنن میشیم نمونش کنتراست و زمان تاخیر تو تلویزیون هاست ک هیچ وقت دقیق نبوده ولی همیشه طرفدارا ازش استفاده کردن.
دوستانی که سونی سری ۸ دارن لطف کنن بگن بهترین تنظیمات براش چی هست من فعلا رو مود اسپورت گذاشتم به نظرم خوب و زنده هست تصاویر
چنتا عکس میزارم ک نه موقع خوبی بود(اتاق افتابی و نور مستقیم تو تی وی بود) نه دوربین گوشی(htc m7)
دوست عزیز dvi ساپورت میکنه ولی صدا نداره..دوستان میخوام PC رو به TV وصل کنم ولی باید کابل بگیرم که یه سرش DVI و سر دیگش HDMI باشه که اگه سیستم بکشه 4K هم تست کنم کسی اطلاعتی بابت اینکه این کار باعث افت کیفیت و ... میشه داره ؟
mini display port هم داره کدومش 4کا ساپورت میکنه ؟
در مورد hdr هم چند تا کلیپ 4k hdr دانلود کن و باهاش ببین تا جلوی تی وی میخکوب بشی...کیفیت تصویرش نسبت به قیمتش فوق العاده هست..من که هر روز بیشتر عاشقش میشم..دوستان ایم INPUT LAG دقیقا تحت چه شرایطی بوجود میومد ؟ من که هیچ لگی ندیدم با PS4
والا دوست عزیز من چند وقته دارم میگم سونی از همه بهتره ولی دوستان تعصب برندهای دیگه رو دارن..میان میگن سامسونگ 7975 از 8500 سونی بهتره و از این حرفها..البته احتمالا اصلا با سونی کار نکردن که اینجور نظراتی میدن..وگرنه خودشونم میدونن که کیفیت تصویر سونی رو هیچ برندی نداره..داداش گول تبلیغات سامی و الجی رو نخور! این دو شرکت چون تو ایران بازار دارن اثکر مقاله های سایت ها ازشون دفاع میکنن و حامیشون هستن.... متاسفانه! همه میدون جنس برتر و با کیفیت فقط سونی.... اصلا بحث رو برا یه کیفیت TVرو ول کن قدرت یه tv خوب فقط از جلو مشخص میشه اونم باید خودت بری از جلو ببینی که من رفتم دیدم سری 8 و 9 سونی تو کیفیت خیلی چشم نواز تر بودن از رقبا.....
متاسفانه شرکت سونی چون در ایران نمایندگی واقعی نداره در واقع توزیع کننده داره نه نمایندگی ..... اکثر بازار رو این سامی و الجی و ایکس ویژن خورده..... البته شرکت سونی هم یادمه یه بار گفته بود خودش با این شرایط ایران دوست نداره سرامیه گذاری کنه در کشورمون!
در خصوص hdr سونی اولین بوده تو این قسمت مثل 3d!
کلا یه tv رو خود آدم باید تست کنه نه مقاله و ......
سلام دوست عزیز انشالله مبارکت باشه وباهاش همیشه خوش باشی.منم موفق شدم ku 7970 سایز 55 بگیرم یسری نکته در موردش بگم که خیلی از بچه ها شاید بخوان بگیرنش بخاطر قیمت مناسب و امکانات و...البته ks8985 ام تهیه شده ولی سر فرصت درمورد اونم مینویسم و تصاویرشو میذارم.بریم سر اصل مطلب ک همون ku7970 اول اینکه عملکرد این tv من فعلا رو xbox1 عادی بررسی کردم و هنوز pro تهیه نشده علکرد ks8985 ام با ps4 معمولی بررسی کردم.عملکرد این tv تو گیمینگ فوق العادست اما باید درست کالیبره بشه من با کالیبره کردن درست یکار کردم الان مثلا دارم رو همون ku7970 عملکرد خیلی بهتری از ks8985 میگیرم رو تنظیمات دیفالتش برا کالیبره کردن سایتا مختلف مثل rthings و یوروگیمر و...ول کنید خودتون باید کار کنید وگرنه با کالیبره ای ک اونا میکنن گند میخوره ب تصویرتون به عنوان مثال sharpness میذارن رو 0 تو خیلی ازین سایتا ک ب فاجعست حداقل باید 50 و حداکثرش 70 باشه ک بهترین حالتش همینه این ی نکتشه نکته بعد قابلیت upscale مدل ku7970 ک واقا عالی عمل میکنه تقریبا همه بازیا وانمو دارم رو 60 فریم اجرا میکنم ک واقعا لذت بخشه مخصوصا بازیای شوتینگ مثل گیرز ک ادمو میبرن تو ی دنیای دیگه اما اینو بگم ک ازین نظر ks8985 واقعا سرتره و بینقص عمل میکنه به عنوان مثال من fallout4 رو ps4 زیر 30 فریم میگرفتم حتی اما الان با ks8985 دارم 60 فریم فول میگیرم ک واقا لذت بازیو چند برابر کرده درسته با جفت tv شاید تصویری ک میگیرم خیلی فاصله ی زیادی با تلوزیون قبلیم نداره(فاصله هست اما عجیب غریب نیست) اما نبایدم با کنسولایی ک باهاشون امتحان کردم تلوزیونو انتظار عجیب غریب داشت ایشالله بعد از تهیه pro کامل جفت tv مقایسه میکنم سر فرصت این فعلا یسری تصویر از اجرای بازیا وان مثل گیرز 4 و هورایزن 3 و شاهکار ویچر 3 و ff xv.یسری تصویر دمو ک تو این فروشگاه های فروش میذارن و دموی 4k بازی انحصاری سونی ینی horizon
البته این تصویرا به شکل مستقیم دیده شن یچیز دیگه ان
اجرای 60 فریم گیرز 4 چیزیه ک امیدوارم همتون تجربه کنید هر اره کردن هر تیر و هر مبارزه لذتش چندین برابر میشه و پولی ک برای این tv یا میدیدو حلال میکنه در اخرم اینکه اگه تا 6 تومن نمیتونید هزینه کنید تو خرید ku7970 ی لحظه شک نکنید نسبت ب tv هم رنج خودش کاملا سرتره مخصوصا از نظر گیمینگ مشکل motion داره اما باور کنید ممکن نیست حسش کنید مگه اینکه بخاید تصویرو فریز کنید و نگه دارید ks8985 ام ک ی انتخاب فوق العادست مخصوصا بخاطر upscale بینقصش ک واقعا عالیه و البته روشنایی بهترش اما اگه تنظیمات و کالیبره بلد باشید میتونید از همون ku7970 ام در حد بهترین tv تصویر بگیرید همینکه این بازیارو میشه 60 فریم اجرا کرد خودش ی جهشه بزرگه دیگه اینکه با پرو با کیفیت بالاترم بشه این بازیارو اجرا کرد خودش واقا خرید این tv یارو توجیه میکنه
والا دوست عزیز من چند وقته دارم میگم سونی از همه بهتره ولی دوستان تعصب برندهای دیگه رو دارن..میان میگن سامسونگ 7975 از 8500 سونی بهتره و از این حرفها..البته احتمالا اصلا با سونی کار نکردن که اینجور نظراتی میدن..وگرنه خودشونم میدونن که کیفیت تصویر سونی رو هیچ برندی نداره..
نه داداش روی 4k hdr من هیچ مشکلی نمیبینم و فوق العاده هست..تو آپدیت آخر اینپوت لگ و ... همه درست شدن..البته چند جا خوندم که بزودی آپدیت اندروید 7 براش میاد و فوق اللعاده تر میشه..الان شما رو 4K و HDR تو بازی ها مشکلی نداری ؟ لگ نداره ؟ اگه تونستی بازی های شوتر مثل بتل 1 البته مولتی پلیر رو تست کن ببین چجوریه تو این بازی چون حرکات سریعه اون زمان پاسخدهی بالا خودشو نشون میده که البته کلا TV و مانیتور قابل قیاس نیستن
دوست عزیز تفاوت کیفیت بازیها بین پرو و معمولی از این به بعد تازه مشخص میشه..مطمین باش بزودی تفاوت بازیها روی پرو و معمولی خیلی خیلی زیاد میشه...انشالا بازی هورایزون اولین بازی واقعی برای پرو هست که نهایت تفاوتو داره..سونی داره هوشمندانه عمل میکنه و به مرور تفاوتو زیاد میکنه و خیلیا مجبور میشن معمولی رو با پرو تعویض کنن...سلام دوست عزیز انشالله مبارکت باشه وباهاش همیشه خوش باشی.
شک نکن تووps4 pro کیفیت بهتری خواهی دید من خودم تی ویم hdr ساپورت نیست k4سال 2014 هست و از عمق رنگ 2160X YUV420 بیشتر نمیده رو پرو دوستانی که پرو دارن با تی وی hdr ساپورت میدونن من چی میگم یه گزنیه دیگم داریم رو پرو 2160xFULL RGB که کیفت وعمق رنگ واقعی با داشتن تی وی hdr وتنظیماتی که بعد روشن کردن hdmi deep colour رو تی وی میدی رو کنسول فعال میشه ولی بازم تفاوت رو میشه فهمید رو پرو نصبت بهps4 رو همین تی وی که من دارم به خاطر همین امتحانی که من با داشتن این 2 تا کنسول رو یه تی وی2014 بدون hdr داشتم میگم اینو انگار جفتشون به یه چیز قویتر نیاز دارن هم تی وی شما همps4پرو من یعنی تی وی شما ps4 پرو میخواد وps4 پرو من یه تی وی hdr ساپورت تاکیفت بهتر رو کنسول حس کردحالا انشالله پرو رو انداختی روش میفهمی من چی میگم با این که مهاجرت ps4از تی وی 1080 به تی وی k4 خیلی به چشم میاد من خودم این حس کردم ولی روps4 پرو واقعا پروفمنس تر هست .
در مورد کالبیبره کردنم کاملان باهات موافقم اصلا به این سایتا اعتماد نکنین خودتون کالیبره کنین بچهه ها .نمیدونم اینا فازشون چیه خداد تومن میدی تی وی جدید میگری بعد اینا میان میگن برا گیم sharpness بذارید 0 خوب اون وقت تصویر روح نداره رو 0 کالیبره فقط خودتون.
اینا رو هم وقت کردین حتما تا اخر مطلب بخونید در مورد عمق رنگایی که بالا گفتم اطلاعات خوبی میده اخه دیدم تو چندتا صفحه قبل یکی از بچه ها تی وی جدید گرفته بعد عکس سیتینگ کنسولو گذاشته میگه رو کدوم یکی بزارم کیفیت رو 2160X YUV420 یا 2160xFULL RGB با خوندن مقاله دیگه حساب کار دستتون میاد.مقایسه HDMI 2.0 با DisplayPort، آیا HDMI با 4K و 60 هرتز تناسبی دارد؟
بررسی اثر کابل و پورت روی کیفیت تصویر تلویزیون و نمایشگر
بی زحمت از دوستان اگه کسی از تی وی hdr ساپورت وps4 pro استفاده کردن توو سیتینگ کنسول رو این 2 تا کیفیت رنگ چنج کننه و بره داخل بازی ببیننه بجز عمق رنگو کنراست بیشتر توو کیفت بازیم تاثیر داره ممنون میشم یکی تست کنه جواب منو بده چون من با این کیفیت رنگ 2160X YUV420 رو اسمون شب بازی ها وصفحه homeاصلی خود ps4 pro نشست نور ورنگ بدی دارم تو تصویر.در اخرم دعا کنید ردیفشه مام این تی وی k4 .2014 بتونیم رد کنیم یهhdr ساپورت بگیریم برا این ps4 pro قبلام گفتم همچین تی وی گرون ایهم نیمیخوام فقط بروز باشه مثلlg uh8500 برا مابسه
راستی امروز اونایی که نسخه بتا اپدیت کنسول ps4 pro به دستشون رسیده یه گزینه توش زیاد شده boost mod باعث میشه بازیهایی قدیمی کنسول که پچ اپدیت براش ندادن رو کنسول رو با فریم ریت بالاتر بازی کنی
زیاد حرف زدم همگی موفق باشید وسلامت همیشه
اره کاملا باهات موافم الان در حد بالا بردن تکسچرو .فریم ریتو..... از این دست حرفاست ولی بازم به چشم میاد وای به اون روزی که یه بازی با بیس پرو بدن خیلی منتظر هورایزوندوست عزیز تفاوت کیفیت بازیها بین پرو و معمولی از این به بعد تازه مشخص میشه..مطمین باش بزودی تفاوت بازیها روی پرو و معمولی خیلی خیلی زیاد میشه...انشالا بازی هورایزون اولین بازی واقعی برای پرو هست که نهایت تفاوتو داره..سونی داره هوشمندانه عمل میکنه و به مرور تفاوتو زیاد میکنه و خیلیا مجبور میشن معمولی رو با پرو تعویض کنن...
مبارکت باشه دوست عزیز. این تلویزیون رو از بانه خریدید؟چند تا از دوستان فرمایش کردن که عکس از تی وی بزارم..منم عکسهای پرو روی تی وی رو گذاشتم..
بازی آنچارتد 4 با آخرین آپدیت بصورت hdr هست و فیفا 17 با آخرین آپدیت بصورت 4k و 60 فریم هست...البته عکسها رو با پایین ترین کیفیت ممکن گرفتم که حجمشون کم بشه..
تی وی هم که تلویزیون فوق العاده sony 55x8500d هست..
قابل دار نیست داداش..مبارکت باشه دوست عزیز. این تلویزیون رو از بانه خریدید؟