خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان.من تازه عضو این انجمن شدم امیدوارم راهنماییم کنین.

میخوام یه تی وی بگیرم برای فیلم و سریال زیاد اهل بازی نیستم کیفیت تصویر هم خیلی برام مهمه.
بین سامسونگ ks8000 و lg oled e6p موندم کدومو انتخاب کنم! چون اولد الجی 55 اینچشو میتونم بگیرم ولی مدل سامسونگ 60 اینچ
این سایز بزرگتر سامسونگ کیفیت تصویره بهتری نمیده بهم؟برای فیلم های 4k بهتر نیست؟کلا کیفیت کدومشون بهتره؟
ممنون.

من اين تبوزيون رو از نزديك ديدم ... توي مغازه بود و پخش 4k داشت نشون ميداد

تلوزيون متوسطي بود... بهتر از سري ٥ سامي بود

در كل با اين بودجه الان مناسب ترين و بهينه ترين انتخابه
هم ٤كي هست . هم ٤٣ اينچ ك اندازه معقوليه و هم hdr داره

ضمنا دوست عزيز شما اگه برا گيم ميخواي كلا توي بخش game mode تي وي ها كيفيت اصلي تي وي رو نمي بيني و افت زياد داره ...

Sent from iPhone using Tapatalk
شما چه مدلی رو پیشنهاد میدید تا سقف ۳ میلیون. مانیتور یا تی وی. هم 4k داشته باشه و هم hdr

• Like
Reactions: Xenon360
شما چه مدلی رو پیشنهاد میدید تا سقف ۳ میلیون. مانیتور یا تی وی. هم 4k داشته باشه و هم hdr
داداش شما ٢٠٠ تا ٣٠٠ ديگه بذار روش يدونه ٤٩ اينچ lg uh850 بكش بيرون
با اين قيمت بهترين انتخابه . هم تو سايز هم تو تو امكانات و ويژگي ها
اصلا هم بابت پنل ips و همق رنگ مشكي هيچ نگراني نداشته باش

• Like
Reactions: hamid1752
سلام دوستان.من تازه عضو این انجمن شدم امیدوارم راهنماییم کنین.

میخوام یه تی وی بگیرم برای فیلم و سریال زیاد اهل بازی نیستم کیفیت تصویر هم خیلی برام مهمه.
بین سامسونگ ks8000 و lg oled e6p موندم کدومو انتخاب کنم! چون اولد الجی 55 اینچشو میتونم بگیرم ولی مدل سامسونگ 60 اینچ
این سایز بزرگتر سامسونگ کیفیت تصویره بهتری نمیده بهم؟برای فیلم های 4k بهتر نیست؟کلا کیفیت کدومشون بهتره؟
ممنون.
خوش اومدی عزیز
عرض کنم خدمتت که هیچ تلویزیونی عمق مشکی oled رو بهت نمیده.
حتی رنگهای oled طبیعی تر هستن.
منتها oled چند تا ایراد بزرگ داره.
اولیش اینکه میزان روشناییش خیلی کمه نسبت به های اند های رقیب
دومیش عمر کم نور آبیش هست که من خودمم نمیدونستم منتها تو فرومها دیدم بهش اشاره شده
سومیش هم burn in شدن تصویر ساکن هست که مشکل شایع پلاسماها بود و اینجا هم هست
چهارمیش اینبوت لگ بالا تو بازی ها هست
من خودم عاشق oled هستم منتها دقیقا به خاطر ایرادات بالا سمتش نرفتم
شما 3 تا آپشن داری
یا سامسونگ سری 8
یا سامسونگ سری 9
یا سونی سری 9
سامسونگ بنا به ریویوی جامع و کامل سایت Rtings.com سری 8000 و 8500 و 9000 و 9500 از لحاظ کیفیت تصویری یکی هستن.
پس بنا به میل خودت میتونی ارزونترینشون ینی ks8000 یا همون ks8980 رو بخری که سایز 60 اش با گارانتی 8700 ایناس اگه اشتباه نکنم.
توصیه هم میکنم منحنی نگیری چون فقط تو کانونش میتونی بهترین تصویر رو داشته باشی.
(در اصل منجنی رو ال جی گردن شیکسته مد کرد تو oled هاش چون نمیتونست تخت بسازه)
یدونه هم رقیب قدر از سونی هستش x9300d یا x930d که 55 اینچش رو میتونی با گارانتی بگیری 10 تومن ولی 65 اینچش فعلا با گارانتی من ندیدم.
سونی هم عمق رنگ مشکیش تو led ها تکه جتی بهتر از سامسونگ و نزدیک oled
منتها شدت نورش کمتره نسبت به سامسونگ همین باعث میشه تو hdr ضعیف تر از سامی عمل کنه.
اینپوت لگش هم خیلی بالاس البته آپدیت داده منتها من معتقدم چیزی که او اول خرابه تا آخر هم همونطور میمونه
یه مشکلی هم که سونی داره مخصوصا تو سایز 65 اینچش اینه که بدنه تاب بر میداره.
تو یوتوب فیلمش رو گذاشتن. حتی بصورت آکبند هم گاها مشکل داره که عکسهاش تو یوتوب هست.
توصیه من به شما اینه تا جاییکه میتونی گارانتی دار برداری.
من پارسال تلویزیون ال جیم یهو یدونه خط افتاد روش و اگه گارانتی نداشتم واقعا ضرر میکردم. 5000 تومن پول پنلش بود.
من خودم اول قصد خرید سونی 930 رو داشتم ولی با شخم زدن اینترنت تصمیم گرفتم سامسونگ ks8000 یا همون ks8980 رو وردارم مدل 60 اینچش رو که تخت هم هست.
این تلویزیون بهترین تلویزیون بعد oled تو سایت Rtings.com شده.
ریویوهای HDR اش هم تو یوتوب پر هستش.
اگر این رو بخری بهترین تلویزیون امسال رو خریدی.
انشالله که خرید خوبی داشته باشی

آخرین ویرایش:
خوش اومدی عزیز
دومیش عمر کم نور آبیش هست که من خودمم نمیدونستم منتها تو فرومها دیدم بهش اشاره شده
شما 3 تا آپشن داری
یا سامسونگ سری 8
یا سامسونگ سری 9
یا سونی سری 9
سامسونگ بنا به ریویوی جامع و کامل سایت Rtings.com سری 8000 و 8500 و 9000 و 9500 از لحاظ کیفیت تصویری یکی هستن.
پس بنا به میل خودت میتونی ارزونترینشون ینی ks8000 یا همون ks8980 رو بخری که سایز 60 اش با گارانتی 8700 ایناس اگه اشتباه نکنم.
یدونه هم رقیب قدر از سونی هستش x9300d یا x930d که 55 اینچش رو میتونی با گارانتی بگیری 10 تومن ولی 65 اینچش فعلا با گارانتی من ندیدم.
منتها شدت نورش کمتره نسبت به سامسونگ همین باعث میشه تو hdr ضعیف تر از سامی عمل کنه.
اینپوت لگش هم خیلی بالاس البته آپدیت داده منتها من معتقدم چیزی که او اول خرابه تا آخر هم همونطور میمونه
تو یوتوب فیلمش رو گذاشتن. حتی بصورت آکبند هم گاها مشکل داره که عکسهاش تو یوتوب هست.

من پارسال تلویزیون ال جیم یهو یدونه خط افتاد روش و اگه گارانتی نداشتم واقعا ضرر میکردم. 5000 تومن پول پنلش بود.
دوست عزیز حرفت تصحیح کنم
سونی x930d مشکی عمیقی نداره.اتفاقا از سامسونگ سری 8و 9 کنتراست کمتری داره

• Like
Reactions: Farhad-1
دوستان من خیلی تو نت تحقیق کردم و با توجه به بودجه ام به sony 43x800d رسیدم..خیلی ازش تعریف شده..بیشترم برای pro میخوام...میخواستم بدونم از دوستان کسی از این مدل استفاده کرده؟نظرتونو بگید لطفا..مرسی..

• Like
دوستان من خیلی تو نت تحقیق کردم و با توجه به بودجه ام به sony 43x800d رسیدم..خیلی ازش تعریف شده..بیشترم برای pro میخوام...میخواستم بدونم از دوستان کسی از این مدل استفاده کرده؟نظرتونو بگید لطفا..مرسی..
من این مدل رو دارم و کاملا هم راضی هستم از هر لحاظ با رقبای گرونترش رقابت میکنه

• Like
خوش اومدی عزیز
شما 3 تا آپشن داری
یا سامسونگ سری 8
یا سامسونگ سری 9
یا سونی سری 9
من خودم اول قصد خرید سونی 930 رو داشتم ولی با شخم زدن اینترنت تصمیم گرفتم سامسونگ ks8000 یا همون ks8980 رو وردارم مدل 60 اینچش رو که تخت هم هست.

داداش واقعا ممنون بابت توضیحات کاملت.
این روشنایی کم اولدها نسبت به ال ای دی ها که گفتی رو مخه حالا اینو بشه نادیده گرفت عمر کمی که این مدل تلویزیونها دارن دل ادمو چرکی میکنه ادم میترسه بگیره زود خراب بشه اینطوری که فایده ای نداره!چون تی وی چیزی نیست ادم بخواد هرسال عوضش کنه.ولی خب یکم عجیبه این همه قیمت میزارن روی اولد ها بعد عمرشونم کمه خب دلیلش چیه؟مثلا مدل g6 الان تو ایران قیمتش
41 تومنه!!یعنی ادم بخواد یه ال ای دی 65 اخرین مدل بگیره 25 تومنی تفاوت قیمت دارن کیفیت تصویرشونم فکر نکنم این همه فرق داشته باشه که ادم بخواد بخاطرش هزینه کنه!منطقیش همینه که همون k8000 او بگیرم.
داداش شما فیلم 4k hdr دار هم تست کردی رو تلویزیونت؟رزولیشن های پایین ترو چطوری upscale میکنه؟ کلا راضی هستی از کیفیت تصویرش؟اخه تو نمایندگی ها فقط یه دموی تکراری پخش میکنن که ادم نمیتونه زیاد تشخیص بده.
بازم مرسی.

دوست عزیز حرفت تصحیح کنم
سونی x930d مشکی عمیقی نداره.اتفاقا از سامسونگ سری 8و 9 کنتراست کمتری داره
برادر محسن شما با چشم خودت ديدي KS8000 با X930D ؟؟

كه بخواي هر دورو با هم مقايسه كني؟؟

• Like
Reactions: Farhad-1
برادر محسن شما با چشم خودت ديدي KS8000 با X930D ؟؟

كه بخواي هر دورو با هم مقايسه كني؟؟

دوست عزیز بنده مقایسه نکردم.ولی طبق بررسی ها عرض کردم.اگر بخواهیم با چشم خودمون کیفیت تصویر یک تلویزیون رو بسنجیم همه تلویزیونها کیفیت تصویر خوبی دارن.!حالا شما برو یک تلویزیون 7 میلیونی،بخره
وقتی کالیبره نباشه از حداکثر تواناییهای اون تلویزیون استفاده نمیکنی
اول باید تصویر تلویزیون کالیبره بشه وخیلی موارد دیگه که اکثر کاربرای معمولی این تنظیمات رو انجام نمیدن
مثلا ااکثر کاربرا دمای رنگ رو میزارن روی سرد در صورتی که برای رسیدن به رنگهای دقیقتر باید دمای رنگ روی گرم 2 باشه.در این حین حالا شما بیا hdr رو هم فعال کن.رنگها رو اینطور که باید باشه شما نمبینی.منظور اینه که خیلی از عوامل دست به دست هم میذن تا کیفیت تصویر یک تلویزیون مشخص بشه و طبق اون عوامل به کیفیت تصویر اون تلویزیون امتیاز میدن

آخرین ویرایش:
خوش اومدی عزیز
شما 3 تا آپشن داری
یا سامسونگ سری 8
یا سامسونگ سری 9
یا سونی سری 9

داداش بین 8980 و X850D سونی چی بردارم فیلم و بازی خیلی برام مهمه و اینکه بتونه upscale بخوبی انجام بده برای هر کیفیتی ؟
اینی میگن برای بازی سونی بهترین تی وی هارو میده درسته ؟ ممنون

داداش واقعا ممنون بابت توضیحات کاملت.
این روشنایی کم اولدها نسبت به ال ای دی ها که گفتی رو مخه حالا اینو بشه نادیده گرفت عمر کمی که این مدل تلویزیونها دارن دل ادمو چرکی میکنه ادم میترسه بگیره زود خراب بشه اینطوری که فایده ای نداره!چون تی وی چیزی نیست ادم بخواد هرسال عوضش کنه.ولی خب یکم عجیبه این همه قیمت میزارن روی اولد ها بعد عمرشونم کمه خب دلیلش چیه؟مثلا مدل g6 الان تو ایران قیمتش
41 تومنه!!یعنی ادم بخواد یه ال ای دی 65 اخرین مدل بگیره 25 تومنی تفاوت قیمت دارن کیفیت تصویرشونم فکر نکنم این همه فرق داشته باشه که ادم بخواد بخاطرش هزینه کنه!منطقیش همینه که همون k8000 او بگیرم.
داداش شما فیلم 4k hdr دار هم تست کردی رو تلویزیونت؟رزولیشن های پایین ترو چطوری upscale میکنه؟ کلا راضی هستی از کیفیت تصویرش؟اخه تو نمایندگی ها فقط یه دموی تکراری پخش میکنن که ادم نمیتونه زیاد تشخیص بده.
بازم مرسی.

خواهش میکنم. والله من فعلا تی وی ندارم.
خودمم 100% تی وی ks8980 رو میخوام بگیرم که 60 اینچ هستش فقط.
upscale این تی وی حرف نداره.
اگه میتونین برین یوتوب اونجا کلی فیلم ریویو هست ازش.

داداش بین 8980 و X850D سونی چی بردارم فیلم و بازی خیلی برام مهمه و اینکه بتونه upscale بخوبی انجام بده برای هر کیفیتی ؟
اینی میگن برای بازی سونی بهترین تی وی هارو میده درسته ؟ ممنون

x850d ضعیفه.
رقیب ks8980 همون x930d هست.
بهترین تلویزیون امسال همون ks8980 هست.

درود
عینک سه بعدی با عینک سه بعدی چه فرقی داره؟!!
1-الان سونی از 750 تا 1.5 میلیون تومن عینک داره فرقشون چیه؟
2-عینک ال.جی رو نمیشه برای سامسونگ یا سونی استفاده کرد؟ حتما باید روی تلویزیون خودشون استفاده کرد؟

سلام، نظرخواهی از دوستان صاحب نظر

من LG 34UC98 چشمم رو گرفته کسی نکته خاصی نداره قبل از خرید ؟ بتونه مارو پشیمون یا تهییج کنه ؟ :D البته LG پس فردا تو CES مانیتور جدیدش 32UD99 رو که HDR هم داره رو معرفی میکنه ولی قیمتش بعیده زیر ۱۰۰۰ دلار بخوره، بیشتر میخوره که کمتر نمیخوره در نتیجه قیمتش سر به فلک میکشه اگه بخوام صبر هم کنم

یه چیز دیگه هم اینکه بین مدلهای موجود تو بازار داخلی KS8500, KS9000, KS9500 ارجحیت با کدوم هست ؟ Rtings که نمرات KS8500 رو بالاتر محاسبه کرده، لعنت به سونی که Curved نمیزنه ما که حتما Curved میخوایم با نبود C6 تو بازار آپشن دیگه ای نداریم!

پیشاپیش ممنونم برای مشارکتتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or