خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
درود بر دوستان.میخواستم یک اسپیکر بگیرم.بودجه نهایت 350 هستش.بین مدلهای لاجیتکz506,z523,کدوم روپیشنهاد میدین؟از یک طرف z506 5.1 کانالس ولی سابش ضعیفتر از z523 هستش.از اون طرف z523 2.1 کاناله هستش ولی سابش قویتره.اگه میشه راهنماییم کنید.

tv یا مانیتور

سلام دوستان
شرمنده ما باز دوباره مزاحم این تاپیک شدیم :x:دی

میخوام واسه ps4 نمایشگر بخرم موندم tv بخرم یا مانیتور
الان با بود جه من tv فول اچ دی مثلا سامسونگ مدل j5950 سایز 32اینچ جور درمیاد که موشن ریتش 100هرتز هست
در باره input lag (تاخیر در پخش بر حسب میلی ثانیه) چیزی توی کاتولوگش ننوشته

ولی اگه بخوام مانیتور بخرم سایز های کوچکتری توی برند های مختلف گیرم میاد ولی در عوض کیفیت پخش بهتری دارن

ضمن اینکه خودم بشخصه بازی آنلاین کمتر بازی میکنم و جزو اون دسته افراد که خیلی حرفه ای دنبال زدن رکورد توی کال آف و زدن رکورد هدشات واینجور چیزان ، من نیستم بیشتر تفننی و واسه لذت بردن گیم میزنم و دنبال کسب رکورد های خیلی حرفه ای نیستم
پس طبیعتا" اینپون لگ های خیلی خیلی پایین زیاد بدرد من نمیخوره

حالا بنظرتون چیکار کنم؟؟
tv بخرم یا مانیتور ؟؟چ
:-/

فقط خواهشا" سریع جواب بدین میخوام تا ترم بعد شروع نشده سریع برم بخرم;)

سلام دوستان عزيز
قصد خريد تلويزيون ٥٥ اينچ براي منزلم دارم كه البته براي بازي ps4 هم استفاده ميشه.
خواستم از دوستان عزيز بپرسم w800c سوني انتخاب بهتريه يا ju6980 سامسونگ؟
ممنون

سلام دوستان
شرمنده ما باز دوباره مزاحم این تاپیک شدیم :x:دی

میخوام واسه ps4 نمایشگر بخرم موندم tv بخرم یا مانیتور
الان با بود جه من tv فول اچ دی مثلا سامسونگ مدل j5950 سایز 32اینچ جور درمیاد که موشن ریتش 100هرتز هست
در باره input lag (تاخیر در پخش بر حسب میلی ثانیه) چیزی توی کاتولوگش ننوشته

ولی اگه بخوام مانیتور بخرم سایز های کوچکتری توی برند های مختلف گیرم میاد ولی در عوض کیفیت پخش بهتری دارن

ضمن اینکه خودم بشخصه بازی آنلاین کمتر بازی میکنم و جزو اون دسته افراد که خیلی حرفه ای دنبال زدن رکورد توی کال آف و زدن رکورد هدشات واینجور چیزان ، من نیستم بیشتر تفننی و واسه لذت بردن گیم میزنم و دنبال کسب رکورد های خیلی حرفه ای نیستم
پس طبیعتا" اینپون لگ های خیلی خیلی پایین زیاد بدرد من نمیخوره

حالا بنظرتون چیکار کنم؟؟
tv بخرم یا مانیتور ؟؟چ
:-/

فقط خواهشا" سریع جواب بدین میخوام تا ترم بعد شروع نشده سریع برم بخرم;)

چرا برای کنسول چه برای pc با پیشرفت هایی که شده فقط tv پیشنهاد می شه برای کنسول که اصلا monitor پیشنهاد نمی شه سری 5 هم مشکل responce time داره نه input lag یعنی در حرکات سریع تصویر واضح نیست

سلام
من چند روزه که PS4 گرفتم و بزرگترین مشکلی که باهاش دارم، حجم اپدیت هاست. می خواستم بدونم روش های دیگه ای برای گرفتن اپدیت ها هست؟ مثلا جاهایی که هارد ببرم برام بریزن.

ویرایش: توی تاپیک اشتباه پست دادم. :d

آخرین ویرایش:
چرا برای کنسول چه برای pc با پیشرفت هایی که شده فقط tv پیشنهاد می شه برای کنسول که اصلا monitor پیشنهاد نمی شه سری 5 هم مشکل responce time داره نه input lag یعنی در حرکات سریع تصویر واضح نیست
یهنی باین رنج قیمت من که بین 1میلیون تومن تهش تا 1 و 300 هست هم tv پیشنهاد میکنید؟
اگر آره چه مارک و مدلی؟؟؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

سلام دوستان عزيز
قصد خريد تلويزيون ٥٥ اينچ براي منزلم دارم كه البته براي بازي ps4 هم استفاده ميشه.
خواستم از دوستان عزيز بپرسم w800c سوني انتخاب بهتريه يا ju6980 سامسونگ؟
ممنون

سلام
بین فول اچدی ها سونی بهتره ولی اگر فورکا خواستی js8980 بگیر .

یهنی باین رنج قیمت من که بین 1میلیون تومن تهش تا 1 و 300 هست هم tv پیشنهاد میکنید؟
اگر آره چه مارک و مدلی؟؟؟

چرا نباید tv بخرید؟ مانیتور چه مزیتی داره که tv نداره؟ تقریبا از هر از لحاظی tv سرتر هست البته اگر درست انتخاب بشه پیشنهادم با این قیمت سری 5 سامسونگ هست اما اگر بانه ای سری 6 بخرید که خیلیم بهتره اما سری 5 هم برای گیم بد نیست هم input لگ کمی داره هم کیفیت تصویرش خیلی خوبه امکاناتش هم خوبه
سلام
بین فول اچدی ها سونی بهتره ولی اگر فورکا خواستی js8980 بگیر .

کلا سونی کیفیت محصولاتش از سامسونگ در هر زمینه ای بهتر هست(کیفیت ساخت) در ایران سامسونگ مونتاژ هم می شه که متاسفانه کم کاری هایی هم در این زمینه شاهد هستیم.

اما از اینا گذشته اگر js8000 js8500 js8980 که همگی یکی هستن با x8500c مقایسه کنیم به مراتب سونی بهتره هم اپ اسکیل بهتری داره هم کنتراست بالاتری داره black uniformy هم نزدیک perfect هست. به علاوه در حالت گیمش هم می شه 4k 4:4:4 یا full rgb ازش گرفت هم می شه از clearness درش استفاده کرد اگرم دنبال بالاترین کیفیت تصویر باشید(نه نزدیک به واقعیت) سونی نه تنها به مراتب کیفیت بهتری داره بلکه در این حالت هوشمند ترم عمل می کنه تا رنگ ها یا کنتراست(تاریکی بیش از حد shadow detail) دچار اشباع بیش از حد نشن. hdr samsung هم 1 بدی داره که تنظیمات lighting max می شه نمی شه هم کمش کرد. در ضمن samsung در حالت غیر از گیم اصلا قابل بازی کردن نیست لگ به بالای 100 می رسه.

اینکه مشاهده می کنه samsung کیفیتش پشت ویترین بهتره برای اینه که کیفیت فیلمی که پخش می کنه خیلی بهتره در حالت پویا هم هست تنظیماتش اما سونی در حالت standard هست با 1فیلم بعضا بی کیفیت اما از نقدهای معتبر کاملا مشهود کیفیت تصویر سونی بهتره

سلام دوستان یه مانیتور 24 اینچ میخواستم بخرم واسهps4 اما نمیدونم کدوم برند و چه مدلی بهتره کلا اطلاع ندارم بهم مدل benq رو معرفی کردن فقط میخوام یه چی باشه که بهترین کیفیتو بده ممنون بابت راهنمایی

سلام دوستان یه مانیتور 24 اینچ میخواستم بخرم واسهps4 اما نمیدونم کدوم برند و چه مدلی بهتره کلا اطلاع ندارم بهم مدل benq رو معرفی کردن فقط میخوام یه چی باشه که بهترین کیفیتو بده ممنون بابت راهنمایی

ببین دوست عزیز شما بهتر بود صفحات قبل رو مطالعه میکردید. من فقط اینو بگم که شما دو تا انتخاب داری پنل ips که تاخیر 5 میلی ثانیه داره ولی کیفیت تصویر و رنگ بهتری داره یا پنل TN که تاخیرش 1 یا 2 میلی ثانیه هست اما از نظر کیفیت رنگها و زوایه دید به پنل ips نمیرسه. پس اگه اهل بازی های آنلاین سریع هستید بهتره TN که همون Benq هست رو بگیرید و اگه بیشتر بازی های تک نفره بازی میکنید ips بگیرید که توی ایران برند Asus و Samsung وارد شده و سرچ کنید مدل های 23 و 24 اینچیش رو راحت پیدا میکنید.

سلام دوستان من صفحات قبل رو خوندم ولی قانع نشدم ممنون میشم جواب بدید
یه مانیتور یا tv میخوام برا ps4 و میخوام ارزون باشه 700 هزار تا 1 ملیون و full hd باشه
-----------------------------------------------------------------------------------------------
این مانیتورها رو پیدا کردم

LG 29UM65 Ultrawide IPS Monitor | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا

LG 25UM65-P Ultra-Wide IPS Monitor | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا ( اونطور از نظرات معلوم بود کسی با زمان پاسخگویی مشکلی نداشته)

http://kimiaonline.com/Detail/10325...pls-led/مانیتور-سامسونگ-s27d390-پلاس-ال-ای-دی

اونجوری که من فهمیدم تصویر کش نمیاد و یا گوشه هاش سیاه نمیشه و فقط عرض بیشتری رو نمایش میده.
و تاخیر این مانیتورا تا جایی که فهمیدم حد اکثر همون 5 میلی ثانیه هست
------------------------------------------------------------------------------------------------
و tv هم این مدل رو پیدا کردم.

میهن مارکت - قيمت فروش تلویزیون ال ای دی LED - ال جی LG 32LF560 32inch

تاخیر این tv ها چجوری هست؟
------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا میخوام ببینم به نظر شما با این قیمت ها و مشخصات کدوم بهتره
اگه چیز دیگه ای هم تو این رنج هست ممنون میشم راهنمایی کنید

در ضمن بازی هایی مثل بلادبورن و یا نیدفور اسپید انجام میدم و اندازه هم هر چه بزرگتر بهتر
ممنون
با توجه به صفحات قبل این مدل رو هم پیدا کردم که فکر میکنم بهترین گزینه باشه
http://banehmarket.com/product/category/280

آخرین ویرایش:
lg نگیرید. تا زمانی که asus benq samsung sony panasonic هستن سمت برند دیگه ای نرید الکی پول دور می ریزید برای همینم این برندها از بقیه قیمت بالاتری دارن.

ببین دوست عزیز شما بهتر بود صفحات قبل رو مطالعه میکردید. من فقط اینو بگم که شما دو تا انتخاب داری پنل ips که تاخیر 5 میلی ثانیه داره ولی کیفیت تصویر و رنگ بهتری داره یا پنل TN که تاخیرش 1 یا 2 میلی ثانیه هست اما از نظر کیفیت رنگها و زوایه دید به پنل ips نمیرسه. پس اگه اهل بازی های آنلاین سریع هستید بهتره TN که همون Benq هست رو بگیرید و اگه بیشتر بازی های تک نفره بازی میکنید ips بگیرید که توی ایران برند Asus و Samsung وارد شده و سرچ کنید مدل های 23 و 24 اینچیش رو راحت پیدا میکنید.
ممنون بابت پاسخ گویی خب من مدل ips رو ترجیح میدم بنظرتون این مدل چطور هست ؟
مانیتور IPS ایسوس مدل VN248H بعد یه سوال دیگه این 16.9 و 4.3 یعنی چی ؟

ممنون بابت پاسخ گویی خب من مدل ips رو ترجیح میدم بنظرتون این مدل چطور هست ؟
مانیتور IPS ایسوس مدل VN248H بعد یه سوال دیگه این 16.9 و 4.3 یعنی چی ؟

این مدلی که گفتید مدل خوبیه ولی یه خورده قدیمیه و بنظرم بجاش میتونید مدل جدیدترش یعنی VX239H رو بگیرید که از نظر مشخصات و قیمت خیلی شبیه هستن اما بنظرمن اون ظاهرش قشنگ تره و راحت تر هم گیر میاد.

اون عددها هم نسبت تصویر هست که 4:3 بیشتر توی تلویزیون های قدیمی دیده میشه و الان اکثر مانیتورها و تلویزیون های جدید برای داشتن تصویر بهتر باید این نسبت روی 16:9 باشه حتما.

این مدلی که گفتید مدل خوبیه ولی یه خورده قدیمیه و بنظرم بجاش میتونید مدل جدیدترش یعنی VX239H رو بگیرید که از نظر مشخصات و قیمت خیلی شبیه هستن اما بنظرمن اون ظاهرش قشنگ تره و راحت تر هم گیر میاد.

اون عددها هم نسبت تصویر هست که 4:3 بیشتر توی تلویزیون های قدیمی دیده میشه و الان اکثر مانیتورها و تلویزیون های جدید برای داشتن تصویر بهتر باید این نسبت روی 16:9 باشه حتما.
بنظرت vx239h asus بهتره یا S27D595 samsung
???

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or