PS1
کاربر سایت
عزيز X910C که سایز بزرگتر X900C هستش،شما اشتباه متوجه شدین.سلام دوستان تو بازه 5 تومن چه تلویزیونی رو پیشنهاد میکنید؟؟
نظرتون در مورد Sony X810C چیه؟؟
Z5 PREMIUM DUAL
عزيز X910C که سایز بزرگتر X900C هستش،شما اشتباه متوجه شدین.سلام دوستان تو بازه 5 تومن چه تلویزیونی رو پیشنهاد میکنید؟؟
نظرتون در مورد Sony X810C چیه؟؟
متاسفانه در مورد 32 اينچ ها اطلاعات كمي دارم و نمي دونم.اميدوارم دوستان ديگر راهنماييتان كنند.مرسی بابت راهنمایی
خب توی همین رنج قیمت چی پیشنهاد می کنید برای گیم
Sent from my D6603 using Tapatalk
ببين دوست عزيز برخي از مدل ها براي يك منطقه خاصي درست ميشه.الان یه سوال برام پیش اومده لطفا کمک کنید
سونی مدل XBR55X810C تو اروپا وجود داره ولی تو ایران یا اسیا وجود خارجی نداره دلیلش چیه چجوری میشه گیر اوردش کمک کنید
سلام به همه
من قصد خرید یه مانیتور رو دارم که هم ازش به عنوان مانیتور PC استفاده کنم و هم از PS4، الان مدلی که دارم LGW1954 هست که پنل IPS داره و کیفیت تصویر خوبی هم میده اما خب HDMI نداره و فعلا از تبدیل استفاده میکنم. خلاصه میخوام یه مانیتور بخرم که کلا از کنسول و PC ازش استفاده کنم. مشخصه که بازی برام تو اولویته.
اما سوالم اینه که الان همه دارن بین IPS و LED بحث میکنن، من جفتشونم دیدم اما حقیقتش با LED بازی نکردم و دقیقا متوجه نمیشم که زمان پاسخ دهی 1 میلی ثانیه دقیقا چیه:d، خلاصه یه مانیتور تا 24 اینچ میخوام که قیمتشم حداکثر 700 یا 800 باشه و کیفیت تصویرشم مناسب باشه.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
ممنون از پاسختون
سلام دوستان عزیز.
دیدم اینجا خیلی سَر 5 میلی ثانیه و 1 میلی ثانیه بحث هست، گفتم بیام نظر خودم رو به عنوان شخصی که هر 2 مدل رو تست کرده بیان کنم! :d هرچند می دونم از میزان رای گیری کاملا مشخص هست که قراره چه بلائی سَر بنده بیاد! :d
پیشاپیش عرض کنم، این فقط نظر شخصی اینجانب و چـــشـــم های مبارک بنده ست و نمی تونه دلیل محکم و جامعی باشه! :d
من مدت ها از گیم دور بودم و از مانیتور CRT برای انجام کارها استفاده می کردم و قصد کردم بعد از مدت ها یک تغییری ایجاد کنم! دنبال یک مانیتور متوسط اما خوب گشتم و با تحقیق هائی که کردم به این نتیجه رسیدم که مانیتور VX238h شرکت ایسوس به دلیل زمان پاسخگوئی 1 میلی ثانیه، مانیتور مناسبی برای گیم هست. (با توجه به قیمتش)
خیلی دنبال مانیتور 238 گشتم، اما متاسفانه در حال حاضر مدل ایسوس 228 و 238 و 248 به سختی در بازار پیدا می شه! پس اجبارا مدل VX238h با پنل IPS رو خریداری کردم که زمان پاسخگوئی 5 میلی ثانیه داره! این مانیتور فوق العاده زیباست و از طرفی کیفیت تصویر فوق العاده بی نظیری داره! اولین بار که با تصویرش مواجه شدم خیلی شُکه شدم، چون انتظار نداشتم این مانیتور اینقدر خوب باشه! اما چیزی که بهم ضد حال شدیدی زد، تار شدن تصاویر در حین بازی کردن بود! :d این مانیتور رو در بازی های شوتینگ تست کردم و به طرز بدی (از نظر من) در صحنه های سریع، تصویر تار می شد!
به دلیل اینکه بنده از مانیتور CRT که بی هیچ وجه مشکل تار شدن تصویر در حین بازی رو نداره به LED مهاجرت کردم، این اختلاف رو واقعا لمس می کنم! به همین دلیل، با دلخوری مانیتور رو پَس دادم (از یکی از آشنا خریده بودم :d) و یک مدل VX238h رو از یکی از سایت های اینترنتی سفارش دادم!
الآن بنده از مدل VX238h استفاده می کنم و به جرات می تونم بگم، دارم اختلاف 1 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه رو با چشم های خودم می بینم! :d
این مانیتور کیفیت تصویرش در حد و اندازه های پنل IPS نیست، اما باور کنید برای گیم خیلی بهتره! این تفاوت و این اختلاف رو شخصا مشاهده کردم و مطمئن باشید اگر شما هم دقت کنید می بینید! :d وقتی با مانیتور 5 میلی ثانیه ماوس رو چپ و راست می کردم، چشم بنده یک تاری رو شاهد بود که باعث می شد تصویر واضح نباشه! اما در این مانیتور 1 میلی ثانیه اصلا چنین اتفاقی رُخ نمی ده و آزاردهنده نیست!
بنده کاری به مُدل و برند مانیتور ندارم، اما صحبت بنده در اختلاف بین 1 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه ست!
پیشنهاد می کنم اگر مانیتور رو فقط برای گیم می خواید، دنبال مانیتور با فرکانس بالا و یا زمان پاسخگوئی کم باشید تا بازی بیشتر بهتون لذت بده!
این تجربه شخصی بنده بود و هیچ کاربرد دیگری ندارد! :d
موفق باشید.
خیلی از دوستان این رو می گن. خیلی ها عقیده دارن اختلافی نیست. ولی بنده یک عرضی دارم.من قبل این مانیتور سامسونگ پنج میلی ثانیه ای مانیتور شاهکار w2261vp رو داشتم با رسپاون تایم دو میلی ثانیه.
حقیقتا من کوچکترین تفاوتی احساس نکردم.ذره ای تار شدن تصویر در بازیهای سریع هم نداشتم.البته من گیم مد رو روشن میکنم که تو توضیحاتش نوشته رو رسپاون تایم هم تاثیر میذاره.البته در حالت گیم مود خاموش هم باز متوجه این تاری نشدم.ولی در مورد مانیتورهای ایسوس اطلاعی ندارم.
اینقدر مردم رو اذیت نکن بزار خریدشون رو بکنندخیلی از دوستان این رو می گن. خیلی ها عقیده دارن اختلافی نیست. ولی بنده یک عرضی دارم.
اول از همه، دیدن چنین اختلافی مربوط می شه به چشم! بله، چشم! :d به نظر من، این پیدا کردن اختلاف ارتباط مستقیمی با چشم داره! پس، هر شخصی می تونه نظرش متفاوت باشه! من، شما و هر شخص دیگه ای با دیدن یک تصویر می تونه یک نظر کاملا متفاوت بده! این یک...
دوم اینکه، من یک آزمایشی انجام دادم و به همین دلیل کاملا تصمیم به خرید یک مانیتور 1 میلی ثانیه ای گرفتم!
بعد از خرید مانیتور VX229 با پنل IPS و زمان پاسخگوئی 5 میلی ثانیه، اون رو در کنار مانیتور قبلی خودم که CRT بود قرار دادم و جفتشون رو به کارت گرافیک متصل کردم و بازی Call of Duty Modern Warfare 3 رو اجرا کردم! در اولین نگاه اختلاف زمین تا کهکشان آندرومدا بود! :d خب، مسلما کیفیت تصویر VX229 غوغا می کرد! اما، متاسفانه وقتی در حین حرکات سریع و واکنش های یهوئی :d با مانیتور CRT مقایسه ش کردم، فقط می تونستم بگم VX229 شبحی بیش نبود! :d خیلی خیلی نسبت به CRT تار می شد و در حقیقت در مدت زمان چرخش تصویر چیزی مشخص نبود! :d
اما زمانی که همین مانیتور CRT رو در کنار VX238 قرار دادم، اختلاف به کمترین حد خودش رسید! هرچند، همچنان مانیتور CTR کمی بهتر بود، اما مشکل تاری رنج دهنده ای به وجود نیومد! صحنه ها در حین چرخش ماوس کاملا قابل دیدن هستن!!!
این اختلاف رو با چشم های خودم دیدم!
بنده قبل از خرید مانیتور VX229 توضیحات سایت ایسوس رو که گفته بود 1 میلی ثانیه برای صحنه های سریع و گیم خوب هست رو جدی نگرفتم! اما مثل اینکه حقیقتا فرق می کنه چون با خرید VX238 یک میلی ثانیه بهش پِی بُردم! و شاید هم، برای چشم های تیز بین! :d
خیلی از دوستان این رو می گن. خیلی ها عقیده دارن اختلافی نیست. ولی بنده یک عرضی دارم.
اول از همه، دیدن چنین اختلافی مربوط می شه به چشم! بله، چشم! :d به نظر من، این پیدا کردن اختلاف ارتباط مستقیمی با چشم داره! پس، هر شخصی می تونه نظرش متفاوت باشه! من، شما و هر شخص دیگه ای با دیدن یک تصویر می تونه یک نظر کاملا متفاوت بده! این یک...
دوم اینکه، من یک آزمایشی انجام دادم و به همین دلیل کاملا تصمیم به خرید یک مانیتور 1 میلی ثانیه ای گرفتم!
بعد از خرید مانیتور VX229 با پنل IPS و زمان پاسخگوئی 5 میلی ثانیه، اون رو در کنار مانیتور قبلی خودم که CRT بود قرار دادم و جفتشون رو به کارت گرافیک متصل کردم و بازی Call of Duty Modern Warfare 3 رو اجرا کردم! در اولین نگاه اختلاف زمین تا کهکشان آندرومدا بود! :d خب، مسلما کیفیت تصویر VX229 غوغا می کرد! اما، متاسفانه وقتی در حین حرکات سریع و واکنش های یهوئی :d با مانیتور CRT مقایسه ش کردم، فقط می تونستم بگم VX229 شبحی بیش نبود! :d خیلی خیلی نسبت به CRT تار می شد و در حقیقت در مدت زمان چرخش تصویر چیزی مشخص نبود! :d
اما زمانی که همین مانیتور CRT رو در کنار VX238 قرار دادم، اختلاف به کمترین حد خودش رسید! هرچند، همچنان مانیتور CTR کمی بهتر بود، اما مشکل تاری رنج دهنده ای به وجود نیومد! صحنه ها در حین چرخش ماوس کاملا قابل دیدن هستن!!!
این اختلاف رو با چشم های خودم دیدم!
بنده قبل از خرید مانیتور VX229 توضیحات سایت ایسوس رو که گفته بود 1 میلی ثانیه برای صحنه های سریع و گیم خوب هست رو جدی نگرفتم! اما مثل اینکه حقیقتا فرق می کنه چون با خرید VX238 یک میلی ثانیه بهش پِی بُردم! و شاید هم، برای چشم های تیز بین! :d
این دیگه خیلی جالب بودالبته این که میگن ips ها 5 میلی ثانیه هستن روی کاغذه.در اصل حدود 15 باید باشن.اینو تو یه سایتی خونده بودم.tn ها هم 1 واقعی نیستن
:d
بابا دارم تجربیات خودمو می گم فقط!!!!! :d :d :dاینقدر مردم رو اذیت نکن بزار خریدشون رو بکنند
اما من کلا دیدن فیلم رو روی TVترجیح میدم اصلا مانیتور بدرد فیلم نمیخوره درست بر عکس بازی فقط رو مانیتور کیفیت خوبی داره نمیدونم چه مشکلی با فیلم هست
ارباب حلقه ها رو نسخه fullhd extende گرفتم حدود 5گیگ نسخه ی اولش بود تو مانیتور رسما افتضاح بود تو تلویزیون 48اینچ سامسونگ گذاشتم فکم چسبید زمین![]()
اتفاقا منم همین فکر رو می کنم! :dالبته این که میگن ips ها 5 میلی ثانیه هستن روی کاغذه.در اصل حدود 15 باید باشن.اینو تو یه سایتی خونده بودم.tn ها هم 1 واقعی نیستن
:d
خب این حرفت خیلی منطقیه بودبابا دارم تجربیات خودمو می گم فقط!!!!! :d :d :d
دقیقا همینطوره! فیلم اگر رو TVپخش بشه می تونه کیفیت اصلیش رو نشون بده، ولی اینم بر می گرده به مدل اون TV و TV هائی هستن که کیفیت مناسبی ندارن! اینطور که به نظر میاد، TV ها به دلیل فرکانس خیلی بالائی که دارن می تونن تصاویر خیلی زیبا و نَرم نشون بدن و با روح روانِ چشم بازی می کنن. :d ولی خب، چون مانیتورهائی که من و شما استفاده می کنیم نهایتا 75 هرتز هستن، نمی تونم اون چشم نوازی رو داشته باشن! اما همچین بد هم نیست! :d نباید از یک مانیتور 800 تومنی توقع کیفیتِ یک تلویزیون 4-5 تومنی رو داشته باشیم! :d
از نظر من، لذت بخش ترین بخش یک مانیتور یا تلویزیون فرکانسش هست که می تونه آدمو به وجد بیاره! :d
این حس رو من زمانی داشتم که یک فیلم 1080 رو که خودم قبلا تو PC دیده بودم رو بُردم خونه رفیقم تا با هم رو TV شون که 6-7 میلیونی پولشو داده بود ببینیم و زمانی که فیلم رو پِلی کردم بهش گفتم، فکر می کنم این فلش من نیست!!!! :d :d :d :dخب این حرفت خیلی منطقیه بود
کیفیت فیلم تو تلویزیون خیلی بیشتر بوده انصافا هنوزم یادش میوفتم فکم باز میچسبه رو زمین![]()