سلام، یک سوال داشتم دوستان.
بنده یک مانیتور ایسوس VX239h با پنل IPS گرفته بودم که به دلیل تار شدن صفحه در بازی ها با توجه به زمان پاسخگوئی 5 میلی ثانیه اون رو با VX238 که 1 میلی ثانیه ست و پنل TN داره عوض کردم!
این 2 مانیتور واقعا با هم تفاوت دارن و در مانیتور ایسوس VX238 جدا مشکل تار شده صفحه در بازی های شوتینگ وجود نداره!
اما یک مشکلی که بنده با VX238 دارم، تیرگی بیش از حده! یعنی، رنگ مشکی و کلا رنگ های تیره رو خیلی برجسته نشون میده و توی فیلم و بازی ها اگر وارد سایه و سیاهی بشی، عملا تصویر واضح نیست! در حقیقت، اینگار نور صفحه کمه و تصاویر سیاهه!!!!
سوالی که داشتم این هست که، آیا این مشکل از پنل مانیتور هست و نمیشه درستش کرد یا مانیتور تنظیمات خاصی داره!؟ والا من تمام تنظیمات رو دست زدم، ولی متاسفانه تاثیری نداشت!
آخه خیلی عجیبه!!! مانیتور جونِ نور دهی نداره اصلا!!!! اصلا فکرشم نمی کرد اینجوری باشه!!!
در ضمن، مانیتور با HDMI متصل کردم به سیستم. با رزولوشن 1080.
اصلا چنین چیزی در تنظیماتش نداره!فکر کنم یه تنظیماتی هست به اسم hdmi black level که اونو دستکاری کنی شاید درست بشه
اصلا چنین چیزی در تنظیماتش نداره!اگر نشه این مشکل رو رفع کرد، واقعا آزار دهنده ست!
یعنی، تیرگی در اولویت مانیتور بنده ست در حال حاضر!!!! فیلم می بنی یا بازی می کنی، همش اینگار غروب یا شبه!!!
:d
این مانیتور واقعا برای گیم خیلی خوبه، چون فرقش رو با VX239H با پنل IPS شخصا دیدم! ولی متاسفانه VX238H نـــــــــور نداره اصلا!!!!!!!!!!!![]()
![]()
دوستان اگر کسی ASUS VX238H داره، برای بهترین تنظمیاتش بهم کمک کنه!!!
دقیقا تفاوتش با239Hهمینه چون پنلشIPSهست کیفیت تصویر بهتری داره
اصلا چنین چیزی در تنظیماتش نداره!اگر نشه این مشکل رو رفع کرد، واقعا آزار دهنده ست!
یعنی، تیرگی در اولویت مانیتور بنده ست در حال حاضر!!!! فیلم می بنی یا بازی می کنی، همش اینگار غروب یا شبه!!!
:d
این مانیتور واقعا برای گیم خیلی خوبه، چون فرقش رو با VX239H با پنل IPS شخصا دیدم! ولی متاسفانه VX238H نـــــــــور نداره اصلا!!!!!!!!!!!![]()
![]()
دوستان اگر کسی ASUS VX238H داره، برای بهترین تنظمیاتش بهم کمک کنه!!!
LG uf850 چیطوره یکی می خوام بگیرم
.
برای گیم و فیلم 4kرو pc می خوام کیفیت اینپوت لگ دربازی چطوره لطفا نظرتون رو بگین کسی تجربه دارن.
برادر ممنونم.شما يك عكس تيره.
يا يك قسمتي از فيلم كه خودت گفتي تاريك هست رو stop بكن.
بعد روي اون صحنه با تنظيمات مانيتور كار كن.اونقدر كار كن تا بهترين تصوير دلخواه شما بدست بياد.
خود دستگاهي كه به مانيتور وصل كردي هم شايد تنظيمات تصوير داشته باشه با اونم كاركن.
من با tv همين مشكل شما رو داشتم.تا آخر فهميدن نور تصوير در تنظيمات رسيو.ر ماهوار.ه كم بوده.
هيچگونه بهترين تنظيماتي براي هيچ مانيتور يا تلويزيوني وجود ندارد.چون تصوير سليقه اي هست.
نه داداش. اتفاقا این 2 مانیتور زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن! بنده هم مدل 229 رو تست کردم و هم مدل 239! هر 2 مدل تو بازی های شوتینگ در زمان چپ و راست کردن ماوس یک حاله تاری می ندازن رو صفحه! مانیتور خراب نبوده!دقیقا تفاوتش با239Hهمینه چون پنلشIPSهست کیفیت تصویر بهتری داره
قبلا هم گفتم مانیتورت خراب بوده چون من دارم از239hرویPS4-PC-XONEاستفاده میکنم مشکل تاری تصویر در بازی شوتینگ نداره
هر چی بازی اسم ببری من روی این مانیتور حتی با دستگاهای مختلف تموم کردم کجا مشکل تاری تصویر داره؟:d
یه مورد هم تو فروم های تخصصی خارجی گزارش نشده میتونی سرچ کنی
[URL]https://www.asus.com/Monitors/VX228H/[/URL]
رفیق کجاش گفته؟برادر ممنونم.
رفتم تو تنظیماتِ NVIDIA اونجا تونستم کیفیت تصویر رو خیلی بهترم کنم. الآن خیلی روشن تر شده تصاویر!
نه داداش. اتفاقا این 2 مانیتور زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن! بنده هم مدل 229 رو تست کردم و هم مدل 239! هر 2 مدل تو بازی های شوتینگ در زمان چپ و راست کردن ماوس یک حاله تاری می ندازن رو صفحه! مانیتور خراب نبوده!
الآن که دارم از VX238 استفاده می کنم، هیچ تاری حین بازی به وجود نمیاد! این رو دیگه دارم با چشم های خودم می بینم!
من قبل از اینکه بین این 2 مانیتور یکی رو انتخاب کنم، وارد سایت ایسوس شدم و مشخصات هر 2 رو بررسی کردم. تو سایت ایسوس اشاره کرده که مدل 228 یا 238 مختص گیم هست! اما بنده با بی توجهی مدل 239 رو فقط برای کیفیت تصویر و پنل IPS انتخاب کردم! اما وقتی باهاش گیم بازی کردم متوجه تاری تصویر در این مدل شدم!
به قول دوستمون، کیفیت تصویر از نظر هرکسی متفاوت هست، اما من شخصا هر 2 مدل 238 و 239 رو با هم مقایسه کردم و جدا زمان پاسخگوئی این دو عدد مانیتور خیلی با هم متفاوت هست و به چشم میاد! با مدل 238 هیچ مشکل تاری صفحه در بازی ها ندارم!
حتی تو سایت ایسوس هم به این نکته اشاره کرده که می تونید در لینک زیر مشاهده کنید
Code:[URL]https://www.asus.com/Monitors/VX228H/[/URL]
3.500 می خوام هزینه کنم. 49 اینچ به بالا . 4kبرای اینده نگری می خوام و کارت'کرافیک gtx970 دارم برای بازی 4k می خوام تجربه کنم .اصلا و ابدا توصيه نميشود.
براي هيچ كاري مخصوصا براي game خوب نيست
اينپوت لگ بسيار زيادي دارد كه مناسب بازي نيست.
مشكل كلودينگ دارد.(بدترين است از اين نظر.من تا حالا به اين بدي نديدم.)
رنگ سياه رو خوب نشان نمي دهد.
مشكل dirty screen effect دارد.كه در هنگام تماشاي فوتبال بسيار اذيتت ميكنه.(وجود لكه هاي سياه در تصوير)
انعكاس شديد نور محيط
پيشنهاد ميكنم چشم به قيمت مناسب و سيستم عامل عالي تلويزيون هاي ال جي ندوزيد.
قيمت پايين تلويزيون هاي ال جي به دليل معايب آنهاست.
(البته ممكن است شما بخري و اين مشكلات را نداشته باشد.ولي بنظر من شما خودت رو بد شانس حساب كن.)
اگر انگليسي شما خوب هست سايت زير را مطالعه بفرماييد.
LG UF8500 Review (60UF8500, 65UF8500)
شما چقدر مي خواي هزينه كني؟؟؟چند اينچ مي خواي؟حتما 4k باشه؟
داداش، این مدل 228 رو اقوام بنده طراحی نکردن که بخوام ازش حمایت کنم که!!!رفیق کجاش گفته؟
تو سایت عکسو زده هر دوگیمینگ هست
من یکبار هم همچین چیزی ندیدم مانیتور هم 24ساعته روشنه دارم بازی میکنم !!!!
البته دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون داری بزرگنمایش میکنی روش عیب میزاری بنده به عنوان مخالف اینجا مخالفت میکنم کسی خواست بخره دچار شک و شبهه نشه :d
شب بخیر:d
نقد ویدئویی https://www.youtube.com/watch?v=LxYZb5FmgEY
داداش، دلیل این توضیحات صرفا برای اطلاع و مطلع کردن دوستان عزیز هست، همین.مرسی.
3.500 می خوام هزینه کنم. 49 اینچ به بالا . 4kبرای اینده نگری می خوام و کارت'کرافیک gtx970 دارم برای بازی 4k می خوام تجربه کنم .
داداش 238 با 228 و 239 با 229 فرقی با هم ندارن! اونا 22 اینچ هستن و اینا 23 اینچ! فرقشون فقط در اندازه ست!یه اشتباهی رخ داده
شما 228و229مد نظرت بوده
من238و239:d
اما خداییش در مورد 1msو5msکاربرای tomshardwareگزارش دادن تفاوتی وجود نداره که بخواد مشخص بشه حالا دیگه نمیدونم منم چیزی رو که شما میگی ندیدم
تفاوتش باید با تلویزیون هایی باشه که 30تا50msدارند