خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام،بهترین تنظیم تصویر و صدا برای tv سونی kdl ex52 بگید لطفا.
من رو حالت زنده(صحنه عمومی) که میذارم رنگ سیاهش خیلی پررنگه،رو حالت بازی هم که میذارم تصویر کیفیت جالبی نداره...

سلام مجدد
اشتباه نوشتم
منظورم Samsung 48HU8890 TV بود :)
Samsung 48HU8890 TV - تلویزیون سامسونگ 48HU8890
چطوره ؟
خوبه ؟
بده ؟
نسبت به F8880 یا W900 چون اون ها رو فقط 1 جا اونم 1 دونه که یارو خیلی گرون میگفت !!!!!
سلام عزیز شنیدم که این tv فن داره و صداشم یه مقدار ناراحت کنندس

- - -ویرایش - - -

میشه تو اپارات بزارید؟ چیز شکن ندارم . یا حد اقل مدلشو بنویسید
من یه tv فقط برای گیم میخوام قیمتش حدود 3تمن باشه ممنون میشم جوابمو برید دوستان 3d و سایز صفحه برام مهم نیست فقط برا گیم میخوام و بهترین باشه تو اون رنج قیمت
تو این لیست که سایت معتبر CNET مقایسه کرده بهترین TV بازی رو Sony w802 50inch معرفی میکنه با اینپوت لگ ۱۶ میلی ثانیه که اگه در جریان ایپوت لگ TV ها باشید میدونی فوق العادس!

سلام، دوستان فرق سری KLV با KDL چی هست دقیقا؟!

برای سری SONY 4K
محصولات تلویزیونهای SONY با علامت اختصاری XBR-55X900A مخصوص بازار آمریکای شمالی است.
و همون مدل با علامت اختصاری KD-55X9004A مخصوص بازار آسیای پاسیفیک از جمله ایران و مالزی و کشورهای خلیج‌فارس هستش.

برای سری SONY FULL HD
آمریکا
مثال؛
KDL-55W900A

و همان مدل برای آسیای پاسیفیک
KDL-55W904A
البته هر چند سال یکبار این کدها تعویض میشه با هم دیگه.

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
محصولات تلویزیونهای SONY با علامت اختصاری KLV-55X900A مخصوص بازار آمریکای شمالی است.
و همون مدل با علامت اختصاری KDL-55X9004A مخصوص بازار آسیای پاسیفیک از جمله ایران و مالزی و کشورهای خلیج‌فارس هستش.

SONY XPERIA Z3

مرسی از توضیح. من گفتم برعکسه لابد :d

پس ینی این مدلی که ما گرفتیم واسه آمریکای شمالی هست؟! مدل KLV 32R420B

سلام مجدد
اشتباه نوشتم
منظورم Samsung 48HU8890 TV بود :)
Samsung 48HU8890 TV - تلویزیون سامسونگ 48HU8890
چطوره ؟
خوبه ؟
بده ؟
نسبت به F8880 یا W900 چون اون ها رو فقط 1 جا اونم 1 دونه که یارو خیلی گرون میگفت !!!!!

4k ها سامسونگ ظاهرا بعضی ها با صدای زیاد فنش مشکل دارند که این خودش عیب بزرگی حساب میشه حالا اگر کیفیت تصویر خوبی هم داشته باشن, به خاطر این مشکل
ممکنه در آینده از خریدش پشیمون بشی پس بهتره این مدل از گزینه های انتخابی حذف کنی.

بین F8880 و W900 هم اختلاف زیاد از نظر کیفیت وجود نداره و هر دو از بهترین ها هستند ولی مشکل اساسی اینه که هر دو تولید سال 2013 و سخت گیر میان.
آخرین قیمتی هم که این 2 مدل داشتن بالا 6 بودن تا اونجایی که یادم میاد. به نظرم شما 2تا راه داری,در صورتی که نتونی یا نخوای این دو مدل بگیری:

- اگر خیلی عجله داری برای خرید , خرید همین مدل های 2014 که در بازار هستند.

- اگر بتونی صبر کنی و TV یا مانیتوری که داری فعلا میتونه جوابگو باشه , منتظر ورود مدل های جدید سامسونگ و سونی باشی.(سونی هم 4k های با اینچ پایین معرفی کرده که میتونن گزینه های خوبی باشن )

مرسی از توضیح. من گفتم برعکسه لابد :d

پس ینی این مدلی که ما گرفتیم واسه آمریکای شمالی هست؟! مدل KLV 32R420B
نوشته بالا رو تصحیح کردم.

این مدل اصلاً برای آمریکا عرضه نشد.بخاطر کیفیت ساخت و کیفیت تصویر پایین.
البته این کدها چند سال یکبار با همدیگه تعویض میشن.

SONY XPERIA Z3

4k ها سامسونگ ظاهرا بعضی ها با صدای زیاد فنش مشکل دارند که این خودش عیب بزرگی حساب میشه حالا اگر کیفیت تصویر خوبی هم داشته باشن, به خاطر این مشکل
ممکنه در آینده از خریدش پشیمون بشی پس بهتره این مدل از گزینه های انتخابی حذف کنی.

بین F8880 و W900 هم اختلاف زیاد از نظر کیفیت وجود نداره و هر دو از بهترین ها هستند ولی مشکل اساسی اینه که هر دو تولید سال 2013 و سخت گیر میان.
آخرین قیمتی هم که این 2 مدل داشتن بالا 6 بودن تا اونجایی که یادم میاد. به نظرم شما 2تا راه داری,در صورتی که نتونی یا نخوای این دو مدل بگیری:

- اگر خیلی عجله داری برای خرید , خرید همین مدل های 2014 که در بازار هستند.

- اگر بتونی صبر کنی و TV یا مانیتوری که داری فعلا میتونه جوابگو باشه , منتظر ورود مدل های جدید سامسونگ و سونی باشی.(سونی هم 4k های با اینچ پایین معرفی کرده که میتونن گزینه های خوبی باشن )
موافقم
تو این ces سونی TV های خیلی خوبی معرفی کرد که توشون برای اولین بار Sony از پلتفورم android TV استفاده میکنه که عالیه تا ۷ یا ۸ ماه دیگه هم احتمالا تو بازاره

با سلام به دوستان عزیز
من یک LGLB623 میخواستم از بانه بخرم ، فروشنده ها آشنا هست . میگه چینیش هست 2100000 و کره ای 2600000 من همچین چیزی تا حالا نشنیده بودم . برای همین تو این سایت عضو شدم تا اطلاعاتم بیشتر بشه .
به نظر شما حرف ایشون درسته ؟ تازه میگه که تو کارتن و شکل ظاهر و نوشته ها هم هیچ تفاوتی وجود نداره/ ممنون

دوستان من یه 46ES8880 برا PS4 دارم هرجا میرم می بینم زده ورودی PC داره ولی هرچی می گردم نمی تونم این ورودی رو پیدا کنم:دی
اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه.ممنون

دوستان من یه 46ES8880 برا PS4 دارم هرجا میرم می بینم زده ورودی PC داره ولی هرچی می گردم نمی تونم این ورودی رو پیدا کنم:دی
سلام میشه یه عکس از پشتش و خروجیهاش بزاری حالا اگر ورودی pcهم نداشت اشکالی نداره میتونی بوسیلهhdmi کیست رو به تلویزیون وصل کنی

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

با سلام به دوستان عزیز
من یک LGLB623 میخواستم از بانه بخرم ، فروشنده ها آشنا هست . میگه چینیش هست 2100000 و کره ای 2600000 من همچین چیزی تا حالا نشنیده بودم . برای همین تو این سایت عضو شدم تا اطلاعاتم بیشتر بشه .
به نظر شما حرف ایشون درسته ؟ تازه میگه که تو کارتن و شکل ظاهر و نوشته ها هم هیچ تفاوتی وجود نداره/ ممنون
منم تا حالا همچین چیزی نشنیدم مثلا شما دیدی ps4 چینی بیاد!! میپرسیدید شما خودت از کجا میفهمی اینجوری میشه تشخیص داد راسته یا دروغ اگه گفت روش نوشته made in china به نظرم چیز عجیبی نیست چون خیلی از شرکتا محصولاتشون رو تو چین اسمبل میکنن از اپل بگیر تا همین ps4

منم 46ES8880 دارم ,ورودی PC ندیدم. پورت هایی که داره: HDMI و USB هر کدوم 3 تا و 1 عدد هم اپتیکال داره.

با سلام به دوستان عزیز

سلام . من خودم بانه ای هستم اینا دروغ میگن برای سود بیشتر بگو همون چینی رو میخوام ... الکی میگن اینش اینتوری کلی پول میریزن روش

من الان یه lb650 60 دارم از بانه برام فرستادن تصویر عالیه سایز عالی یه سینمای حرفه ای پایونیرم بندازید تنگش میشه اون وقت یه جنگ جهانی تو خنه راه انداخت .
تازه رسیور داخلی هم هست چه حالی میده همه چیز کنار هم باشه سیستم عاملش هم Webos برای من 5 تومن آب خورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or