خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سونی توی CES 2015 از یه TV جدید رونمایی کرد. اگه میتونید منتظر بمونید ارزشش رو داره اما خب پولش رو هم باید...:dخبرشو به نقل از یکی از سایتها میزارم:

jy7jzqko5t0qq30n2822.jpg

سونی تلویزیون جدیدی را از خانواده‌ی براویا رونمایی کرد که تنها ۴.۷ میلی‌متر ضخامت دارد. این تلویزیون‌ از طراحی زیبایی بهره می‌برند با این حال اگر ضخامت بسیار کم آن‌ نظر شما را به خود جلب نکرده، شاید مشخصات فنی آن‌ برای‌تان جالب باشد. تلویزیون‌های جدید براویا که در سری XBR 900C روانه‌ی بازار خواهند شد از رزولوشن 4K پشتیبانی می‌کنند و قرار است در سایزهای ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچ عرضه شوند.

سونی در این تلویزیون‌ها از پردازنده‌ی X1 4K بهره برده که قادر است سیگنال‌های 4K از هر ورودی را پردازش کرده و کیفیت تصویر را به روش‌های مختلف ارتقاء دهد. این پردازنده قادر است طیف رنگ‌ها را گسترش داده و تصاویر زنده‌تر و جذاب‌تری را ارائه کند.

تلویزیون‌های سونی از فناوری Trilumons پشتیبانی می‌کنند و علاوه بر آن‌ها، کاربران می‌توانند با خرید این تلویزیون‌ها از سرویس PlayStation Now بهره ببرند. با این سرویس کاربر می‌تواند بیش از ۲۰۰ بازی پلی‌استیشن را بدون نیاز به خرید هیچ‌گونه‌ کنسولی و تنها از طریق خود تلویزیون و یک دسته‌ی DualShock اجرا کند. بازی‌ها بر روی سرورهای سونی اجرا شده و بر روی تلویزیون استریم می‌شوند.

b2fogwwf2x6mmvmyu96c.jpg

تمام تلویزیون‌های جدید براویا بر روی پلتفرم اندروید تی‌وی کار می‌کنند این بدین معنا است که علاوه بر وب‌گردی و اجرای برخی از اپلیکیشن‌های اندرویدی، امکان کنترل تلویزیون از طریق دستورات صوتی نیز وجود دارد.
تلویزیون‌های جدید سونی قرار است در فصل بهار سال جاری میلادی روانه‌ی بازار شوند اما هنوز قیمت آن‌ها اعلام نشده است.

سونی توی CES 2015 از یه TV جدید رونمایی کرد. اگه میتونید منتظر بمونید ارزشش رو داره اما خب پولش رو هم باید...:dخبرشو به نقل از یکی از سایتها میزارم:

jy7jzqko5t0qq30n2822.jpg

سونی تلویزیون جدیدی را از خانواده‌ی براویا رونمایی کرد که تنها ۴.۷ میلی‌متر ضخامت دارد. این تلویزیون‌ از طراحی زیبایی بهره می‌برند با این حال اگر ضخامت بسیار کم آن‌ نظر شما را به خود جلب نکرده، شاید مشخصات فنی آن‌ برای‌تان جالب باشد. تلویزیون‌های جدید براویا که در سری XBR 900C روانه‌ی بازار خواهند شد از رزولوشن 4K پشتیبانی می‌کنند و قرار است در سایزهای ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچ عرضه شوند.

سونی در این تلویزیون‌ها از پردازنده‌ی X1 4K بهره برده که قادر است سیگنال‌های 4K از هر ورودی را پردازش کرده و کیفیت تصویر را به روش‌های مختلف ارتقاء دهد. این پردازنده قادر است طیف رنگ‌ها را گسترش داده و تصاویر زنده‌تر و جذاب‌تری را ارائه کند.

تلویزیون‌های سونی از فناوری Trilumons پشتیبانی می‌کنند و علاوه بر آن‌ها، کاربران می‌توانند با خرید این تلویزیون‌ها از سرویس PlayStation Now بهره ببرند. با این سرویس کاربر می‌تواند بیش از ۲۰۰ بازی پلی‌استیشن را بدون نیاز به خرید هیچ‌گونه‌ کنسولی و تنها از طریق خود تلویزیون و یک دسته‌ی DualShock اجرا کند. بازی‌ها بر روی سرورهای سونی اجرا شده و بر روی تلویزیون استریم می‌شوند.

b2fogwwf2x6mmvmyu96c.jpg

تمام تلویزیون‌های جدید براویا بر روی پلتفرم اندروید تی‌وی کار می‌کنند این بدین معنا است که علاوه بر وب‌گردی و اجرای برخی از اپلیکیشن‌های اندرویدی، امکان کنترل تلویزیون از طریق دستورات صوتی نیز وجود دارد.
تلویزیون‌های جدید سونی قرار است در فصل بهار سال جاری میلادی روانه‌ی بازار شوند اما هنوز قیمت آن‌ها اعلام نشده است.
تمام مدلهاش 4K هستش.
اینم مدل و سایز

X930C (65”) and X940C (75”)
X900C (55” and 65”) and X910C (75”)
X850C (55”, 65” and 75”)
X830C (43” and 49”)
سایز "43 و "49 رقیب جدی برای سری SONY 4K 49X8500B هستش.

SONY XPERIA Z3

1.اون پروژکتور 4k فکر کنم پارسال بود که معرفی شد و قابلیت خیلی خاصشم این بود که فکر کنم از فاصله ی 30 سانتی با پرده هم تصویر نشون میداد .....

2.پروژکتور - گیم-کیفیت تصویر>>>>WTF؟؟؟؟

3.ما 60 بار بگیم باز شما حرف خودتونو می زنید اقا tv اونم 4k برای گیمینگ کلا بی خیال بشید ..... یه دلیل مهم هم همون سایز بزرگشه که تراکم پیکسلی رو خفن میاره پایین
عزیز شما متوجه هستی تراکم چیه؟؟ تراکم نسبت تعداد پیکسل به سطحه منم واسه همین گفتم ۴۸ به بالا بهتره ۴k باشه.4k پیکسلای بیشتری داره پس افزایش سطحو جبران میکنه الان تراکم تلویزون 4k ۵۵ اینچ از fhd ۴۸ بیشتره پس چی رو میگید خفن میاد پایین در ضمن کنسول هم upscale انجام نمیده اگه میداد که سونی میگفت بازی 4k هم اجرا میکنه اون تلویزیون هست که با مثلا دو تا یکی کردن پیکسلا مثلا کیفیتو بیشتر میکنه

Last edited by a moderator:
درود
1-امسال هم سری جدیدش معرفی شده.
2-این مطلب رو بخونید جواب سوالتون هست.
معرفی ویدیو پروژکتور جدید سونی با قالبت پخش 4K و کیفیت و قیمتی نفس گیر | گجت نیوز
3-رو دیگه خسته شدم.آقا این تراکم پیکسل رو دیگه از کجا آوردی.
4-عزیز PS4 سیستم Upscaling نداره.این وظیفه 4K TV هاست.
5-بله اینپوت لگ زیر 50ms عالی حساب میشه.
6-عزیز اصلاً احتیاجی نیست شما تو 4K یا سری W SONY بخوایی بزاری رو حالت گیم.همینجوری اینپوت لگش پایینه.
SONY XPERIA Z3

من نمیدونم اینهمه فکت میزارم جلوتون باز حرف خودتونو می زنید......

1.در مورد upscaling و pixel density :شما یدونه از آواتارای همین انحمنو سیو کنید روی pc بعد اینقدر بزرگش کنید که تمام مانیتورو بگیره این الان شد upscaling کلا این یه بحث مسخره ای هست موضوع upscaling که حالا تی وی رو حالت فیلم (یعنی 24 فریم) میاد یه کم پروسس روش می کنه کیفیت یه کم نهایت 10 بهترین حالت 14 درصد بهتر میشه اونم شرایط خاص خودشو شاید توی یه حالت تاثیر منفی هم بذاره....

یا مثلا شما یه فایل mp3 128bit داری می خوای تبدیلش کنی به FLAC 856bit بله نرم افزاری میشه تبدیل کرد حتی حجمشم زیاد میشه ولی کیفیت زیاد نمیشه....

حالا pixel density هم یکی از مهمترین نکته ها توی مبحث sharpness و crystal clear بودن تصویره شما یه عکس با یه رزولوشن معینو تو چنتا گوشی با اندازه ی صفحه ی یکسان ولی رزولوشن متفاوت چک کنید خواهید دید گوشی که رزولوشن صفحش Qhd هست کیفیتش از FHD و این FHD هم از HD همینطور بیا تا VGA کیفیتا میاد پایین....(مسلما رزولوشن خود عکس باید QHD ا بیشتر باشه وگرنه مثلا اگر HD باشه کیفیت تصویر از HD به بعد یکی خواهد بود)

وهمین pixel density چیزی بود که اپل کلی با بحث retina display روش مانور داد....

بحث پروژکتور : پروژکتور یه وسیله ای هست برای home theater و تمام گیمینگ با پروژکتور یه چیز خنده داری هست بله توی تبلیغات گفته میشه ولی صفحه نمایش کجا و پروژکتور کجا + هدف اصلی استفاده از پروژکتور داشتن یه صفحه ی نمایش بزرگه مثلا 120 اینچ که بیشتر توی خونه های از ما بهترون استفاده میشه که اصلا یه اتاقی دارن به اسم سینما با شاید تا 30-40 تا صندلی و البته یه نفره هم میشه استفاده کرد.....

بحث 4k و این حرفا رو هم که با مبحث تراکم پیکسلی توضیح دادم و اینکه برا با چندم تنها عیبی که من توی 4k ها می بینم سایز بزرگشونه که اگر شما فاصلت مناسب باشه فرقی نمیبینی....

ابن یه سورس:

TV Size to Distance Calculator and Science

خواهشا کامل بخونید + بخش questions ......

ps4 خودش upscaling داره بتلفیلد 4 با رزولوشن 900p اجرا میشه...(ولی تی وی شما ورودی تصویرو 1080 میبینه در صورتی که upscale شده)

کلا بحث input lag رو بی خیال بشید یه تی وی اصلا هیچ تعهدی تو داشتن input lag پایین نداره که اونو با گیم مد یا soccer mod ارائه میده که همونطور که گفتم کمتر روی تصویر پردازش میشه.....(+این پردازش هم حالا فکر نکنید کار شاخی هست در واقع این پردازش یعنی کارایی که تی وی انجام میده تا خروجی ای که نمایش میده به ورودی نزدیک تر بشه.....)

- - -ویرایش - - -

وقتی تو یه بحثی کم میاری مثل بچه ها میفتی به مسخره کردن اگه خیلی ادعا داری و بارته جواب میدادی نه اینکه بپیچونی عقل کله از خدا با خبر!!

- - -ویرایش - - -

عزیز شما متوجه هستی تراکم چیه؟؟ تراکم نسبت تعداد پیکسل به سطحه منم واسه همین گفتم ۴۸ به بالا بهتره ۴k باشه.4k پیکسلای بیشتری داره پس افزایش سطحو جبران میکنه الان تراکم تلویزون 4k ۵۵ اینچ از fhd ۴۸ بیشتره پس چی رو میگید خفن میاد پایین در ضمن کنسول هم upscale انجام نمیده اگه میداد که سونی میگفت بازی 4k هم اجرا میکنه اون تلویزیون هست که با مثلا دو تا یکی کردن پیکسلا مثلا کیفیتو بیشتر میکنه

تراکم پیکسلی یه tv مثلا 55 اینچ اگر رزولوشن 4k باشه بله از 1080 بیشتر ولی وقتی سورست 1080 هست تی وی میتونه 4k نشون بده ولی اینی که هست 1080 پس نتیجه چی میشه 1080 تو 55 اینچ که تراکمش کمتر از 1080 توی 46 هست.....

شما اینکارو بکن مثلا بیا crysis 3 رو اجرا کن رزولوشنو بزار 720 و حالت window mode هم اکتیو کن (ما می گیریم مانیتورت 1080 هست) میبینی بازی توی یه پنجره داره اجرا میشه که از مانیتورت کوچکتره ولی کیفیت همونجا توی پنجره ی کوچکتر که در واقع اندازش 720*1280 هست (مانیتور تو 1080*1920 ) خوبه ولی وقتی برا fullscreen بکنی میاد اید 720 رو جا میده توی 1080 یعنی upscaling کرد یعنی اینجا تراکم پیکسلی بازی کمه ..... فکر کن تصویرو کشیده جا داده توی 1080 باز می گم کیفیت توی اندازه ی 720 بدون upscaling خوب بود چون مثلا اونجا تراکم پیکسلی x بود ولی تصویرو ور داشتی کشیدی تراکم شده x-10 برا همین کیفیت پایین تره .....

اصلا یکی از تکنیک های anti alising اینه که مانیتور تو 1080 هست و رزولوشنم گذاشتی 1080 بازی میاد مثلا تصویرو توی QHD رندر میکنه ولی توی مانیتور 1080 تو نشون میده که کیفیت میره بالاتر......(MSAA)

اینم منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Spatial_anti-aliasing#Super_sampling_.2F_full-scene_anti-aliasing

اینو ببینید عکسش که upscaling هست نتیجه ی عکس میده.....

آخرین ویرایش:
من نمیدونم اینهمه فکت میزارم جلوتون باز حرف خودتونو می زنید......

1.در مورد upscaling و pixel density :شما یدونه از آواتارای همین انحمنو سیو کنید روی pc بعد اینقدر بزرگش کنید که تمام مانیتورو بگیره این الان شد upscaling کلا این یه بحث مسخره ای هست موضوع upscaling که حالا تی وی رو حالت فیلم (یعنی 24 فریم) میاد یه کم پروسس روش می کنه کیفیت یه کم نهایت 10 بهترین حالت 14 درصد بهتر میشه اونم شرایط خاص خودشو شاید توی یه حالت تاثیر منفی هم بذاره....

یا مثلا شما یه فایل mp3 128bit داری می خوای تبدیلش کنی به FLAC 856bit بله نرم افزاری میشه تبدیل کرد حتی حجمشم زیاد میشه ولی کیفیت زیاد نمیشه....

حالا pixel density هم یکی از مهمترین نکته ها توی مبحث sharpness و crystal clear بودن تصویره شما یه عکس با یه رزولوشن معینو تو چنتا گوشی با اندازه ی صفحه ی یکسان ولی رزولوشن متفاوت چک کنید خواهید دید گوشی که رزولوشن صفحش Qhd هست کیفیتش از FHD و این FHD هم از HD همینطور بیا تا VGA کیفیتا میاد پایین....(مسلما رزولوشن خود عکس باید QHD ا بیشتر باشه وگرنه مثلا اگر HD باشه کیفیت تصویر از HD به بعد یکی خواهد بود)

وهمین pixel density چیزی بود که اپل کلی با بحث retina display روش مانور داد....

بحث پروژکتور : پروژکتور یه وسیله ای هست برای home theater و تمام گیمینگ با پروژکتور یه چیز خنده داری هست بله توی تبلیغات گفته میشه ولی صفحه نمایش کجا و پروژکتور کجا + هدف اصلی استفاده از پروژکتور داشتن یه صفحه ی نمایش بزرگه مثلا 120 اینچ که بیشتر توی خونه های از ما بهترون استفاده میشه که اصلا یه اتاقی دارن به اسم سینما با شاید تا 30-40 تا صندلی و البته یه نفره هم میشه استفاده کرد.....

بحث 4k و این حرفا رو هم که با مبحث تراکم پیکسلی توضیح دادم و اینکه برا با چندم تنها عیبی که من توی 4k ها می بینم سایز بزرگشونه که اگر شما فاصلت مناسب باشه فرقی نمیبینی....

ابن یه سورس:

TV Size to Distance Calculator and Science

خواهشا کامل بخونید + بخش questions ......

ps4 خودش upscaling داره بتلفیلد 4 با رزولوشن 900p اجرا میشه...(ولی تی وی شما ورودی تصویرو 1080 میبینه در صورتی که upscale شده)

کلا بحث input lag رو بی خیال بشید یه تی وی اصلا هیچ تعهدی تو داشتن input lag پایین نداره که اونو با گیم مد یا soccer mod ارائه میده که همونطور که گفتم کمتر روی تصویر پردازش میشه.....(+این پردازش هم حالا فکر نکنید کار شاخی هست در واقع این پردازش یعنی کارایی که تی وی انجام میده تا خروجی ای که نمایش میده به ورودی نزدیک تر بشه.....)

- - -ویرایش - - -

تراکم پیکسلی یه tv مثلا 55 اینچ اگر رزولوشن 4k باشه بله از 1080 بیشتر ولی وقتی سورست 1080 هست تی وی میتونه 4k نشون بده ولی اینی که هست 1080 پس نتیجه چی میشه 1080 تو 55 اینچ که تراکمش کمتر از 1080 توی 46 هست.....

شما اینکارو بکن مثلا بیا crysis 3 رو اجرا کن رزولوشنو بزار 720 و حالت window mode هم اکتیو کن (ما می گیریم مانیتورت 1080 هست) میبینی بازی توی یه پنجره داره اجرا میشه که از مانیتورت کوچکتره ولی کیفیت همونجا توی پنجره ی کوچکتر که در واقع اندازش 720*1280 هست (مانیتور تو 1080*1920 ) خوبه ولی وقتی برا fullscreen بکنی میاد اید 720 رو جا میده توی 1080 یعنی upscaling کرد یعنی اینجا تراکم پیکسلی بازی کمه ..... فکر کن تصویرو کشیده جا داده توی 1080 باز می گم کیفیت توی اندازه ی 720 بدون upscaling خوب بود چون مثلا اونجا تراکم پیکسلی x بود ولی تصویرو ور داشتی کشیدی تراکم شده x-10 برا همین کیفیت پایین تره .....

اصلا یکی از تکنیک های anti alising اینه که مانیتور تو 1080 هست و رزولوشنم گذاشتی 1080 بازی میاد مثلا تصویرو توی QHD رندر میکنه ولی توی مانیتور 1080 تو نشون میده که کیفیت میره بالاتر......(MSAA)

اینم منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Spatial_anti-aliasing#Super_sampling_.2F_full-scene_anti-aliasing

اینو ببینید عکسش که upscaling هست نتیجه ی عکس میده.....
این حرفایی که میزنی درست ولی فکر میکنم متوجه upscaling تو TV ها نشدی اون چیزی که شما میگی بهش میگن کشیدن تصویر (stretch) که شما فکر میکنی همون upscaling هست در صورتی که اینا یکی نیست شما کشیدن رو دیدی میگی upscale بده. کشیدن تصویر کیفیت تصویرو به شدت میاره پایین upscaling مثل کشیدن که شما گفتی بازی رو hdبزار بکنش fhd همینجوری کیلویی نیست که شما دستی انجام بدی.upscaling یه تکنیک پردازش تصویره که اتفاقا از کشیده شدن تصویر جلوگیری میکنه(کاری که شما با کرایسیس کردی). Upscaling در واقع یه جور anti aliasing در جهته معکوسه.

Last edited by a moderator:
این حرفایی که میزنی درست ولی فکر میکنم متوجه upscaling تو TV ها نشدی اون چیزی که شما میگی بهش میگن کشیدن تصویر (stretch) که شما فکر میکنی همون upscaling هست در صورتی که اینا یکی نیست شما کشیدن رو دیدی میگی upscale بده. کشیدن تصویر کیفیت تصویرو به شدت میاره پایین upscaling مثل کشیدن که شما گفتی بازی رو hdبزار بکنش fhd همینجوری کیلویی نیست که شما دستی انجام بدی.upscaling یه تکنیک پردازش تصویره که اتفاقا از کشیده شدن تصویر جلوگیری میکنه(کاری که شما با کرایسیس کردی) در واقع یه جور anti aliasing در جهته معکوسه.

دوست عزیز فکر کردی tv میاد جادو می کنه؟؟؟

اگر اینجوری بود که اصلا netflix لازم نبود بیاد سرویس 4k راه بندازه می گفت یرید همین 1080 ور دارید upscale کنید توی 4k ببینید....

تا همین اواخر که کانتت های 4k اونم تو یه حده بتا اومدن رو سرویس هایی مثل نت فلیکس شما بری فروم ها و سایتارو ببینی یوزرا می گفتن که ما که 4k خریدیم چرا کیفیت بهتر نیست و از این حرفا...

اینم باز یه سورس خوب که اگر بالا رو خونده بودی به اینجا می رسیدی:

4k and 1080p Resolution Upscaling Explained

اینم یکی دیگه:

http://webcache.googleusercontent.c...f-8&channel=suggest&gws_rd=ssl&hl=en&&ct=clnk

مبحث بالا یه طرف ولی یه نکته هم بگم که بله سونی و سامسونگ فعلا یه سری الگورتم خاص برای "بهتر" شدن تصویر upscale شده دارن (و تا اونجایی که من دیدم و پرس و جو کردم میگن سامسونگ بهتر کار می کنه upscale کردنش) ولی باز برای بار 60 وقتی گیم مد فعال بشه 80-70 درصد پردازش هایی که روی تصویر انجام میشده ignore میشه .....

+

20 خط نوشتم دلیل اصلی من مشکلم با ساز بزرگه این tv هاست و قضیه تراکم پیکسل امیدوارم که اونارو خونده باشی...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز فکر کردی tv میاد جادو می کنه؟؟؟

اگر اینجوری بود که اصلا netflix لازم نبود بیاد سرویس 4k راه بندازه می گفت یرید همین 1080 ور دارید upscale کنید توی 4k ببینید....

تا همین اواخر که کانتت های 4k اونم تو یه حده بتا اومدن رو سرویس هایی مثل نت فلیکس شما بری فروم ها و سایتارو ببینی یوزرا می گفتن که ما که 4k خریدیم چرا کیفیت بهتر نیست و از این حرفا...

اینم باز یه سورس خوب که اگر بالا رو خونده بودی به اینجا می رسیدی:

4k and 1080p Resolution Upscaling Explained

اینم یکی دیگه:

http://www.red.com/learn/red-101/upscaled-1080P-vs-4K%2Bis+upscaling+to+4k+worth+it&client=opera&oe=utf-8&channel=suggest&gws_rd=ssl&hl=en&&ct=clnk]Upscaled 1080P vs Native 4K[/url]

مبحث بالا یه طرف ولی یه نکته هم بگم که بله سونی و سامسونگ فعلا یه سری الگورتم خاص برای "بهتر" شدن تصویر upscale شده دارن (و تا اونجایی که من دیدم و پرس و جو کردم میگن سامسونگ بهتر کار می کنه upscale کردنش) ولی باز برای بار 60 وقتی گیم مد فعال بشه 80-70 درصد پردازش هایی که روی تصویر انجام میشده ignore میشه .....

+

20 خط نوشتم دلیل اصلی من مشکلم با ساز بزرگه این tv هاست و قضیه تراکم پیکسل امیدوارم که اونارو خونده باشی...
کاملا حرفتون درسته که محتوای 1080p که upscale شده باشه عمرا به اون ویدیویی که 4k فیلم برداری شده باشه باشه نمیرسه ولی بیشتر منظورم اینه که به اون بدی هم که شما مثال زدی با کرایسیس نمیشه چون فقط کشیدنه upscale نیست اون دوستمون هم میخواست TV بگیره واسه فیلم هم میخواست که گفتسم با یه تیر دو نشون بزنه به هر حال ایشون هم تصمیم گرفت fhd بگیره
البته اینم بگم upscale رو با عکس نمیشه تشخیص داد باید رو خود TV دید
http://m.youtube.com/watch?v=E5XhnXOja9M
تو این لینک کاملا مقایسه خوبی میکنه که میبینید با اون لینکی که شما گذاشتی متفاوته و کیفیت تصویر کم نشده اما همچنان با native 4k فاصله داره
http://m.youtube.com/watch?v=dir6KIpwo2s
تو این یکی هم بازی destiny تو ps4 رو تلویزون 4k سونی هست که همونجور که معلومه از کیفیت خیلی خوبی برخورداره هیچ مشکل تراکم پیکسلی هم دیده نمیشه!!

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام واسه ps4 یه مانیتور بخرم نظرتون راجع به این چیه؟
ASUS - 23" - MX239H - LED - IPS ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
اگه خوب نیست چه مانیتوری پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
خوب به نظر میاد.ولی من به همه vn247 h asus رو پیشنهاد میکنم.هم 1 اینچ بزرگتره هم 1 ms زمان پاسخدهی تصویر داره هم ارزون تره.
ولی نمیدونم ، شاید برتری هایی نسبت به اون داشته باشه

بنده w800b 50 inch دارم.کلا سری w800 از لحاظ 3d نمرات خوبی نگرفته.عینکاش سنگینه و چشم رو هم زود خسته میکنن.از لحاظ عمق 3d هم جالب نیست.الان پسر داییم یه ال جی داره که واقعا کیفیت 3d اش هم بهتره و هم عینکاش پسیو هستند(عینکهای پسیو سبکتر هستند و ارزونتر،چشم رو هم دیر خسته میکنن)
ولی از لحاظ کیفیت تصویر چه در بازی و چه در 2D واقعا w800 یه تلویزیون فوق العاده است.منم چون اولویت اولم در خرید تلویزیون بازی بود w800 گرفتم و الانم خیلی راضیم.اگه 3D مبخواستم همون موقع متوجه شدم F7770 سامسونگ از لحاظ 3d بهتره ولی نخریدم چون 3d جماعت به علت اینکه تکنولوژیش فعلا به بلوغ کامل نرسیده نباید به عنوان اولویت در نظر گرفته شه.الان بهترین تلویزیون های 3d هم بعد مدتی چشم رو خسته میکنن.خلاصه هرکی میخواد بهترین تجربه رو از لحاظ بازی با تلویزیون داشته باشه در رنج های قیمتی مختلف من سری w سونی رو بهش پیشنهاد میدم.از لحاظ کیفیت تصویر 2D هم واقعا راضی کننده و عالیه.
البته این نظر منه.خودتون قبل از خرید کاملا تحقیق کنید.نرید بخرید و راضی نباشید بعد به من بد و بیراه بگید.

ممنون بنده اشاره کردم که سایز 42 مدنظرمه که پسیو هست

حالا از دوستان اگر کسی تجربه داره با 3D این مدل در سایز 42 لطفا دریغ نکنه @};-

سلام
یک led 3d سایز 42 بهم معرفی کنید بخرم که با ps4 هم به خوبی مچ باشه . از بس این سایتها رو گشتم گل گیجه گرفتم .
فلوس هم نامحدود موجود ولی سایز فقط 42 باشه .
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or