خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان میخواستم یه TV 40 اینچ سونی بگیرم برای ps4 .بودجه هم تا 2.5 میلیون.حالا چندتا سوال داشتم..
1- تفاوت سری تلویزیون های R و w چی میباشد که باعث اختلاف قیمت بین این دو سری شده؟
2-بعضی جاها زدن گارانتی شرکتی , بعضی ها گارانتی تکنو سرویس و بعضی های گاراتنی بازرگانی ایران... میخواستم ببیینم تفاوت این سه شرکت گارانتی چیه؟؟ آخه اگر یه محصول سونی رو انتخاب کنی با توجه به نوع گارانتیش تفاوت قیمت رو احساس میکنی
3-به نظر شما تلویزیون 40 اینچ از برندهای دیگه چیو پیشنهاد میکنید و با 40 اینچ های سونی چه تفاوت هایی دارن؟
ممنون از دوستان

سلام به همه
دوستان خدایی کمک کنید
دیگه حالم داره بهم میخوره از بس نظرات و اطلاعات درباره HDTV ها خوندم
دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم
ببینید من خودم نظرم با سری 4K بودش ولی قیمت بیشتر از 5.5 میلیون نشه

سامسونگ
این تلویزیون رو بهم بندر گفتند سایز 50 حدودا 5.2 در میاد Samsung Smart HU8500 UHD TV
توی سایت ها دیدم 8890 رو 48 اینچ میگن 4800

بعضی ها میگن سونی W800 و یا W900

یه دوست هم دارم مغازه و نمایندگی تلویزیون داره
اون میگه اون سامسونگ ها اولیش یعنی 8500 سفارش مصر هستند و اصلا مالزی تولید نمیشه
اون 8890 هم میگه سام سرویس هستش و ایران و اونها کار نمی کنند
میگه بهترین پنل سامسونگ مال مالزی هستش
سامسونگ H7000 هم توی صفحات قبل خوندم گفتند خوبه !!! مالزی

خودش یه LG 55 اینچ مدل 7100 بهم معرفی کرد گفت 4400
مصرف و استفاده من هم برای بازی کردن PS4 و PC و TV هستش
که یه دریافت کنند (ر س ی و ر HD هایپر 2000 بهش وصل میکنم ) 1080P بهش وصل میشه

کلا 4K رو برای اینده در نظر گرفتم
ولی شما اگر میدونید با این پول 4K خوبی نمیشه خرید بهم بگید و من هم به یه FULL HD خوب کفایت میکنم
سایز هم مهم نیست 48 باشه یا 50 یا 55
چون دستگاهی برای اجرای تصاویر با کیفیت 4K بغیر از PC ندارم که اونم تعداد بسیار کمی کلیپ و فیلم هستش :(

از همه دوستانی که اطلاعات دقیقی دارند خواهش میکنم راهنمایی کنند
پیشاپیش سپاسگزارم

آخرین ویرایش:
سلام به همه
دوستان خدایی کمک کنید
دیگه حالم داره بهم میخوره از بس نظرات و اطلاعات درباره HDTV ها خوندم
دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم
ببینید من خودم نظرم با سری 4K بودش ولی قیمت بیشتر از 5.5 میلیون نشه

سامسونگ
این تلویزیون رو بهم بندر گفتند سایز 50 حدودا 5.2 در میاد Samsung Smart HU8500 UHD TV
توی سایت ها دیدم 8890 رو 48 اینچ میگن 4800

بعضی ها میگن سونی W800 و یا W900

یه دوست هم دارم مغازه و نمایندگی تلویزیون داره
اون میگه اون سامسونگ ها اولیش یعنی 8500 سفارش مصر هستند و اصلا مالزی تولید نمیشه
اون 8890 هم میگه سام سرویس هستش و ایران و اونها کار نمی کنند
میگه بهترین پنل سامسونگ مال مالزی هستش
سامسونگ H7000 هم توی صفحات قبل خوندم گفتند خوبه !!! مالزی

خودش یه LG 55 اینچ مدل 7100 بهم معرفی کرد گفت 4400
مصرف و استفاده من هم برای بازی کردن PS4 و PC و TV هستش
که یه دریافت کنند (ر س ی و ر HD هایپر 2000 بهش وصل میکنم ) 1080P بهش وصل میشه

کلا 4K رو برای اینده در نظر گرفتم
ولی شما اگر میدونید با این پول 4K خوبی نمیشه خرید بهم بگید و من هم به یه FULL HD خوب کفایت میکنم
سایز هم مهم نیست 48 باشه یا 50 یا 55
چون دستگاهی برای اجرای تصاویر با کیفیت 4K بغیر از PC ندارم که اونم تعداد بسیار کمی کلیپ و فیلم هستش :(

از همه دوستانی که اطلاعات دقیقی دارند خواهش میکنم راهنمایی کنند
پیشاپیش سپاسگزارم
یه چیز خوب 4k من lg la9650 و lg LA 9700 رو دیدم واقعا عالی بود ارزونتر هم lg UB8500 خیلی خوب بود 4k های سونی هم به نظرم هنوز به بلوغ نرسیده کم کاستی کم نداره اما اون ال جی ها حتی فرمت مخصوص فیلم برداری 4k رو پشتیبانی میکنه.4k های سامسونگ هم شنیدم میگن فن دارن و بعضا بخاطر صدای فن ناراضی بودن

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان. من برای ps4 موندم چی بگیرم خودم بیشتر پلاسما دوست دارم میشه راهنماییم کنید برای پلاسما که کامل جوابگوی ps4 باشه؟
پلاسما رنگاش خوبه اما تصویرش روشنایی کمتری داره نسبت به ال ای دی مصرف برقشم بعضا چند برابر ال ای دی هاست مدل درست حسابی هم خیلی وقته شرکتا نمیزنن به نظرم برو سمت ال ای دی

دوستان توصیه میکنم قبل از خرید TV اگر بین چند مدل شک دارید یه مقایسه ای هم بین Input Lag یا میزان تاخیر ورودی TV که یکی از فاکتور های اساسی خرید گیمینگ TV هست انجام بدید. که خودم دیتابیس سایت TV Reviews – Best LED LCD, 3D Plasma & Smart TVs رو توصیه میکنم .
اینم لینکش یا این دیتابیس

آخرین ویرایش:
یه چیز خوب 4k من lg la9650 و lg LA 9700 رو دیدم واقعا عالی بود ارزونتر هم lg UB8500 خیلی خوب بود 4k های سونی هم به نظرم هنوز به بلوغ نرسیده کم کاستی کم نداره اما اون ال جی ها حتی فرمت مخصوص فیلم برداری 4k رو پشتیبانی میکنه.4k های سامسونگ هم شنیدم میگن فن دارن و بعضا بخاطر صدای فن ناراضی بودن

- - -ویرایش - - -

پلاسما رنگاش خوبه اما تصویرش روشنایی کمتری داره نسبت به ال ای دی مصرف برقشم بعضا چند برابر ال ای دی هاست مدل درست حسابی هم خیلی وقته شرکتا نمیزنن به نظرم برو سمت ال ای دی

سلام
ممنون از پاسخ دهی
LG ها رو بخصوص اون 8500 رو از نزدیک دیدم
یکم از سیستم عامل خوشم نیومد
CPU هم دو هسته ای دارن

سونی W900A 46 inch چطوره ؟
خوبه ؟
کسی جواب سوال بالای منو نداد !!!:-o

دوستان...یک سوال داشتم
چگونه باید ps4 رو به مانیتور pc متصل کنم؟
با تبدیل hd به dvi انجام دادم نشد
مانیتورت ورودی hdmi اگه داره میتونی با همون کابل hdmi هم تصویر بگیری هم صدا ولی اگه dvi داره میتونی با تبدیل کابل hdmi به dvi تصویر رو بگیری صدا رو هم از طریق هدست دسته بگیری یا هدست گلد و .......

سلام
ممنون از پاسخ دهی
LG ها رو بخصوص اون 8500 رو از نزدیک دیدم
یکم از سیستم عامل خوشم نیومد
CPU هم دو هسته ای دارن

سونی W900A 46 inch چطوره ؟
خوبه ؟
کسی جواب سوال بالای منو نداد !!!:-o
اینم عالیه بهترین تلویزون گیمینگ از نظر cnet انتخاب شد ‌ولی یه چیزی که در موردش عجیبه تو ایران تو خود سایت سونی گفته فقط این مدل ۵۵ اینچ داره اما تو ایران ۴۶ هم هست

اینم عالیه بهترین تلویزون گیمینگ از نظر cnet انتخاب شد ‌ولی یه چیزی که در موردش عجیبه تو ایران تو خود سایت سونی گفته فقط این مدل ۵۵ اینچ داره اما تو ایران ۴۶ هم هست

بلاخره به این نتیجه رسیدم
Sony W900A 46 inch
یا
Samsung F8000 46 inch
رو تهیه کنم
فقط دوستان بگن هر کدوم باید سفارش کجا باشند بهتره ؟
شنیدم سری اصلیشون مالزی هستش ؟ درسته ؟
سونی هم تایوانه ؟

بلاخره به این نتیجه رسیدم
Sony W900A 46 inch
یا
Samsung F8000 46 inch
رو تهیه کنم
فقط دوستان بگن هر کدوم باید سفارش کجا باشند بهتره ؟
شنیدم سری اصلیشون مالزی هستش ؟ درسته ؟
سونی هم تایوانه ؟
دوست عزیز زدی تو خال‌ f8000 دقیقا هم رده اون قرار میگیره بالا هم میخواستم بگم ولی نگفتم چون اگه واسه گیم میخوای قطعا w904 بهتره
بعد یه سوال این بندر که گفتی منظورت کدوم بندره؟؟

دوست عزیز زدی تو خال‌ f8000 دقیقا هم رده اون قرار میگیره بالا هم میخواستم بگم ولی نگفتم چون اگه واسه گیم میخوای قطعا w904 بهتره
بعد یه سوال این بندر که گفتی منظورت کدوم بندره؟؟

خدایی بس که زنگ زدم و حضوری رفتم و مطلب خوندم قاطی کرده بودم :)
بلاخره به این دو مدل رسیدم
فقط شما نوشتی W904 ولی من نوشتم W900A
اینها با هم فرقشون چیه ؟
من که تو خود سایت سونی دیدم فرقی حس نکردم !!!
KDL-46W904A : W904A Series : BRAVIA™ LED TV / LCD TV / HD TV / 4K TV : Sony Thailand
KDL-46W900A : W900A Series : BRAVIA™ LED TV / LCD TV / HD TV / 4K TV : Sony Asia Pacific

بندر هم منظورم بند گناوه بود - استان بوشهر
زیاد فاصله ای با ما نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or