مبارک باشه میشه یه عکس ازش بزاریمدل Benq Xl2707Z رو خریدم چند وقت پیش مخصوص گیمینگ. فوق العادست این لامصب. تاخیر 1 میلی ثانیه. کنتراست فوق العاده بالا. 120 هرتز هم میزان پاسخگویی تصویر.
مبارکت باشه میلاد جان..آقا من میخام هفته دیگه تی وی بگیرم...کیفیت چه طوره؟ در مقابل SONY W605B حرفی واسه گفتن داره؟
1. بودجه نهایتا 2.200
2.کمتر از 40 اینچ نباشه
3.فقط تی وی .. دنباله مانیتور نیستم
نظر خودم SONY 40W605B هست..دوستان لطف کنید مدل پیشنهاد بدین...
مرسی بابت کمکت تلوزیون های lg چه طورن 42la66000 و 42 la62100 به نظرت خوب هستن؟
آقا سعید نظرت راجع به samsung f 7770 چیه ؟ ارزش داره 600 -700 بیشتر هزینه کنم ؟ یا همین f6450 خوبه ؟
دوستان 1مانیتور hdm خور خوب از400تا600 معرفی کنید واسه ps4
این مانیتور ها مخصوص pc gamer ها هستش به علت اینکه خودش هرتز و فریم ریت افزایش نمیده و شما باید سخت افزار قدرتمند داشته باشین تا بیتونی به 120 فریم برسیمبارکت باشه میلاد جان..آقا من میخام هفته دیگه تی وی بگیرم...کیفیت چه طوره؟ در مقابل SONY W605B حرفی واسه گفتن داره؟
1. بودجه نهایتا 2.200
2.کمتر از 40 اینچ نباشه
3.فقط تی وی .. دنباله مانیتور نیستم
نظر خودم SONY 40W605B هست..دوستان لطف کنید مدل پیشنهاد بدین...
دوستان 1مانیتور hdm خور خوب از400تا600 معرفی کنید واسه ps4
ممنون سعید جان. اما مقایسه تصویر 6400 و W605 اصلا شبیه هم نیست.خیلی تفاوت زیاده..کیفیت سونی خیلی بالاتره...در هر صورت ممنون باتبت پاسخت..
دوستان کسی سایتی سراغ داره قیمت منصفانه بفروشه؟ الان سایتهای بانه ای هزینه باربری با پیک رو 450 میگیرن تا شیراز.جایی رو میشناسید با تیپاکس بفرسته.؟ممنون میشم ...
[/LTR]Our conclusion: You don't need to spend a fortune on cables. The HDMI cables performed comparably in both our instrument tests and our visual tests. And with analog cables, the analyzer revealed some degree of variation in quality, but the variances did not translate into noticeable differences in our visual tests.
[/LTR]None of our editors could tell the difference. The fact is, HDMI is digital, meaning you either get the feed or you don't. High prices and gimmicks like gold-plating don't affect 1s and 0s. Our advice: Purchase your wiring online for cheap, and use the saved money to upgrade to a larger flat screen.
دوستانــ اهل فن،
کیفیت کابل HDMI، چه قدر در کیفیت تصویر تاثیرگذار هست؟ آیا کیفیت کابل HDMI می تونه در کنتراست، روشنایی و عمق رنگ ها تاثیرگذار باشه؟
از لحاظ کیفیت کابل های صوتی و تصویری، همیشه برند Monster حرف اول رو زده، ولی متاسفانه قیمتش بالاست! نظرتون در مورد برند Daiyo چیه؟
واقعا خیلی عالیه که یکی مثل سعید جان اینجا راهنمایی کامل رو میکنه.باید قدرشو بدونن همه...
درود و سپاس از شما ....
فقط سایتی سراغ دارید که با تیپاکس ارسال کنه؟