خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
با این بودجه بهتر از این نمیشه گرفت اما اگه بتونی یکم صبر کنی و 300 تومن دیگه به بودجت اضافه کنی میتونی یه مانیتور Asus VS239(که خروجی صدا داره)
خوب اینم خروجی صدا داره
کیفیت تصویر نسبت به یه برند full hd دیگه تو همین سایز چند درصد فرق میکنه؟

- - -ویرایش - - -

دوستان این یکی بنظر شما چجوریه؟
http://banehmarket.com/product/category/5

با این بودجه بهتر از این نمیشه گرفت اما اگه بتونی یکم صبر کنی و 300 تومن دیگه به بودجت اضافه کنی میتونی یه مانیتور Asus VS239(که خروجی صدا داره)

شما حالت خوبه؟این TVهمچی داره شماها فقط گول مارک رو میخورید اصلا به مشخضات توجه نکنید فقط ببینید Asusوsonyچی میزنه همونو بگیرید!
X-visionهمون شرکت LGهستش که بصورت جداگانه کار میکردند قطعات رو سر هم میکردن الان شده یه شرکت جدید

- - -ویرایش - - -

شما مانیتور بخری باید دور صدایsorrundرو خط قرمز بکشی و نیمی دیگر از امکانات رو از دست میدی
فقطTVبردار بعدا پشیمون میشی یا برای اینکه بسازی و بسوزی مجبور بگی چیز خوبیه

سلام یه TV خوب برای PS4 میخوام، سایزش بین 42 - 40 اینچ باشه و ترجیحا از دو برند سونی یا سامسونگ باشه. 3D بودنش زیاد مهم نیست، میخوام حداکثر کیفیت ممکن رو ازش بگیرم چه از نظر صدا و چه از نظر تصویر. قیمت هم تا 4-5 میلیون باشه مشکلی نیست.

یه مشورت هم میخواستم، بنظرتون یه هدفون حرفه ای بگیرم بهتره یا سینمای خانگی؟ برای PS4 سه بعدی اکتیو بهتره یا Passive?

سلام یه TV خوب برای PS4 میخوام، سایزش بین 42 - 40 اینچ باشه و ترجیحا از دو برند سونی یا سامسونگ باشه. 3D بودنش زیاد مهم نیست، میخوام حداکثر کیفیت ممکن رو ازش بگیرم چه از نظر صدا و چه از نظر تصویر. قیمت هم تا 4-5 میلیون باشه مشکلی نیست.

یه مشورت هم میخواستم، بنظرتون یه هدفون حرفه ای بگیرم بهتره یا سینمای خانگی؟ برای PS4 سه بعدی اکتیو بهتره یا Passive?
فقط 46W904A
هدفون یه چیزیه، سینماخانگی هم یه چیز دیگه.
SONY XPERIA Z2

سلام
بین این دو مدل کدوم بهتره ؟ کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ چرا ؟!
SONY-42w800b
LG-42la7400
بودجه 2500 تا 2800
اگر پیشنهاد بهتری هم دارین لطفا ذکر کنید ...
جفتش رو سایت شهر دیجیتال داره ... آیا این سایت ، سایت مطمئنیه برای خرید ؟ کسی تا حالا از این سایت خرید داشته ؟
قیمتش نسبت به سایتای دیگه ارزون تره ظاهرا ...!
ممنون

f25cfb2c2e073a5debc632ce2b738909.jpg

آخرین آپدیت SONY TV ها مدل 2013
PKG 4.451GAA
2014 / 8 / 18
مزایا:
رفع مشکلات به هنگام ورود به حساب اسکایپ
SONY XPERIA Z2

سلام دوستان
من بعد از تحقیقات زیاد تصمیم گرفتم w800bرو بخرم،،فقط یه سوال دارم کسایی که دارنش جواب بدن
فرمت mkvرو پخش میکنه؟
زیرنویس فارسی رو چی؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

سلام دوستان من میخوام تلویزیون sony 32w670A خودمو بفروشم و 42 اینچش رو سفارش بدم. هرکی خواست تماس بگیره . خیلی تلویزیون باکیفیتیه.فقط کوچیکه. 0936344.0.2.0.1
سلام اگهیش کن تو بازارسنتر راحتتر فروش میره

مانیتور تا چه اندازه رو بازی تاسیر داره!------الان رو تلوزیون خونه (47' sony) بازی میکنم!اگه ببرم با مانیتور پی سی ( 22' LG ) که اچ دی هم نیست بازی کنم کیفیت تا چه اندازه افت میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or