hell boy2
کاربر سایت
مبارکت باشه.سلام دوستان یک 40w600b خریدم با گارانتی شد 2.100 طرف آشنا بود ارزون تر داد. مرسی از رضا و مسعود جان :X
بهش کنسول وصل کردی؟؟ چطوره؟؟ منم میخام بگیرم آخه. یا این یا w605
مبارکت باشه.سلام دوستان یک 40w600b خریدم با گارانتی شد 2.100 طرف آشنا بود ارزون تر داد. مرسی از رضا و مسعود جان :X
مبارکت باشه.
بهش کنسول وصل کردی؟؟ چطوره؟؟ منم میخام بگیرم آخه. یا این یا w605
فقط بتونی خوب کالیبرش کنی.مخصوصاً حسگر نور محیط رو خاموش کن.خیلیییییییییی عالیه فقط زیر نویس نداره و 3d نیست همین
میشه بیشتر توضیح بدی ؟فقط بتونی خوب کالیبرش کنی.مخصوصاً حسگر نور محیط رو خاموش کن.
در ضمن اگه به اینترنت وصل کردی مواظب باش رو اتوآپدیت نباشه،چون موقع آپدیت سرعت اینترنت قطع بشه و یا نخواسته و ندانسته Tv رو خاموش کنی دردسر ساز میشه.
SONY XPERIA Z2
تو چند تا انجمن من دیدم چند نفری Tv های SONY رو خریده بودن و به اینترنت وصل کرده بودن و چون تنظیم روی اتوآپدیت و در ساعت مشخص از طرف کارخانه تنظیم شده بوده.میشه بیشتر توضیح بدی ؟
تو چند تا انجمن من دیدم چند نفری Tv های SONY رو خریده بودن و به اینترنت وصل کرده بودن و چون تنظیم روی اتوآپدیت و در ساعت مشخص از طرف کارخانه تنظیم شده بوده.
در ساعت مقرر TV شروع میکنه به دانلود آپدیت جدید و بعد از دانلود میخواد نصب کنه tv شروع به خاموش شدن حداکثر 5 دقیقه میکنه تو این حالت طرف میترسه و شروع میکنه به روشن کردن حتی از پریز میکنه.
که به tv آسیب وارد میشه.
SONY XPERIA Z2
سلام به همه اعضای گل
دوستان میخوام یه LED فول اچ دی بگیرم. ترجیحا 32 شایدم 40 چون واسه اتاقه و جای زیادی ندارم به نظرم 32 بهتره؟؟
بین سونی و ال جب موندم اگه کسی میتونه بهم مدل معرفی کنه یا پیشنهادی داره ممنون میشم کمکم کنه.
شک نکن سونی حالا هر مدلش میخاد باشه تصویر ال جی از سامسونگ هم مذخرف تره
آره دقیقا همینطوره. من که نفهمیدم کی خودشو آپدیت کرد؟! شب خاموش کردم. بعد یکی دو ساعت برقشم کشیدم ( روز اول بود وسواس به خرج دادم :d). صبح که روشن کردم نوشت آپدیت انجام شده.
خیلی مسخره اس. قبلش ازم پرسیده بود که میخوای آپدیت کنم و منم گزینه بعدا رو انتخاب کرده بودم. بعد اون دیگه کلا وای فای رو خاموش کردم!
آقا بعضی وقت ها که هنگ میکنه ( معمولا تو مرورگر وب tv ) تی وی خاموش روشن میشه خودکار برا کسی پیش اومده ؟
بعضی وقت ها میکنهسعى كن اگه اينترنت درست و حسابى ندارى به اينترنت وصل نكن .
من كه خدمتتون عرض كردم.
يا حداقل اتوآپديتش رو خاموش كن.
نبايد هنگ كنه.
بعضی وقت ها میکنه