خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من سامسونگ F5550 رو خریدم و کیفیت تصویر فوق العاده ای داره اما یک عیب بزرگش اینکه وقتی هدفون بهش وصل میکنید دیگه نمیتونید صدا رو زیاد کنید !! برای هدفون یه صدای استاندارد تعریف شده انگار تو این تلویزیون که بسیار پایینه و قالبیت افزایش صدا رو نداره و عملا باید هدفون رو تو این TV فراموش کنید.... همین مورد هدفونش منو ناامید کرده ..اما در کل TV خوبی هست.

سلام دوستان این مدل برای بازی خوب جواب میده؟ >>>>>> vx229h asus>>>> خواهشن جواب بدین
سلام جواب دادنش که جواب میده اما Response timeش 5 ملی ثانیه هستش اگر 22 بهتر میخوایی این رو بگبر:

دوستان اگه تلوزیون الجی رو آپدیت کنم و مشکلاتی پیش بیاد ، آیا میشه باز به همون ورژن کارخونه ایش برشگردوند ؟؟ از طریق گزینه ی بازگشت به تنظیمات کارخانه ای ؟
بعد این که
اگه فایل آپدیتی که روی فلش ریخته شده اشتباهی مال مدل دیگه ای باشه ، باز هم آپدیت میکنه ؟؟؟؟؟

من سامسونگ F5550 رو خریدم و کیفیت تصویر فوق العاده ای داره اما یک عیب بزرگش اینکه وقتی هدفون بهش وصل میکنید دیگه نمیتونید صدا رو زیاد کنید !! برای هدفون یه صدای استاندارد تعریف شده انگار تو این تلویزیون که بسیار پایینه و قالبیت افزایش صدا رو نداره و عملا باید هدفون رو تو این TV فراموش کنید.... همین مورد هدفونش منو ناامید کرده ..اما در کل TV خوبی هست.

درود
تو بيشتر TV ها كم و زياد كردن صداى هدفون داخل منو تنظيمات است.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان اگه تلوزیون الجی رو آپدیت کنم و مشکلاتی پیش بیاد ، آیا میشه باز به همون ورژن کارخونه ایش برشگردوند ؟؟ از طریق گزینه ی بازگشت به تنظیمات کارخانه ای ؟
بعد این که
اگه فایل آپدیتی که روی فلش ریخته شده اشتباهی مال مدل دیگه ای باشه ، باز هم آپدیت میکنه ؟؟؟؟؟

درود
عزيز اگه شما همون عزيز PS BAZ تو فروم همسايه هستين بنده همونجا جوابتون رو دادم.

میتونی اگه ( RCA خروجی audio out ) داره به یه اسپیکر که خروجی هدفون داره اونوقت صدای tv رو کم کن و هر چقدر دوست داری ولوم رو کم و زیاد کن من یه توشیبا 32 اینچ دارم tv خوبی ولی کلا

خروجی هدفون نداره همین کار رو کردم راحت جواب داد .

درود
تو بيشتر TV ها كم و زياد كردن صداى هدفون داخل منو تنظيمات است.

نه . این مدل کلا هیچ تنظیماتی واسه هدفون نداره .

میتونی اگه ( RCA خروجی audio out ) داره به یه اسپیکر که خروجی هدفون داره اونوقت صدای tv رو کم کن و هر چقدر دوست داری ولوم رو کم و زیاد کن من یه توشیبا 32 اینچ دارم tv خوبی ولی کلا

خروجی هدفون نداره همین کار رو کردم راحت جواب داد .

همین کار رو کردم . یه اسپیکر با خروجی هدفون گرفتم و بهش وصل کردم و مشکل حل شده.

درود
عزيز اگه شما همون عزيز PS BAZ تو فروم همسايه هستين بنده همونجا جوابتون رو دادم.

آره خوب فهمیدی ها :دی
از خیر اپدیتش گذشتم اصلاً از بس با فلش ریسکش بالاست !
ممنون رضای همیشه در صحنه حاضر :دی

خیلی ممنون

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
چند وقتیه تو فکر خرید تلویزیون 32 اینچ سه بعدی از برند سونی هستم ولی چند صفحه قبل رو که میخوندم متوجه شدم در حال حاضر فقط مدله w670 در این اندازه تو بازار هست که سه بعدی هم نیست حالا میخواستم ببینم قرار هست در سری های جدید که در اینده میان 32 سه بعدی هم باشه تا صبر کنم اگر نه که تصمیم دارم همین w670 رو بگیرم ؟

مرسی

آره خوب فهمیدی ها :دی
از خیر اپدیتش گذشتم اصلاً از بس با فلش ریسکش بالاست !
ممنون رضای همیشه در صحنه حاضر :دی

خیلی ممنون
درود
عزیز شما میتونی مدل دقیق با پیوست سایز TV رو تو همون انجمن بزاری و در خواست کنی لینک آپديتش رو، بچه ها برات میزارن.
طریقه آپدیت هم تو سایت ایران فکر کنم هست.

SONY XPERIA Z2

امروز توي بازار يه گشتي زدم انگار اوضاع مانيتور خرابه و چيز خوبي پيدا نميشه مخصوصا از برند الجي.منم تصميم گرفتم از ايسوس انتخاب كنم.نظرتون چيه!؟
چند مانيتور LED Full HD با رنج قيمت 600-800 (هرچي ارزونتر باشه بهتر!) معرفي كنين با ذكر مشخصات. و 22 اينچ كمتر نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or