خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
[FONT=&quot]سلام [/FONT]
[FONT=&quot]من یه تلویزیون37[/FONT]lg30r-ta[FONT=&quot]دارم[/FONT] lcd [FONT=&quot]هست بنظرتون بدرد[/FONT] ps4[FONT=&quot]میخوره یا نه؟ البته خودم می دونم داغونه :dمیتونه کارو را بندازه[/FONT]
[FONT=&quot]امروز رفته بودم بازار سونی[/FONT]w670[FONT=&quot]رومیگفت1950البته 42بود مشخصاتش چطوره بدرد گیم میخوره[/FONT]
[FONT=&quot]بعداین فروشنده ها میگفتن سونی فقط پول مارکشو میدید الجی بهتره امکاناتش بیشتره راسته یا حرف مفد میزنند[/FONT]:d
[FONT=&quot]اگه میشه چندتا مدل تو این قیمت1900-2200بدون گارانتی بگید ازسونی الجی سامی باشه لطفا[/FONT]
[FONT=&quot]برای گیم باشه دیگه سایزش هم بیشتر از 42نباشه چون برای اتاق میخواستم[/FONT]

- - -ویرایش - - -

[FONT=&quot]سلام [/FONT]
[FONT=&quot]من یه تلویزیون37[/FONT]lg30r-ta[FONT=&quot]دارم[/FONT] lcd [FONT=&quot]هست بنظرتون بدرد[/FONT] ps4[FONT=&quot]میخوره یا نه؟ البته خودم می دونم داغونه :dمیتونه کارو را بندازه[/FONT]
[FONT=&quot]امروز رفته بودم بازار سونی[/FONT]w670[FONT=&quot]رومیگفت1950البته 42بود مشخصاتش چطوره بدرد گیم میخوره[/FONT]
[FONT=&quot]بعداین فروشنده ها میگفتن سونی فقط پول مارکشو میدید الجی بهتره امکاناتش بیشتره راسته یا حرف مفد میزنند[/FONT]:d
[FONT=&quot]اگه میشه چندتا مدل تو این قیمت1900-2200بدون گارانتی بگید ازسونی الجی سامی باشه لطفا[/FONT]
[FONT=&quot]برای گیم باشه دیگه سایزش هم بیشتر از 42نباشه چون برای اتاق میخواستم[/FONT]

[FONT=&amp]بعداین فروشنده ها میگفتن سونی فقط پول مارکشو میدید الجی بهتره امکاناتش بیشتره راسته یا حرف مفد میزنند[/FONT]:d[FONT=&amp][/FONT]

حرف مفت زده .:d

این لیست بهترین TV های سایت CNET .
اگه اثری از LG دیدی سلام منم بش برسون ;)

Best TVs - CNET Reviews

[FONT=&amp]سلام [/FONT]

[FONT=&amp]امروز رفته بودم بازار سونی[/FONT]w670[FONT=&amp]رومیگفت1950البته 42بود مشخصاتش چطوره? بدرد گیم میخوره[/FONT]?

[FONT=&amp]اگه میشه چندتا مدل تو این قیمت1900-2200بدون گارانتی بگید از سونی سامی باشه لطفا[/FONT]
[FONT=&amp]برای گیم باشه دیگه سایزش هم بیشتر از 42نباشه چون برای اتاق میخواستم[/FONT]

- - -ویرایش - - -
دوستان لطفا راهنمایی کنید

خوب این مانیتور خوبی هست و مخصوص گیم و PS3ساخته شده و قطعا برای PS4 هم گزینه ی خوبی هست مخصوصا برای بازی با یکی از دوستانتون که تصویر 3D که ارائه میده مجزا و جدا از همه یعنی اگه GT6 دو نفره بازی کنید تصویر نصف نمیشه شما تصویر خودتون رو میبینید و دوستتون هم تصویر خودش رو ولی یه مشکل مهم داره و اون اینکه 24 اینچ هست و کلا لذت بازی با یه TV که 47 یا 55 باشه قابل قیاس با این مانیتور نیست . در کل برای بودجه ی 1.300 گزینه ی مناسبی هست
بله منم یک سالو نیمی هست که خریدمش و تو اتاقم گذاشتم روی میز کامپیوتر و چون 2 تا ورودی HDMI داره هم PC و هم PS3 رو بهش وصل کردم و چون با فاصله نیم متری رو به روشم هیچ گونه کوچیک بودنی رو زیاد احساس نمی کنم و کیفیتشم خیلی عالیه مشکلش فقط باندهاش هست که Bass خوبی نداره و من مجبور شدم برای لذت هر چی بیشتر از بازیها یه هدست که سونی یکی دو سال پیش مخصوص PS3 معرفی کرد رو بخرم که واقعن تجربه عالی ای بهم داد
در ضمن قیمتش تو سایت استور سونی 150$ زده بود اما اینجا هنوز به همون قیمت قدیم (499$) می فروشن!!
در کل خود منم به کسانی که یه نمایشگر خوب و جمع و جور برای بازی و یا کارهای دیگه توی اتاقشون می خوان این PlayStation 3D Display رو پیشنهاد می کنم

[FONT=&amp]سلام [/FONT]

[FONT=&amp]امروز رفته بودم بازار سونی[/FONT]w670[FONT=&amp]رومیگفت1950البته 42بود مشخصاتش چطوره? بدرد گیم میخوره[/FONT]?

[FONT=&amp]اگه میشه چندتا مدل تو این قیمت1900-2200بدون گارانتی بگید از سونی سامی باشه لطفا[/FONT]
[FONT=&amp]برای گیم باشه دیگه سایزش هم بیشتر از 42نباشه چون برای اتاق میخواستم[/FONT]

- - -ویرایش - - -
دوستان لطفا راهنمایی کنید

w670 با توجه به قیمتش خوبه
SONY 46R470A قیمت بانه ای 2.450
SONY KLV-40R452A قیمت بانه ای 1.830
SONY 40R450 LED HD TV قیمت بانه ای 1.630
SONY KDL-46W700A قیمت بانه ای 2.870

3D BRAVIA SONY KDL-42W804A قیمت بانه ای 2.790 من اینو پیشنهاد میکنم با توجه به قیمتش فوق العادس

180-1383828718sony%2042w804.1...jpg

من دقیق متوجه نشدم .یعنی الان تو یه اتاق که فاصله از تلویزیون ۴ متره باید تی وی ۸۴ اینچی بذاریم؟ :دی

دوست عزیز این فاصله کمترین فاصله از tv هستش.شما میتونی به tv نزدیکتر یا از اون دورتر بشید این فاصله هایی که من گفتم یه چیز کلی هستش و سلیقه طرف هم تو این امر اهمیت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or