خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
امکانش هست اطلاعات Angle و Refresh Rate این مدل 6450 رو بهم بدی ؟

رفرش ریت واقعی 100/120 هستش بستگی به ورودی داره مثلا رسی..ورها 50 هرتز هستن دوبرابر میکنه میشه 100 یا ps4 60 هستش که میشه 120 . motion هم 400 و 480 هستش که به کمک رفرش ریت و نور پس زمینه LED تصویر روون و صاف میکنه
View Angel اگه منظورت هست که تو این زمینه غیر از ال جی که IPS هست همه ضعف دارن اینم همونجور از بقل هر دو طرف کنتراست کم میشه
اما این مدل کنتراست و عمق رنگ مشکی خیلی خوبی داره و همچنین micro dimming که کمک میکنه رنگ مشکی بهتری داشته باشه

خرید از بانه مطمئن هست؟ والا من به خود کسایی که تو تهران هستن هم بزور اعتماد دارم!

فکر میکنم مطئن باشه . چون اینا پول ارسالش میگیرن 100 تومن برای 32 فکر کنم میگیرن بقیه پول دم در خونه ازت میگیرن . نماد اعتماد ملی هم یه سری هاشون دارن حالا نمیدونم
اما مجبور نیستی میتونی تو تهران هم این مدل های بدون گارانتی تو همین امین حضور و جمهوری پیدا کنی که پول کرایه بار از بانه تا تهران روش میکشن و میفروشن یا اینکه برات از بانه میارن

دلیلش چی هست اقا سعید؟

والا ال جی ها که IPS هستش کنتراستاش داغونه به 1000:1 هم نمیرسه زیر 1000 . خب این به چچه درد میخوره ؟

سامسونگ مشکل خاصی نداره فقط اینپوت لگ که داره همینجوریشم یکم بالاس حالا ما بیایم اینو وصل کنیم ps4 بعد motion هم روشن کنیم که تصویر روون بشه دیگه اینپوت غیر قابل بازی بشه . 40 اینچشم دقیقا همون مشخصات 32 هست

سونی w670 هم خوشم نمیاد چون سه بعدی نداره و همچنین زیرنویس فارسی اساسی مشکل داره فقط با یه روش عجیب غریب و سخت جواب میده . طراحی پشتشم اصلا جالب نیست خیلی پشتش زشته . تو سال 2014 من این بزارم تو اتاقم واقعا مسخرس .

این دو مدل ال جی که فرمودید، اطلاعات Angle رو میگید

در مورد ال جی ها کلا IPs ها . نقطه قوتشون زاویه دید عالی هستش ولی کنتراست داغونه . از اونور موشن بلور و رنگ مشکی هم خیلی بد هست که تو مدل های 2014 این دوتارو ال جی حل کرده و عالی شده ولی کنتراست هنوز یه مشکل اساسیه و تضاد رنگ مشکی کمه چون کنتراست کمه . اما این مدل ها که گفتم 2013 هستش که تو ایران فعلا هستش و مشکل کنتراست و موشن بلور و عمق رنگ مشکی با هم داره

-----------

اینم چندتا بررسی هستش در مورد مدل های نزدیک به همین مدل ها که نگاه کنی دستت میاد یه چیزایی حدودی

lg la6200

LG LA6200 Review (42LA6200, 47LA6200, 50LA6200, 55LA6200, 60LA6200)

samsung fh6030

Samsung FH6030 Review (UN40FH6030, UN46FH6030, UN55FH6030)

sony w653

Sony KDL32W653/ KDL-32W653A (W6) Review

من خودم (samsung h6400 32 (2014 رو پسندیدم فقط هنوز تو ایران نیاوردن :d همون f6400 , f6450 هستش که 2013 هست

آخرین ویرایش:
آقا ما امروز Sony 46W700A گرفتیم خیلی تلویزیون ردیفیه :d
رنگ ها ، روشنایی ، ... کلاً همه چی خیلی عالیه
مبارک باشه... ان شاءالله باهاش 6-7 تایی شدن آرژانتین توسط بر و بچ تیم ملی رو ببینی :d
چند خریدی؟ با گارانتی یا بی گارانتی ؟ لطف کن یه ریویو کلی در مورد کیفیت تصویر ، صدا ، زاویه دید و همچنین تنظیمات صوت و تصویر و کلاً امکانات واسم پ.خ کن...

مبارک باشه... ان شاءالله باهاش 6-7 تایی شدن آرژانتین توسط بر و بچ تیم ملی رو ببینی :d
چند خریدی؟ با گارانتی یا بی گارانتی ؟ لطف کن یه ریویو کلی در مورد کیفیت تصویر ، صدا ، زاویه دید و همچنین تنظیمات صوت و تصویر و کلاً امکانات واسم پ.خ کن...
خیلی ممنون :d
من 3800 گرفتم با گارانتی 2 ساله بازرگانی سونی
چشم براتون میفرستم ;)

سلام دوستان برای ps4 داخل اتاق مانیتور بهتره یا tv ؟
یه چیزی میخوام باشه که نهایت استفاده رو از خروجی ps4 ببره به نظر خودم tv حالش بیشتره
یه چند تا رو معرفی کنین که رفش ریت خوبی داشته باشه و 1080p full HD هم باشه

با بودجه يك و پونصد تو سايز ٤٠ يا ٤٢ چي پيشنهاد ميدين واسه پلي ٤ هم مناسب باشه.؟

در رنج قیمت 1500 با اندازه 40 انتخاب خوبی نداری, با 1500 بهترین انتخاب 32 سونی مدل W670 هست که بعضی از بچه های اینجا دارند و راضی هستند.
-----------------------------------------------

برای 40 اینچ بودجه کافی نیست و حداقل باید بودجه رو به 2 تا 2200 افزایش بدی و مدل مناسب برای حدود 2200 , سامسونگ F6350 هست.

سلام مانیتور۲۲ تا۲۴ اینچ واسه اتاق. وسازگازباps4چی‌پیشنهاد میدید...قیمت هم بالا نباشه فقط کارو راه بندازه..
یک مانیتور ۲۲دارم LG 2253TQ باتبدیل کابل اچدی ام ای زدم به کارت گرافیک تصویر شفاف میده ‌واسه کامپیوتر اما میزنم به ps4 تصویرنمیاد...راهی داره از این مانیتور تصویر گرفت اساتید عزیز!؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستان یه تی وی خوب از 24 اینچ تا 30 (اگه مثلا 22 اینچ یا 23 اینچ هم باشه بد نیست) چی میتونم بخرم؟!
خیلی عالی نباشه که گرون باشه تا 1200 و 1500 هم باشه خیلی خوبه!

دوستان یه تی وی خوب از 24 اینچ تا 30 (اگه مثلا 22 اینچ یا 23 اینچ هم باشه بد نیست) چی میتونم بخرم؟!
خیلی عالی نباشه که گرون باشه تا 1200 و 1500 هم باشه خیلی خوبه!
عزیز تو پستهای زیادی بحث شده و شما میتونی سونی سایز 32 و مدل w670 رو بخری با این پول.

دوستان با بودجه ی 1300 سامسونگ tv 32 اینچ Full HD نداره؟
الان مانیتورم سامسونگ SM PX23720 P هستش ولی وقتی به PS3 و PS4 وصل میکنم کیفیتش خیلی خوب نیست. باید تنضیماتی رو توش تنظیم کنم یا ممکنه مشکل از HDMI باشه؟

سلام بر دوستان عزیز . می خواستم بدونم برای اجرای ps4 روی lcd مدل lg mez 37 کیفیتشم hd است و hdmi داره مشکلی نیست. لطفا دوستان سریع تر جواب بدین ضروری است ممنون .:-/

سلام
یه تلویزیون 32 یا 40 که سه بعدی، Full HD و رفرش ریت خوبیم داشته باشه برا PS4 بم معرفی کنید.
قیمتم 2 تا 3 ملیون باشه.
ممنون
با 3 تومن بنظرم این گزینه خوبی باشه.
sony w828b سایزش هم 42 اینچه.
نمای زیبایی هم داره.
مشخصاتشم اینه :
اطلاعات کلی

مدلKDL-42W828B
کشور سازنده مالزی

رنگ مشکی

نوع تلویزیون3D LED

3DPassive

Dual Playبلی

تبدیل دو بعدی به سه بعدیبلی

سیستم تلویزیون(Digital / Analog): (B / G, D / K, I, L, M)

سیستم رنگPAL, SECAM, NTSC 3.58, NTSC 4.43

سیگنال ویدیویی(1080 / 24p (HDMI only), 1080 / 60i, 1080 / 60p (HDMI / Component) , 1080 / 50i, 1080 / 50p (HDMI / Component) , 480 / 60i, 480 / 60p, 576 / 50i, 576 / 50p, 720 / 60p, 576 / 50p, 1080 / 30p (HDMI only), 720 / 30p (HDMI only) , 720 / 24p (HDMI only

ویدئو

ابعاد صفحه42"

دقت تصویرFull HD

سرعت حرکت فریم (هرتز)200

سیستم کاهنده نویزبلی

صدا

صدای 3 بعدیخیر

دالبیDolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse

قدرت خروجی صدا8W+8W

قابلیت اتصال

HDMIبلی

HDMI4

USBبلی

USB2

WiFi (شبکه بی سیم)بلی

LAN (اترنت)بلی

خروجی هدفون1

خروجی صوتی دیجیتال (اپتیکال)1

ورودی ویدیو کامپوزیت (AV)2

ورودی ویدیو کامپوننت (Y/Pb/Pr)1

ورودی اتصال RF1

ورودی رایانه (D-sub)خیر

برق

رده بندی مصرف انرژیخیر

منبع تغذیهDC 19.5V

حسگر اکوبلی

خاموش کردن خودکاربلی

توان مصرفی (حالت ذخیره انرژی)0.5W

توان مصرفی (آماده‌بکار)88W

ابعاد (طول×عرض×پهنا)

دستگاه بدون پایهتقریبا 64 * 563 * 958 میلی متر

دستگاه با پایهتقریبا 170 * 600 * 958 میلی متر

وزن

دستگاه بدون پایهتقریبا 10.5 کیلوگرم

دستگاه با پایهتقریبا 11.7 کیلوگرم

لوازم جانبی

عینک های 3 بعدی2 عدد

کنترل از راه دورRM-GD032

باتری ها2

کتابچه راهنمای کاربربلی

کابل HDMIخیر

سایر

ویژگی های دیگر

عملکرد سازگار با براویا

پخش USB: (ویدیو ،موسیقی،عکس)

ارتباط شبکه زنده دیجیتال DLNA

Photo MAP

حالت فریم تصویر

Video Processing: X-Reality PRO

انتخاب صحنه: (عکس/موسیقی/سینما/بازی/گرافیک /ورزشی/انیمیشن)

قفل والدین

ساعت

تایمر خواب

تایمر روشن / خاموش شدن

تله تکست

تصویر و تصویر(PAP)

زبان اطلاعات روی صفحه: (آفریکانس / عربی / فارسی / انگلیسی / فرانسه / اندونزی / پرتغالی / روسیه / سواحیلی / تایلندی / ویتنامی / چینی (ساده شده) / چینی (سنتی) / زولو / آسامی / بنگالی / گجراتی / هندی / کانادا / مالایایی / مراتی / اوریا / پنجابی / تامیل / تلوگو)

قابل چرخش به بالا/ پایین و چپ/راست :بله (15 درجه به چپ / 15 درجه به راست )

آماده استفاده از اسکایپ

دارای حالت پخش مسابقات فوتبال

USB Play: MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / AVI (XVID) / AVI (MotinJpeg) / MOV / WMV / MKV / WEBM / 3GPP / MP3 / WMA / WAV / JPEG / MPO/ RAW (ARW)

DLNA: MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / AVI (XVID) / AVI (MotinJpeg) / MOV / WMV / MKV / WEBM / 3GPP / MP3 / WMA / LPCM / JPEG / MPO

Speaker Configuration: 2ch, Full Range (30x80mm) x2

Picture Mode: Vivid, Standard, Custom, Photo-Vivid, Photo-Standard, Photo-Original, Photo-Custom, Cinema1, Cinema2, Game-Standard, Game-Original, Graphics, Sports, Animation

دوستای عزیزم که تی وی 32 اینچ مد نظرشونه و محدودیت بودجه ندارن یه نگاهی به این 3 مدل SONY هم که میگم بندازین واقعن جالب و زیبا و پر قدرت هستن!

اولی مدل EX 750 ED هستش با قیمت حدودی 2.700

مدل بعدی هم EX 430 LED با قیمت حدودی 1.750

مدل سوم هم EX 650 LED با قیمت حدودی 1.600

هر 3 مدل بنظرم بهتر W670 باشن که البته گرونتر هم هستن.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or