meysam028
کاربر سایت
میدونید چرا تو ایران زیر قیمت دلاریشه؟سونی قیمت این مدل رو ۵۵ اینچ ۹۵۰ دلار تعیین کرده و الان هم موجوده گویا
پس تو این رنج قیمت باید با x90h مقایسه کنین که الان ۹۹۹ دلاره و تو ایران میشه زیر قیمت دلاریش خرید.
میدونید چرا تو ایران زیر قیمت دلاریشه؟سونی قیمت این مدل رو ۵۵ اینچ ۹۵۰ دلار تعیین کرده و الان هم موجوده گویا
پس تو این رنج قیمت باید با x90h مقایسه کنین که الان ۹۹۹ دلاره و تو ایران میشه زیر قیمت دلاریش خرید.
دایرکت به نسبت اج بدتره و ارزون ترم هست البته اج خیلی بد هم داریم بستگی به تعداد و نوعش داره اج سری های بالا رده اکثرا خوب هستنسلام
دوستان نظرتون راجب تلویزیون سری X80J چی هست ؟! منتظر بمونم ؟
این تلویزیون از Direct led به جای Edge led استفاده میکنه و local dimming داره و پیشرفت بسیاری نسبت به X80H داشته .
برای فیلم و سریال میخوام و استفاده معمولی .
به نظرتون قیمت 55 اینچ چقدر باشه ؟ و کی میشه پیدا کرد از بازار
با سپاس
فکر میکنم بخاطر آفرهای خوبیه که سونی روی این مدل گذاشته.میدونید چرا تو ایران زیر قیمت دلاریشه؟
فکر میکنم بخاطر آفرهای خوبیه که سونی روی این مدل گذاشته.
البته فروشندگان محترم اونایی که دو سه تومن گرون تر میدن میگن اون ارزونترها ته لنجیه یا کولبر اورده و من فوول پک رو میدم و از این صحبتها ......
دایرکت به نسبت اج بدتره و ارزون ترم هست البته اج خیلی بد هم داریم بستگی به تعداد و نوعش داره اج سری های بالا رده اکثرا خوب هستن
لوکال دیم هم برای چه اج چه دایرکت سر کاریه یه جورایی بیشتر مناسب فول اری هست
x90h که دوستمون گفت گزینه ای خیلی خوبی هست هر چند همچنان هیچ تلویزیون سونی vrr نداره همچنان که 5 هم نداره
اگرمنبعتون سایت های درپیت ایرانی باشه بله اما اگه سایت های معتبر خارجی باشه که از قول شرکت بزرگ سامسونگ هم نقل کرده خودش اینه جوابشسلام
ولی در بیشتر سایت ها نوشته شده Direct led قیمت بیشتری و کیفیت بیشتری داره
View attachment 201452
سونی x80j پنل Direct Type داره
Direct Type
لامپ های LED به صورت موازی و به فاصله ی 3 تا 4 اینچ در پشت صفحه نمایش قرار داده می شوند. کیفیت تصویر در این نوع صفحه نمای ها بالاست و به تناسب آن انرژی مصرفی بسیار پایین است. ضخامت صفحه نمایش زیاد است.
نقطه قوت:
* کیفیت تصویر بالا
* کنتراست بال
* مصرف انرژی کم
نقطه ضعف:
* گرانتر بودن آن
* ضخامت بیشتر آن
-------------------------------------
Edge Type
لامپ هی LED در حاشیه قرار گرفته و از تعداد لامپ کمتر استفاده می شود. در تلویزیون ها با کیفیت 4K در چهار گوشه ی صفحه نمایش از لامپ های LED استفاده می شود، ای در حالی است که در مدل های قدیمی تر فقط در دو ردیف از آنها استفاده می شد.کیفیت تصویر پایین تر و انرژی مصرفی زیاد تر دارند. هزینه یا قیمت تمام شده ی این نوع کمتر است.
نقطه قوت:
* ضخامت کم آن
* ارزانتر بودن آن
نقطه ضعف:
*مصرف انژی بیشتر
* کیفیت تصویر پایین تر
به نظرم فقط 43 اینچش شاید ارزش داشته باشه چون برا 55 با 100 دلار بیشتر میشه x900h خرید که خیلی از این بهترهhttps://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60a-qled
نقد عضو اقتصادی سامی منتشر شد به نظرم گزینه ای خوبیه فقط خیلی موشن بدی داره که ازار دهندس و پنل 60 هرتزی داره که vrr هم نداره اما 10 بیتی هست. نسبت به قیمتش بد نیست 43 می شه 600 دلار برای 55 هم 900 دلار برای 65 1100 دلار می شه
اره اصلا با 300 تا بیشتر می شه bx خرید که کیلومترها ازش بهترهبه نظرم فقط 43 اینچش شاید ارزش داشته باشه چون برا 55 با 100 دلار بیشتر میشه x900h خرید که خیلی از این بهتره
از خیلیا شنیدم با شبکه های جدید اچدی مشکل دارن. مشکل از سمت شما نیست از فرستنده ست.سلام دوستان کسی مشکلی با دریافت کانال 3 hd و ورزش hd روی انتن داخلی نداشته؟ تلویزیون c9 هست از دیروز رو این دو تا کانال میرم میزنه service not supported همه کانال های hd و uhd صدا سیما میاد..به جز این دوتا..
یکی از دوستان یه تست کنه به من اظلاع بده ممنون میشم
برا منم از وقتی زدم جستجوی دوباره و حذف شدنسلام دوستان کسی مشکلی با دریافت کانال 3 hd و ورزش hd روی انتن داخلی نداشته؟ تلویزیون c9 هست از دیروز رو این دو تا کانال میرم میزنه service not supported همه کانال های hd و uhd صدا سیما میاد..به جز این دوتا..
یکی از دوستان یه تست کنه به من اظلاع بده ممنون میشم
برا منم از وقتی زدم جستجوی دوباره و حذف شدن
انگار کلا نیست دیگه کانالاشون
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk