victor hogo
کاربر سایت
من واقعا دیگه رد دادم70r مال 2019 هست 70t مربوط به 2020 که مشخصات معادل q60r رو داره.
نمیخوام سؤالاتم رو اینجا کش بدم ولی خب اگه کسی میتونه کمکم کنه برا خرید تی وی تو پروفایل بگه که کمی از کمکش بهره بگیرم!
من واقعا دیگه رد دادم70r مال 2019 هست 70t مربوط به 2020 که مشخصات معادل q60r رو داره.
مشخصات و همه چی توی نت و همه نوع مقایسه پیدا میشه. دیگه تصمیم گیری با خود شماست. البته چون نسبتا پول زیادی هست استرس داشتن عادیه برای خرید .من واقعا دیگه رد دادم
نمیخوام سؤالاتم رو اینجا کش بدم ولی خب اگه کسی میتونه کمکم کنه برا خرید تی وی تو پروفایل بگه که کمی از کمکش بهره بگیرم!
مباركت باشه اگه مقدور بود برات يه كليپ ١ دقيقه اي تو گيم بذاري عاليه
سلام. یعنی از پس 4K در نرخ 120 فریم در ثانیه به خوبی بر میاد؟q70r
Q70r حداکثر 1440@120 دارهسلام. یعنی از پس 4K در نرخ 120 فریم در ثانیه به خوبی بر میاد؟
چون با توجه به گزارش دوستمون در خصوص مشکل سونی XH90 برای نمایش تصاویر UHD/4K و نرخ 120 فریم در ثانیه ، این مدل Q70r بعنوان جایگزین پیشنهاد شد گفتم شاید واقعا همینطورهQ70r حداکثر 1440@120 داره
4k@120 نداره
از لحاظ تصویر q70r بهتره.روی بلندگوهای تلویزیون حساب باز نکنید ...ساند بار تهیه کنیداز بین این ۲ تا کدوم رو پیشنهاد میدین:
55Q70R
55Q70T
تفاوت هاشون تا اونجایی که مطالعه کردم .. سری T برای ۲۰۲۰ هست و سری R برای ۲۰۱۹...
سری Tقابلیت local dimming نداره و نوردهیش از حالت full array به حالت edge تغییر کرده...
مدل ۲۰۲۰ توان صداش ۲۰ وات هست و ۲۰۱۹ توان صداش ۴۰ وات...
مدل پایه هاشون فرق کرده...
سری T سیستم عاملش آپدیت شده ورژن ۵.۵ هست
سری R ورژن ۵ هست...
قیمتشون هم خیلی فرق نداره در حد ۱ میلیون...
اینم بگم تو بحث امتیاز ۲۰۱۹ سرتر شده...
ولی خوب کمتر گیر میاد....
ممنون میشم راهنمایی کنید....
از بین این ۲ تا کدوم رو پیشنهاد میدین:
55Q70R
55Q70T
تفاوت هاشون تا اونجایی که مطالعه کردم .. سری T برای ۲۰۲۰ هست و سری R برای ۲۰۱۹...
سری Tقابلیت local dimming نداره و نوردهیش از حالت full array به حالت edge تغییر کرده...
مدل ۲۰۲۰ توان صداش ۲۰ وات هست و ۲۰۱۹ توان صداش ۴۰ وات...
مدل پایه هاشون فرق کرده...
سری T سیستم عاملش آپدیت شده ورژن ۵.۵ هست
سری R ورژن ۵ هست...
قیمتشون هم خیلی فرق نداره در حد ۱ میلیون...
اینم بگم تو بحث امتیاز ۲۰۱۹ سرتر شده...
ولی خوب کمتر گیر میاد....
ممنون میشم راهنمایی کنید....
دوستان سلام
حدود 30 تومن چی پیشنهاد میدید
برای 40 درصد تماشای فیلم و 40 درصد گیمینگ و 20 درصد هم شبکه های تلویزیون
خودم Q80T مدنظرم هست به خاطر اینپوت لگ خوب و hdmi 2.1
اولد بگير اگه قيمت اومده پايينوالا قیمت گرفتم از سایت های بانه
یکی گفت 29500 یکی هم گفت 34(به فاصله چند روز)