خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
کسانی که تلویزیون عادی میخوان . X8000H سونی پنل بسیار با کیفیتی داره از نوع IPS و واقعا عالی هست .=P~

دوستان درسته پنل های IPS به پای پنل VA نمیرسند . ولی خدایی پنل IPS سری H سونی زمین تا آسمون با IPS ها رقبا و نسل قبل سونی تفاوت داره .

ریموت کنترل جدید داره ، کیفیت تصویر ، روشنایی ، پردازش رنگ عالی داره .البته تنها مشکل سونی گرونی کمی بیشتر نسبت به برند های مشابه هست که با توجه به دوام و کیفیتی

که داره به نظرم تو این شرایط اقتصادی برد با کسی هست که جنسبا کیفیتی بخره که بعداً دچار خرابی نشه .

175797

اگه بودجه بیشتری دارید X8500H هم بسیار عالیه .

کسانی که تلویزیون عادی میخوان . X8000H سونی پنل بسیار با کیفیتی داره از نوع IPS و واقعا عالی هست .=P~

دوستان درسته پنل های IPS به پای پنل VA نمیرسند . ولی خدایی پنل IPS سری H سونی زمین تا آسمون با IPS ها رقبا و نسل قبل سونی تفاوت داره .

ریموت کنترل جدید داره ، کیفیت تصویر ، روشنایی ، پردازش رنگ عالی داره .البته تنها مشکل سونی گرونی کمی بیشتر نسبت به برند های مشابه هست که با توجه به دوام و کیفیتی

که داره به نظرم تو این شرایط اقتصادی برد با کسی هست که جنسبا کیفیتی بخره که بعداً دچار خرابی نشه .

View attachment 175797

اگه بودجه بیشتری دارید X8500H هم بسیار عالیه .
8500H رو من هیچ جا ندیدم هنوز... تو سایت بررسی rtings هم نیست... اصلا وجود داره؟

سلام دوستان، میخواستم بدونم اینکه در تلویزون OLED نباید تصویر به مدت طولانی ثابت باشه تا چه حد درسته و این در مورد دو نوار بالا و پایین سیاه که در هنگام پخش برخی از فیلمها هم وجود داره صدق میکنه؟ اگر بله، چه راهکاری وجود داره؟ ممنون

سلام دوستان، میخواستم بدونم اینکه در تلویزون OLED نباید تصویر به مدت طولانی ثابت باشه تا چه حد درسته و این در مورد دو نوار بالا و پایین سیاه که در هنگام پخش برخی از فیلمها هم وجود داره صدق میکنه؟ اگر بله، چه راهکاری وجود داره؟ ممنون
وقتی سیاه میشه پیکسل های اون قسمت خاموش میشه مشکلی نداره.. اینقدرم حساس نباش از دیدن فریم به فریمش روی tv لذتشو ببر پولشو دادی لذت ببری نه اینکه استرس بکشی
اینم خواستی ببین شاید کاملا متوجه قضیه بشی. تازه اینا روی C7 تست کردن که از اون موقع کیفیت و عمر led ها بیشتر شده دمای اونا هم پایین تر اومده پس مشکل برای CX کمتر هم شده
Real Life OLED Burn-In Test on 6 TVs

• Like
Reactions: vahid1400
سلام دوستان نظرتون درمورد q80r سامسونگ چیه؟ تو مقایسه rting که یسروگردن از x950g سونی بالاتره. قیمت حدودیش کسی میدونه چند میشه؟یسایت دیدم ۵۵ شو ۳۰ تومن زده ، تا جایی که یادمه مدل q70r همقیمت 950g بود مدل ۸۰ باید بیشتر باشه! بعد میارزه برای فیلم و نسل جدید x850d بفروشم و این مدل بگیرم یا منتظر مدلهای جدیدتر باشم؟

4ed74ba801b262363262d1033b70f0b8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان نظرتون درمورد q80r سامسونگ چیه؟ تو مقایسه rting که یسروگردن از x950g سونی بالاتره. قیمت حدودیش کسی میدونه چند میشه؟یسایت دیدم ۵۵ شو ۳۰ تومن زده ، تا جایی که یادمه مدل q70r همقیمت 950g بود مدل ۸۰ باید بیشتر باشه! بعد میارزه برای فیلم و نسل جدید x850d بفروشم و این مدل بگیرم یا منتظر مدلهای جدیدتر باشم؟
داداش من x850d خودمو دادم رفت بعد از آپگرید به اندروید هشت خیلی اذیت میکرد
کمی میخوام پولمو ارتقا بدم بین سامسونگ q80 و oled دارم تصمیم میگیرم
البته شایدم سایز رو به این بالایی ها ترجیح دادم و nanocell الجی گرفتم

• Like
Reactions: Mo7aMMaD
داداش من x850d خودمو دادم رفت بعد از آپگرید به اندروید هشت خیلی اذیت میکرد
کمی میخوام پولمو ارتقا بدم بین سامسونگ q80 و oled دارم تصمیم میگیرم
البته شایدم سایز رو به این بالایی ها ترجیح دادم و nanocell الجی گرفتم
من مشکلی ازین لحاظ باش ندارم اتفاقا بعد آپدیت بهترم شد، ولی خوب تو نمایش رنگ مشکلی ضعیفه و فیلم 4k هم که نگاه میکنم همزمان با زیرنویس نور صفحه کلا تغییر میکنه و روشنتر میشه که صحنه های تاریک غیر قابل تحمل میکنه

سلام
دوستان در صفحات قبلی گفتم که اگر قصد خرید تلویزیون معمولی رو دارید به سری H سونی هم فکر کنید !

خدمتتون عرض کردم که روشنایی ، کیفیت تصویر ، پردازش تصویر و ... در سری H سونی دگرگون شده و اصلا برای یک پنل IPS قابل باور نیست ! =P~:x

هر کی ببینه فکر میکنه پنل VA هست . واقعا سری H سونی عالی شده ، به نظر بعد از مدل X8000H که یک تلویزیون بالارده هست . به زودی شاهد X7500H در بازار ایران باشیم .

که این تلویزیون هم کیفیت بسیار عالی در بین رقبای با پنل IPS داره و یک سر و گردن از نظر کیفیتی بالاتره .

مقایسه دو تلویزیون میان رده Sony X7500H vs LG UN7300 4K که در سال 2020 معرفی شده اند . ودیو رو از لینک زیر ببینید . (یوتوب)

فقط میتونم بگم : سونی ، مثل هیچ کدام !

https://www.you*tube.com/watch?v=-QJj1twMcck
(ستاره قرمز را از آدرس حذف کنید.)

i397566_.jpg

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    134.7 KB · مشاهده: 10
  • Like
Reactions: VENOMEM
سلام
دوستان در صفحات قبلی گفتم که اگر قصد خرید تلویزیون معمولی رو دارید به سری H سونی هم فکر کنید !

خدمتتون عرض کردم که روشنایی ، کیفیت تصویر ، پردازش تصویر و ... در سری H سونی دگرگون شده و اصلا برای یک پنل IPS قابل باور نیست ! =P~:x

هر کی ببینه فکر میکنه پنل VA هست . واقعا سری H سونی عالی شده ، به نظر بعد از مدل X8000H که یک تلویزیون بالارده هست . به زودی شاهد X7500H در بازار ایران باشیم .

که این تلویزیون هم کیفیت بسیار عالی در بین رقبای با پنل IPS داره و یک سر و گردن از نظر کیفیتی بالاتره .

مقایسه دو تلویزیون میان رده Sony X7500H vs LG UN7300 4K که در سال 2020 معرفی شده اند . ودیو رو از لینک زیر ببینید . (یوتوب)

فقط میتونم بگم : سونی ، مثل هیچ کدام !

https://www.you*tube.com/watch?v=-QJj1twMcck
(ستاره قرمز را از آدرس حذف کنید.)

i397566_.jpg
سری 700 پنلش va هستش.کنتراست خوبی داره.

من هنوز به نتیجه نرسیدم چی بخرم و میخوام تا نهایت یک ماه بعد بخرم
اولین و مهمترین نکته بودجه هست. من برای تی وی هزینه ای که میخوام بدم بین 20-25تومن هست یعتی ماکسیمم 25تومن و چه بهتر که اگه حدودای 20 باشه!
دومین نکته این که سایزش برام اهمیت نداره و حتی بشخصه سایز کمتر مثل 46 رو به سایز های بزرگتر ترجیح میدم
نکته سوم هم اینکه امکانات جانبی برام مهم نیست و من این رو صرفا برای بازی میخوام!
فقط هر آنچه که مهمه کیفیت تصویر و هر چیزی که مربوط به اونه از4kوhdrتا هرتز مناسب و.....
نکته ی مهم دیگه که من رو کمی گیج کرده hdmi2.1 هست ! اینکه برا نسل جدید لازمه یا بیشتر به درد نسل بعدتر میخوره ؟
خلاصه با توجه به چیزایی که گفتم و خودتون هم که بهتر از من نیاز یک گیمر رو میدونین و با درنظر گرفتن بودجه ای که گقتم من رو درخرید مناسب ترین تلویزیون کمک کنید :D

سلام
دوستان من قصد دارم روی تلویزیون LG اپلیکیشن Filimo رو نصب کنم، ولی بخاطر ریجن تلویزیون، ایران جز کشورهای قابل انتخاب نیست، و فیلمیو رو هم که در حالت عادی سرچ میکنم داخل اپ استور ال جی نیست، با اینکه مطمئنم اپش تولید شده و وجود داره، راه حلی وجود داره بشه این اپلیکیشن رو نصب کرد؟
کلا به نظرم اندروید بیس بودن تلویزیون هم یکی از مواردی هست که باید تو کفه ترازو موقع خرید تلویزیون قرار بگیره.

Sent from my SM-A705YN using Tapatalk

سلام
دوستان من قصد دارم روی تلویزیون LG اپلیکیشن Filimo رو نصب کنم، ولی بخاطر ریجن تلویزیون، ایران جز کشورهای قابل انتخاب نیست، و فیلمیو رو هم که در حالت عادی سرچ میکنم داخل اپ استور ال جی نیست، با اینکه مطمئنم اپش تولید شده و وجود داره، راه حلی وجود داره بشه این اپلیکیشن رو نصب کرد؟
کلا به نظرم اندروید بیس بودن تلویزیون هم یکی از مواردی هست که باید تو کفه ترازو موقع خرید تلویزیون قرار بگیره.

Sent from my SM-A705YN using Tapatalk
آره مثل اینکه چند نفر دیگم این مشکل رو داشتن و آخرش هم نتونسته بودن متاسفانه
کامنت هایی بود که زیر سایت های فروش نوشته بودن
کلا سیستم عامل در تلویزیون فقط آندرویید و بس

• Like
Reactions: vahid1400

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or