خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان تلویزیون خوب تا ۱۵ تومن چی پیشنهاد میدید تا ۲۰ چی
یک دونه ۵۵ خمیده الجی داشتم برای پنج سال پیش بود فروختم رفت دنبال یک تلویزیون خوبم توی این رنج

تا اونجا که ممکنه از برندهای ایرانی و چینی نامرغوب(سوای شیائومی) دوری کنید.
از اقوام یکی گرفته برق رفته و اومده تی ویش سوخته برده گارانتی گفته 2 روزه خریدیم و با اولین قطع برق ترکیده طرفم گفته شامل گارانتی نیست!
یعنی موندم چه کیفیت ساختی دارن اینا که با اولین قطع و وصل برق تی وی 8 میلیونی اینا به فنا رفته.

نظرتون راجب 49x8500fچیه ؟ قیمتش حدود 20 تومنه دیگه؟
بعد سوال دیگه اینکه الان تو ایران تی وی با hdmi2.1داریم؟ و واقعا برا نسل بعد باید دلشت و تفاوت محسوس ایجاد میکنه؟
و آخرین سوال این هرتز چیه ؟ الان دیگه خرید تی وی 60 هرتز عقلانی نیست و باید 100 و بالاتر باشه؟

• Like
Reactions: noorihamid99
سلام
دوستان نظرتون در مورد دو مورد تلوزیون زیر چیه؟
https://www.goldiranplus.ir/Product/GTV-50KU722S/تلویزیون_50_اینچ_UHD_4K_جی‌پلاس_مدل_50KU722S

تلویزیون ال ای دی هوشمند اسنوا مدل SSD-50SA1560U سایز 50 اینچ

برای PS5 میخوام و به عنوان یه دانشجو‌ تو خونه دانشجویی،کیفیتشون چطوره؟قابل قبولن؟
من توی زمینه tv صفر صفرم و هیچی بارم نیست!فقط دیدم که 4k هستن و ۵۰اینچ!
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
تلویزیون ال ای دی هوشمند اسنوا مدل SSD-50SA560U سایز 50 اینچ
نظرات کاربرها رو بخوانی اطلاعات خوبی در مورد تلوزیون دادند
منم تو فکر هستم برای داخل اتاقم یکی از همینها بگیرم

راهنمایی نکردید رفتم یک دونه nano8060 گرفتم
قیمتش دو تومن فرق داشت با ru7100 ولی رنگ بندی تلویزیون و زاویه دید بشدت عالی
حتی صدای تلویزیون هم خیلی بهتره

• Like
Reactions: VENOMEM
سایز 55 اومده ؟
داداش نظرتون در موردش چیه این تلویزیون هم مشکل burn in داره ؟
بله 55
تو مدل های جدید ریسکش به شدت پایین امده حتی تو بررسی ها هم این موضوع رو تایید کردن.حتی من دیدم cx سایز 48 اینچ رو به عنوان مانیتور ازش استفاده میکنن

• Like
Reactions: ortegoli
سایز 55 اومده ؟
داداش نظرتون در موردش چیه این تلویزیون هم مشکل burn in داره ؟
جالبه توی سایت ها الان قیمتش رفته روی حدود 44 تومن ناقابل
من باشم 10 تومن روش میزارم یک 65 اینچ 950G میگیرم
درسته واقعا CX عالیه اما 65 اینچ دنیای خودش رو داره و ارزشش رو داره
اما بنظرم 44 - 45 میلیون برای تلویزیون 55 اینچ یکم معقول نیست و زیادی هست در کنارش خطر BURN-IN هم وجود داره و منتفی نشده
البته فقط نظر شخصی من بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dargon9090
سلام دوستان امکان داره در رابطه با این تلویزیون نظرتون رو بگید، برای ps5 یا series x میخوام. بسیار ممنون
Sony X9000H 65" 4K Full Array LED Android TV [2020]

اینم هست که حدود ۱۰۰۰ دلار تفاوت قیمت داره با بالایی، من تو توضیحاتش تفاوت خاصی ندیدم، البته شاید چون اینکاره نیستم
Sony X9500H 65" 4K Full Array LED Android TV [2020]

این مدل هم هست که قیمتش تقریبا ۲ برابر مورد اول هست با توجه به اینکه میخوام دوباره هزینه برای تی وی نکنم به نظرتون این تفاوت قیمت توجیه داره؟ این آخری OLED هست.
65" KD-65A8H OLED 4K Android TV

Sent from my SM-A705YN using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام دوستان امکان داره در رابطه با این تلویزیون نظرتون رو بگید، برای ps5 یا series x میخوام. بسیار ممنون
Sony X9000H 65" 4K Full Array LED Android TV [2020]

اینم هست که حدود ۱۰۰۰ دلار تفاوت قیمت داره با بالایی، من تو توضیحاتش تفاوت خاصی ندیدم، البته شاید چون اینکاره نیستم
Sony X9500H 65" 4K Full Array LED Android TV [2020]

این مدل هم هست که قیمتش تقریبا ۲ برابر مورد اول هست با توجه به اینکه میخوام دوباره هزینه برای تی وی نکنم به نظرتون این تفاوت قیمت توجیه داره؟ این آخری OLED هست.
65" KD-65A8H OLED 4K Android TV

شما اگر oled می خوای برو الجی CX بگیر
اگر LED می خوای اون 9500H برای گیم از نظر مشخصات فنی عالیه ( اگر HDMI2.1 رو فاکتور بگیریم )
در مجموع 9500H بصرفه ترین هست
برای دیدن تفاوت ها و تحلیل ها به سایت Rtings.com مراجعه کنید

ممنون فقط این OLED الان ارزش هزینه کردن داره و یا اینکه تفاوت زیاد نیست، ضمنا برای OLED سونی گزینه مناسبی نیست؟

اگر ساعت های زیادی با تلویزیون کار میکنی برو سمت led ها.

خوب تلویزیون lg cx هم وارد کشور عزیزمون شده به قیمت 41 میلیون تومان ناقابل!!!!
اگر تلوزیونی ارزش 40 میلیون هزینه رو داشته باشه مطمینا همین oled هست.

در مورد BURN IN-خطر سوختگی پیکسل هم قبلا لینک تست کامل به همراه ترجمه قسمت های مهم تو همین تاپیک گذاشتم میتونید بخونید.
خلاصه اش اینه که برای استفاده معمولی 10 سال دیگه امکان داره این مشکل براتون پیش بیاد. فکر نکنم توهر زمینه ای بهتر از oled cx گزینه ی دیگری موجود باشه خودم 3..4 ماهی میشه C9 گرفتم هنوزم وقتی روشنش میکنم از این همه کیفیت تعجب میکنم فقط کافیه یه فیلم یا بازی HDR توش ببینید تا متوجه بشید معنی کیفیت چی هست. ولی منبع این حرفام سایت RTINGS هست که مطمینا نظرش از تمامی ماها معتبر و مستند تر هست.

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or