خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

برای اینکه بشه Ps3 رو به مانیتور وصل کنیم مانیتور باید چه جوری باشه ؟
اگر مانیتور معمولی بخایی وصل کنی باید VGA Box بگیری اگرم به LCD کامپیوتر باید کابل HDMI to DVI بگیری !!

دوستان من "TV sony Bravia S400 37 با یک home theatre 5.1 sound system سفارش دادم به نظرتون خوبه؟؟ 2 تا hdmi داره این tv . چطوره؟
حرف نداره ! اسم سونی روی کیفیت محصولاتش هست دیگه احتیاجی به بحث نداره !!

دوستان من "TV sony Bravia S400 37 با یک home theatre 5.1 sound system سفارش دادم به نظرتون خوبه؟؟ 2 تا hdmi داره این tv . چطوره؟
اگر LA32A650 یا LA37A650 می گرفتید خیلی به نفعتون بود.اخه Full HD هست.البته شاید این tv شما هم Full HD باشه ولی به نظر من بازم اون دو مدل سامسونگ خیلی بهتر بود.

شاید panasonic plasma fullhd 42 inch بگیرم! چون قسطی میخرم الان دیر نشده که عوض کنم! این ارزونتر از sony هم در میاد یکم.
دوست عزیز همین LCD که شما گرفتی خوبه (فکر کنم مدل S باشه) چون پلاسما مشکلاتی از قبیل مصرف زیاد برق(هزینه زیاد)و Burn in و ... داره !
در کل پلاسما برای کنفرانسها,همایشها و ... خوبه

مانیتور من lcd فراسوو هستش و قیمت این کابل چنده و از کجا گیر بیارم ؟
کیفیت بازی های Ps3 تو مانیتور چه جوریه ؟
قیمت کابل HDMI to DVI از 15 تومان شروع میشه بستگی به کیفیت کابل داره !!
فروشگاه فتحی همینطور که گفتم از 15 داره 30 تومان !!
کیفیت خودت میتونی تنظیم کنی البته بستگی به lcd هم داره که تا چه رزولیشنی ساپرت میکنه !!

اگر LA32A650 یا LA37A650 می گرفتید خیلی به نفعتون بود.اخه Full HD هست.البته شاید این tv شما هم Full HD باشه ولی به نظر من بازم اون دو مدل سامسونگ خیلی بهتر بود.
البته سری S400 هم Full HD هستش ولی A650 بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or