خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان من یک کابل HDMI to DVI خریدم مانیتورم LG مدل
W1954TE هست دو تا پورت داره واسه dvi ولی ارتباطی نمیگیرم از ps3 سه بارم دستم نگه واشتم ولی فایده نداشت
به نظرتون مشکل از کآبل نیست؟ مانیتوز که مشکلی نداره واسه اتصال ؟

سلام دوستان من تا کمتر از یک ماه دیگه میخوام ps3 بگیرم. ولی چون تلوزیون مرغوبی که بشه ps3 رو بهش وصل کرد نداریم، میخوام وصلش کنم به مانیتورم. مدل مانیتورم هم
LED
ASUS MS228H
ولی یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده اینه که درسته مانیتورم ورودی hdmi میخوره و تصویر رو دارم ولی واسه صدا باید چیکار کنم؟؟؟ اصلا ps3 خروجی صدا داره؟؟؟ یعنی میتونم وصلش کنم به اسپیکر کامپیوتر؟؟؟
اینم لینک مشخصات مانیتور
میهن مارکت - جدول مشخصات مانیتور Monitor LED / LCD - اسوس Asus "21.5 MS228H - LED

دوستان عزیز لطفا راهنماییم کنید چون این موضوع خیلی بهم استرس وارد کرده!!!

سلام دوستان...
تابحال از TV برای PS3 استفاده مبکردم، اما الان به دلایلی میخوام مانیتور بگیرم براش!
اصلا در جریان قیمتاش نیستم...
آیا با هزینه نهایتا 500,000 تومن میتونم یه مانیتور با ورودی
HD بگیرم؟ :-/
اگرنه با چه قیمتی میشه؟

سلام دوستان من یک مانیتور سامسونگ LED A300 دارم که فقط پرت DVI و آنالوک داره رزولوشن مانیتورم هم 768*1366 هست
با تبدیل HDMI به DVI میتونم تصویر بگیرم از ps3؟
بازی ها با چه رزولوشنی رو این مانیتور اجرا میشن؟
مرسی اگه کمکم کنین

سلام دوستان خسته نباشین من به یه مشکلی‌ برخوردم با ps۳ که با hdmi وصل می‌کنم کنسول و به تلویزیون کار نمی‌کنه در صورتی‌ که لپ‌تاپ و به تلویزیون وصل می‌کنم کار می‌کنه ps۳ و به یه تلویزیون دیگه میزنم کار می‌کنه فقط با این تلویزیون کار نمی‌کنه پشت شهرداری که پرسیدم گفت بعضی‌ دستگاها این اتفاق براشون میافته باید باز شه یه قطعه عوض شه بعد درست می‌شه دوستان کسی‌ این مشکلو داشته یا میدونه چطوری حل می‌شه؟
تلویزیون‌ام lg هست

سلام دوستان...

من می خوام ps3 را ببرم خارج و tv ندارم اونجا...آیا میشه به لپ تاپ وصل کنم؟

در ضمن ارزان ترین tv و یا مانیتور چی هست که HD هم داشته باشه؟

ممنون

سلام دوستان خسته نباشین من به یه مشکلی‌ برخوردم با ps۳ که با hdmi وصل می‌کنم کنسول و به تلویزیون کار نمی‌کنه در صورتی‌ که لپ‌تاپ و به تلویزیون وصل می‌کنم کار می‌کنه ps۳ و به یه تلویزیون دیگه میزنم کار می‌کنه فقط با این تلویزیون کار نمی‌کنه پشت شهرداری که پرسیدم گفت بعضی‌ دستگاها این اتفاق براشون میافته باید باز شه یه قطعه عوض شه بعد درست می‌شه دوستان کسی‌ این مشکلو داشته یا میدونه چطوری حل می‌شه؟
تلویزیون‌ام lg هست

کنسول رو خاموش کن ،کابل اچ دی ام ای رو به تلوزیون وصل کن و تلوزیونو روشن کن،کلید پاور کنسول رو که خاموشه نگه دار،کنسول روشن میشه ولی همینطور دستت روش باشه،کنسول تنظیمات خروجی تصویرش ریست میشه و با دسته تایید کن

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or