خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام سعید جان اگه 46 میخوای من بهت M81 رو پیشنهاد میکنم. که واقعا کیفیت خوبی داره. اما قیمتش توی مرداد ماه و شهریور 3/200 بود. حالا رو نمیدونم. نمایندگی اصلی فروش سامسونگ تو جمهوری بغل ساختمان الومینیوم هست.

دوست عزيز ممنون. درسته كه اين Lcd از نظر كيفيت عاليه ولي بودجه ما هم محدود ميباشد!

با سلام به خدمت دوستان
با توجه به اين عبارت ( و امرهم شوري ... كلهم اجمعين!):biggrin1: قصد داشتم يك مشورتي با شما داشته باشم.
من قبلا يك LCD Bravia KLV-200A 40 داشتم. چندوقت پيش به دلايلي اونو رد كردم. حالا ميخوام يك 46 بگيرم. شما تو رنج 2500000 تا 2800000 چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد ترجيحا سامسونگ (البته فكر نكنم بتونم بغير از سامسونگ چيز ديگه اي پيدا كنم!!)
من خودم اين مدل رو با توجه به قيمتش انتخاب كردم . 46" S8 (LA46S81BDX) سامسونگ قيمتش هم حدودا 2650000 هستش.

Resolution

1366 x 768
Dynamic Contrast Ratio

7,000:1
Response Time

8ms
Viewing Angle (H/V)

178/178
دوتا هم HDMI داره. ولي تصويرش نسبت به Specifications كه داره خيلي خوب بود. حالا شما ميگيد من چه مدلي بگيرم؟ لامصب اينجا LA46N81BDX گير نمياد وگرنه 100% اونو برميداشتم.

سلام سعید جان اگه 46 میخوای من بهت M81 رو پیشنهاد میکنم. که واقعا کیفیت خوبی داره. اما قیمتش توی مرداد ماه و شهریور 3/200 بود. حالا رو نمیدونم. نمایندگی اصلی فروش سامسونگ تو جمهوری بغل ساختمان الومینیوم هست.

من هم یه پیشنهاد دارم ، مطمئن باش پشیمون نمیشی ...
شما که میخوای اینقدر پول بدی ، بهترین انتخاب بدون شک سامسونگ M81 سایز 40 اینچ هست .
چون Full HD هستش و اینی که شما میخوای 46 شو بگیری Full HD نیست . ولی چون سایزش بزرگتره گرونتر میشه .

حتی اگه بیشتر هم میخواستی پول بدی بازم نباید بیشتر از 40 اینچ میگرفتی . چون سایز بالا باعث افت کیفیت میشه .

اگه Full HD ( 1920*1080 ) بگیری باید 40 اینچ بگیری و اگه HD Ready (1366*768 ) باید 32 اینچ بگیری . تو این شک نکن .
اگه میخوای بیشتر پول بدی برو Sony بگیر ، ولی بالای 40 اینچ نگیر .

البته یه کار دیگه هم میتونی بکنی که از همه بهتره :

سامسونگ یه مدل LCD جدید داده بیرون که Full HD و کنتراست 25000 :eek: داره و از همه مهمتر 120 هرتز :eek: :eek: یعنی اینایی که میگم اگه راجع به انواع TV ها اطلاعات داشته باشی میفهمی باور نکردنیه ...
اسم این مدل F81 هست و هنوز توی ایران نیومده ، ولی بزودی میاد ، قیمتشم هم احتمالا همین حدود 2 و 500 تا نهایت 3 تومن هست .
بهترین کار اینه که صبر کنی و اینو بگیری ...

موفق باشی

نيما جان ممنون از پيشنهاداتت. اگه به من بود من خودم مثل تو در انتظار سري F81 هستم واقعا اين سريSpecifications فوق العاده اي داره يا همون M81 رو برميداشتم. ولي مشكل اينه كه از بالا دستور رسيده كه حتما بايد 46 باشه. همونطور كه قبلا هم اشاره كردم قبلا خودم سوني داشتم و بسيار بسيار هم راضي بودم ولي خب مشكل ايجاب كرد كه ردش كنم. ممنون

samsung 226bw 400t

خب یه سوال بپرسم دیگه:biggrin1:

الان گرفتن این مانیتور بهتره یا R71

من هم همین مانیتور مد نظرمه! خیلی هم شیک هست!! :love:

در مورد R71 : بهتره که اگه قصد خرید R71 رو داری ، مدل جدیدترش یعنی R81 هم در نظربگیری.

یکی از بدی های R71 اینه که input هاش کمه، مثلا 1 ورودی HDMI داره ، اما R81 سه تا ورودی HDMI داره و کنتراستش هم 7000 هست ، در حالیکه R71 کنتراستش 5000 ره....

آقا من یه Samsung 37 واسه مغازه گرفتم بدک نیس. از همون یه 32 گرفتم واسه خونه . البته تا 1080i بیشتر نمی تونم باش بازی کنم :( اما خوب همینم خوبه ! یه game mode هم داره تو settings خودش. در کل کیفیتش خوبه... جون می ده توش MGS4 بازی کنی !!

بچه ها یه مانیتور خوب با کیفیت خوب با قیمت خوب سایز 22 به من معرفی کنید
samsung 226bw 400t

خب یه سوال بپرسم دیگه

الان گرفتن این مانیتور بهتره یا R71

در مورد R71 : بهتره که اگه قصد خرید R71 رو داری ، مدل جدیدترش یعنی R81 هم در نظربگیری.

یکی از بدی های R71 اینه که input هاش کمه، مثلا 1 ورودی HDMI داره ، اما R81 سه تا ورودی HDMI داره و کنتراستش هم 7000 هست ، در حالیکه R71 کنتراستش 5000 ره....

ببخشید دوستان شما چرا مانیتور LG M228WA به این گلی رو فراموش کردید!!!!

اینم لینکش:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=99

خیلی خیلی مانیتور توپیه که تلوزیون هم هست.قیمتشم که 475 تومنه.قابل توجه بعضیها:

بچه ها با 500 میشه یه hdtv گرفت؟
ارزونترینش چنده.

هرکی این مانیتور رو خریده خیلی خیلی راضیه.

هر سوالی هم در این مورد داشتین از خودم بپرسین.

اینم لینکش:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=99

خیلی خیلی مانیتور توپیه که تلوزیون هم هست.قیمتشم که 475 تومنه.

این LG که گفتی خیلی امکاناتش خوبه ، از همه مهمتر speaker هم داره!

کیفیتش چی ، کیفیتش خوبه؟

من موندم اون سامسونگه رو بگیرم یا اینو؟ به PS3 وصلش کردی؟؟؟

خیلی خیلی مانیتور توپیه که تلوزیون هم هست.قیمتشم که 475 تومنه.قابل توجه بعضیها:

هرکی این مانیتور رو خریده خیلی خیلی راضیه.

هر سوالی هم در این مورد داشتین از خودم بپرسین.

حالا چه فرقی جز تلویزیون با 226 bw داره؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or