خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام من يك مانيتور لامپ تصوير دارم شنيدم كه ميشه با تبديل x2vga2 به پي اس 3 وصل كرد اگر كسي از اين تبديل استفاده كرده يا اطلاعاتي دربارش داره لطف كنه بگه اينم سايتش:
www.x2vga.com در ضمن 1080P رو هم ساپورت ميكنه ميشه بگيد تو كدوم فروشگاه ميشه پيداش كرد؟
بابا يكي به سوال من جواب بده؟:((

مرسی دوست عزیز جناب psxgamer
ممنون از راهنماییتون
فقط یه چیزی که هست اینه که ایا قیمت مناسب خریدیم یا اینکه گرونتر گرفتیم در مورد قیمتش هم یه توضیحی اگر ممکنه بدید
در ضمن شما راست میگید یکی از ضعفهاش اینه که فقط یه ورودی VGA داره
با سپاس از همه

فقط یه چیزی که هست اینه که ایا قیمت مناسب خریدیم یا اینکه گرونتر گرفتیم در مورد قیمتش هم یه توضیحی اگر ممکنه بدید

قیمتش توی آمازون ، 199.99 دلاره ولی با حساب همین گمرک و این چبزا باید همون 250 بشه که گرفتید.

http://review.zdnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-732n-flat/4507-3174_16-32401501.html?tag=ut

سلام به همه دوستان و اساتید محترم
بنده یه سوال مهمی دارم
میخواستم بدونم که مانیتور سامسونگ مدل 206bw و 226bw رو کسی خریده یا قصد خرید داره و همچنین میخواستم بدونم به درد ps3 میخوره یا نه مشخصات فنیشم تقریبا میدونم
ولی اگه کسی هر چیزی درباره این مانیتورها میدونه برام توضیح بده چون من خیلی از این مدل خوشم اومده و قصد خریدشم دارم البته بیشتر برای ps3 میخواهم
با تشکر فراوان از همه

با سلام.
توی چند تا پست نوشته بود اگه تلویزیون hdtv ندارین بهتر ps3 نخرین. یعنی اینقدر کیفیت تصویر
تلویزیون های معمولی پایینه که باعث میشه ما قید ps3 رو بزنیم؟
لطفا منو تو این زمینه راهنمایی کنین.
icon18.gif

مانیتور

با عرض سلام وتشکر بویژه از mohammad20.:love:
لطفا یه مدل مناسبشو نام ببرین و ترجیحا سامسونگ باشه.:blushing:
فکر کنم کابل dvi to hdmi هم لازم باشه درسته؟
اگه درسته قیمت این کابل رو بگین.
با تشکر.

بله باید این کابل رو داشته باشین قیمت درستشو نمیدونم ولی فکر کنم باید 30 تومن باشه
مانیتور هم میتونین 940w سامسونگ رو بردارین قیمتش هم 270-80 هست
الجی هم 1 مدل 19 واید داره قیمتش 300 تومن هست من الجی رو توصیه میکنم

سلام.
خیلی ممنون که منو راهنمایی کردی.:love:
با این تفاسیر پس خیالم راحت باشه که با این مانیتور وقتی کابل dvi to hdmi رو به ps3 وصل کنم
کیفیت تصویر عالی باشه.
فکر کنم منظورت اینه: l194wt lg
یعنی این مدل امتحانشو پس داده؟فکر کنم حداکثر وضوح تصویرش 720p باشه درسته؟
اگه اینهمه سوال میکنم حمل بر بی احترامی نباشه.چون وقتی همه پستا رو میخونی یه نفر میگه
با کابل dvi to hdmi یا کلا با مانیتور lcd کیفیت تصویر پایین میاد و...
با تشکر.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or