اون Backlightـش با LED کار میکنه.فرق اصلی LCD و LED چیه ؟اصلآ می ارزه LED گرفت
در کل قیمتها تو هر فروشگاهی تو هر شهری فرق داره ولی من بهتون پیشنهاد می کنم Sony نخرین (البته فقط پیشنهاد )اقا من میخوام یک lcd سونی بخرم و 46 اینج الان بچه های تهرانی که تهران هستند اونجا چه قیمتی داره میشه بگید ممنون
و کجا بخرم همون پایتخت:confused:
تا حالا که سونی پنل هاش رو از سامسونگ میخرید چجوری سامسونگ شد پانا و توشیبا !!!!در کل قیمتها تو هر فروشگاهی تو هر شهری فرق داره ولی من بهتون پیشنهاد می کنم Sony نخرین (البته فقط پیشنهاد )
به این دلیل که شرکت سونی از پنل ها Toshiba و Panasonic در LCD هاش استفاده می کنه که در مقابل پنل های خودش که در LCD های Sharp و برخی از LG و برخی از Panasonic ها مشاهده شده کیفیت کمتری داره.
فقط به خاطر اطلاع گفتم.
روز خوش
اقا یه سوال برای اطلاعات عمومی می پرسم :cheesygri
نمایشگر CRT (لامپی) Full HD هست؟یا همشون LCD هستن.
در کل قیمتها تو هر فروشگاهی تو هر شهری فرق داره ولی من بهتون پیشنهاد می کنم Sony نخرین (البته فقط پیشنهاد )
به این دلیل که شرکت سونی از پنل ها Toshiba و Panasonic در LCD هاش استفاده می کنه که در مقابل پنل های خودش که در LCD های Sharp و برخی از LG و برخی از Panasonic ها مشاهده شده کیفیت کمتری داره.
فقط به خاطر اطلاع گفتم.
روز خوش
و برا دوست عزیز دیگمون هم باید بگم که اگه اطلاعات من غلطه فقط لطف کنین صحیحشو بگین تا من هم ویرایش کن ولی اسپم ندین ممنون
روز خوش.
من که گرفتم و راضیم ازشاز دوستان میخوام که نظراتتون رو درباره این مانیطور بگید تا ببینم چیز خوبیه برای PS3
LG FLATRON W2261V
اخرین رزولیشنش 1081*1920
ممنون
مراجعه شود به مجله ی WTC یا همون World Tech Company شماره ی 3407 ماه Octobr سال 2008.شما یک منبع معتبر از حرفی رو که زدید بگذارید تا ما هم فیض ببریم.
حرف شما مثل این میمونه که ما بگیم کمپانی BMW برای موتور ماشینهاش از ایران خودرو کمک میگیره!