Dreadlord
کاربر سایت
X4از پردازنده های amd کدومشون توی بازی عملکرد بهتری دارن ؟
x2 یا x3 یا x4 ؟
:biggrin1:نوشته شما بسیار اندک است. تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد می بایست باشد.:biggrin1:
X4از پردازنده های amd کدومشون توی بازی عملکرد بهتری دارن ؟
x2 یا x3 یا x4 ؟
بله. دليل خاصي هم نداره. چون تكنولوژيه AMD كاملا با اينتل فرق ميكنه.یعنی اینکه دو هسته ای ها در بازی (در حال حاضر) قوی تر عمل میکنن در مورد amd صدق نمیکنه ؟:confused:
ببين.:biggrin1: اين دو تا بنچمارك رو ببين هم خيال خودتو هم منو راحت كن.:biggrin1:8750x3 همرده کدوم cpu اینتل هست (از نظر کارایی)؟
شما باید با توجه به بودجش پیشنهاد کارت بدی وگرنه میشه سه تا 280 هم بهش پیشنهاد داد.دیکه اینش به من ربطی نداره من که ضامن جیب این اقا نیستم
تو amd چهار هسته ای های فنومش سریعتر از x2 ها عمل میکنن.(با توجه به مدل)از پردازنده های amd کدومشون توی بازی عملکرد بهتری دارن ؟
x2 یا x3 یا x4 ؟
اون سریعتر بودن بیشتر تو cpuهای اینتل مطرحه تا amd شما بنچاشونو ببینی متوجه میشی.یعنی اینکه دو هسته ای ها در بازی (در حال حاضر) قوی تر عمل میکنن در مورد amd صدق نمیکنه ؟
هيچ فرقي نداره. هر دو pci e 2.0 هستن.از بین دو مادربورد p5q pro و xfx 680i sli کدوم برای کارت 9800gtx+ بهتره و راندمان بیشتری رو عرضه می کنه ؟
از نظر کارایی تفاوت چندانی با هم ندارن و فقط 680 قابلیت sli رو داره همین در کل اگه نمیخوای sli کنی خرج اضافه نکن همون p5q-pro رو بگیر.از بین دو مادربورد p5q pro و xfx 680i sli کدوم برای کارت 9800gtx+ بهتره و راندمان بیشتری رو عرضه می کنه ؟
تا اونجایی که من میدونم 680 قابلیت hybridpower رو نداره.ببخشید خیلی سوال میکنم :
می خواستم بدونم که مادربورد xfx 680i sli از hybird power پشتیبانی می کنه ؟
برام مهمه چون همونطور که خودتون می دونید کارایی کارت گرافیک رو بالا می بره . . .
خیلی ممنون
gp480a حداقلشه.سلام بچه ها خسته نباشید :
برای این سیستم چه پاوری لازم هست ؟ p5q و e8400 و 9800gtx+ ؟؟؟
الان خودت فهميدي چي گفتي؟!!!:biggrin1:سلام
میخواستم بدونم cpu های 45nm مادربردشون فرقی با cpu های دیگه داره یا نه مثل اونای دیگه هست:confused: