Comman کاربر سایت Dec 2, 2006 #16 سلام دوستان من نسخه کامل این بازیها رو می خوام wild Arms 4 valkyria Profile 2 wild arms : altcr code f final fantasy 10_2 inter national yashitsune shura از دوستان هر کسی داشت با من تماس بگیره 66419902
سلام دوستان من نسخه کامل این بازیها رو می خوام wild Arms 4 valkyria Profile 2 wild arms : altcr code f final fantasy 10_2 inter national yashitsune shura از دوستان هر کسی داشت با من تماس بگیره 66419902
mgs3 کاربر سایت Dec 2, 2006 #17 نوشته شده توسط UBI: Ico مخفف چیه ؟ اصلا چه جوریه ؟ بیشتر... مخفف چیزی نیست بازیش یه سبک متفاوت هست قابل مقایسه بازی های دیگه هست اما سبک کلیش action advenc هست در کل بازیش خیلی حال می ده من که 4 بار تمومش کردم
نوشته شده توسط UBI: Ico مخفف چیه ؟ اصلا چه جوریه ؟ بیشتر... مخفف چیزی نیست بازیش یه سبک متفاوت هست قابل مقایسه بازی های دیگه هست اما سبک کلیش action advenc هست در کل بازیش خیلی حال می ده من که 4 بار تمومش کردم
021 کاربر سایت Dec 11, 2006 #18 یادش بخیر عجب بازی بود یه پسره بچه وایکینگه باید یه دختر رو نجات بدی :biggrin1: ولی بازیش فکریه زیاد درگیری نیست توش :cheesygri
یادش بخیر عجب بازی بود یه پسره بچه وایکینگه باید یه دختر رو نجات بدی :biggrin1: ولی بازیش فکریه زیاد درگیری نیست توش :cheesygri