خرید اشتراکی اکانت پریمیوم رپیدشیر

والا این رپیدشیر هر روز قانون هاشو تغییر میده
ادم قات میزنه
فکر کنم مشکل دانلود همزمان نباشه
ولی اگه ماهی 80 گیگ باشه یکمی کمه نه ؟

والا این رپیدشیر هر روز قانون هاشو تغییر میده
ادم قات میزنه
فکر کنم مشکل دانلود همزمان نباشه
ولی اگه ماهی 80 گیگ باشه یکمی کمه نه ؟

یکمی یه میشه روزی تقریبا 2600 مگ البته بزرگترین مشکله رپیدشیر الان پاک کردن فایلاس
فایلایی که به صورت ناشناخت آپلود میشن فقط تا 10 بار قابل دانلود هستن فایلای دیگه هم که سریعا پاک میشن من خودم 100 بار شده یه فایل مثلا 3 گیگی رو گذاشتم رو دانلود 1 گیگشو گرفتم بعد اومدم میبینم لینکا پاک شده اصلا دیگه فایده نداره من اگه اینجوری پیش بره احتمالا بیخیال رپیدشیر میشم میرم از یه جا دیگه اکانت می گیرم

یکمی یه میشه روزی تقریبا 2600 مگ البته بزرگترین مشکله رپیدشیر الان پاک کردن فایلاس
فایلایی که به صورت ناشناخت آپلود میشن فقط تا 10 بار قابل دانلود هستن فایلای دیگه هم که سریعا پاک میشن من خودم 100 بار شده یه فایل مثلا 3 گیگی رو گذاشتم رو دانلود 1 گیگشو گرفتم بعد اومدم میبینم لینکا پاک شده اصلا دیگه فایده نداره من اگه اینجوری پیش بره احتمالا بیخیال رپیدشیر میشم میرم از یه جا دیگه اکانت می گیرم

شما کاملا درست میگین، من خودم قبلا اکانت سالیانه داشتم ولی کم کم دارم فکر میکنم که بیخیال رپیدشیر بشم، چون دیگه دو سه روز طول میکشه تا یه بازی رو بتونید داونلود کنید، واقعا قوانینشون سخت شده ولی خب یه طورایی هم خیلی تحت فشار هستش، من چندین بار خوندم که از طرف دولت ازش خواستن که فایلهای لاگ که یوزر و آی پی ها توش هستش بده ولی نداده. احتمالا میخواد اینطوری برضد کپی غیرمجاز مبارزه کنه، ولی خیلی حیف

هر 10000 تا پوینت یه اکانت رپید مجانی 1 ماهه...
با هر باز دانلود یکه فایل بالای 5 مگ توسط یه کاربر ساده 1 پوینت به شما تعلق می گیره. کاربران پرمیوم هم تا سقف 255 پوینت در روز می تونن برای شما پوینت بدن...

یه سوال
این پوینتها به چه درد میخوره؟

هر 10000 تا پوینت یه اکانت رپید مجانی 1 ماهه...
با هر باز دانلود یکه فایل بالای 5 مگ توسط یه کاربر ساده 1 پوینت به شما تعلق می گیره. کاربران پرمیوم هم تا سقف 255 پوینت در روز می تونن برای شما پوینت بدن...

البته به جز اکانت چیزای دیگه هم میده مثل ترافیک اضافی یا تیشرت و ...

این 255 پوینت در روز فوق العاده مسخرست .رپیدم شورش رو دراورده
الان مگا آپلود امکاناتش بهتر از رپید شده.حتی برای پوینت های که جمع میکنی پول هم بهت میده

والا ادم این روزا نمیدونه باید برا یه دانلود درست حسابی چیکار کنه
میخوای تورنت بزنی پدرت در میاد تا فایلی رو که میخوای بگیری هم دانلودش کنی هم کلشو اپلود کنی
میخوای رپیسد بگیری که اینجوری که بچه ها میگن سریع لینک ها پاک میشه
حالا شما چی پیشنهاد میکنین ؟

من که خودم دارم letitbit میگیرم البته رپیدشیر رو هم دارم الان روزی 10 گیگ می تونم دانلود کنم 7 ماهش هنوز مونده بعدشم که تمدید کنم بازم می تونم روزی 10 گیگ دانلود کنم ولی کنارش letitbit عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or