خرید اشتراکی اکانت رپید شیر

اقا به صورت همزمان نمیشه دو نفر استفاده کنن بن میشه من این اتفاق واسم افتاده:(
از سایت www.rapidha.com هم اصلا خرید نکنید همزمان اکانتو به چند نفر دیگه هم میده.تنظیمات رو هم خودش اعمال میکنه که نتونی کار کنی:eek:
ما الان داریم 3 نفری یه اکانت رو استفاده میکنیم!!!!!!!بن نمیکنه!

دوستان اگه بخوایم 6 ماه بخریم چنده!؟ من تا حالا نگرفتم!محدودینت دانلود نداره که؟این قضیه پوینت میگن توش چیه؟:biggrin1:
2 نفره میخوایم بخریم!

دوستان اگه بخوایم 6 ماه بخریم چنده!؟ من تا حالا نگرفتم!محدودینت دانلود نداره که؟این قضیه پوینت میگن توش چیه؟:biggrin1:
2 نفره میخوایم بخریم!
رپیدباز 6 ماهه با 6000 امتیاز رو میده 38700 تومان! کی خیلی به صرفس! 1 ماهه در روز محدودیت 5 گیگ دانلود رو داره و لی 6 ماهه رو نمیدونم!با امیتاز هم میشه اکانت ساخت!

ما الان داریم 3 نفری یه اکانت رو استفاده میکنیم!!!!!!!بن نمیکنه!
حتماً خیلی همزمان استفاده نمی کنید. همزمان اونم 3 نفر اگه رنج آی پی ها فرق کنه و زیاد استفاده بشه یکی 2 بار اخطار می ده و پسورد رو عوض می کنه و بعدش اکانت رو می بنده. من با 3 نفر بن شدم یک بار! ولی فقط 1.5 روز مونده بود تموم شه :cheesygri
2 نفر مشکلی نیست.

اگر 3 نفر استفاده کنند بن میشه . من تا حالا 2 بار این اتفاق برام افتاده . دیشب با یکی از دوستام دوباره اکانت گرفتیم . حالا داریم دوباره امتحان می کنیم . ولی فکر نکنم 2 تا IP رو بن کنه .

حتماً خیلی همزمان استفاده نمی کنید. همزمان اونم 3 نفر اگه رنج آی پی ها فرق کنه و زیاد استفاده بشه یکی 2 بار اخطار می ده و پسورد رو عوض می کنه و بعدش اکانت رو می بنده. من با 3 نفر بن شدم یک بار! ولی فقط 1.5 روز مونده بود تموم شه :cheesygri
2 نفر مشکلی نیست.
خب قضیه اینه که رنج ip های ما احتمالا فرق نمیکنه که مشکلی ایجاد نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or