K kasra_s_741 کاربر سایت Aug 7, 2009 #3 یه سوال: 2 نفر به صورت هم زمان با یک اکانت میتونن دانلود کنن؟؟؟؟
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Aug 7, 2009 #4 2 نفر به صورت هم زمان با یک اکانت میتونن دانلود کنن؟؟؟؟ بیشتر... بله... ولی بشه 3 نفر ممکنه بن بشه...ولی 2 نفر مشکلی نداره.
2 نفر به صورت هم زمان با یک اکانت میتونن دانلود کنن؟؟؟؟ بیشتر... بله... ولی بشه 3 نفر ممکنه بن بشه...ولی 2 نفر مشکلی نداره.
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Aug 8, 2009 #6 البته تا 3 نفر هم تست شد بن نشدیم ولی خب وقتی بن کنه 1 بار اخطار میده و به میلت یه ای میل میفرسته باره دوم بن میکنه
البته تا 3 نفر هم تست شد بن نشدیم ولی خب وقتی بن کنه 1 بار اخطار میده و به میلت یه ای میل میفرسته باره دوم بن میکنه
W00T1991 کاربر سایت Aug 13, 2009 #7 ملت یعنی هیچ کی نمیخواد بیاد؟ اگه کسی الان اکانت داره و تمایل داره میتونم براش پول بریزم یوزر رو بهم بده!
ملت یعنی هیچ کی نمیخواد بیاد؟ اگه کسی الان اکانت داره و تمایل داره میتونم براش پول بریزم یوزر رو بهم بده!
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Aug 13, 2009 #8 نوشته شده توسط W00T1991: ملت یعنی هیچ کی نمیخواد بیاد؟ اگه کسی الان اکانت داره و تمایل داره میتونم براش پول بریزم یوزر رو بهم بده! بیشتر... اقا من هستم توی پیام خصوصی بهت میگم شریکی بگیریم
نوشته شده توسط W00T1991: ملت یعنی هیچ کی نمیخواد بیاد؟ اگه کسی الان اکانت داره و تمایل داره میتونم براش پول بریزم یوزر رو بهم بده! بیشتر... اقا من هستم توی پیام خصوصی بهت میگم شریکی بگیریم
54M113 کاربر سایت Aug 13, 2009 #9 نوشته شده توسط Creeping Deλth: بله... ولی بشه 3 نفر ممکنه بن بشه...ولی 2 نفر مشکلی نداره. بیشتر... جواد من به بیش از 100 نفر ACC رو دادم ! هیچ مشکلی پیش نیمده !
نوشته شده توسط Creeping Deλth: بله... ولی بشه 3 نفر ممکنه بن بشه...ولی 2 نفر مشکلی نداره. بیشتر... جواد من به بیش از 100 نفر ACC رو دادم ! هیچ مشکلی پیش نیمده !
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Aug 13, 2009 #10 جواد من به بیش از 100 نفر ACC رو دادم ! :biggrin1: هیچ مشکلی پیش نیمده ! :biggrin1: بیشتر... والا تک تک فکر نکنم مشکلی باشه...ولی همزمان بیشتر از 2 تا IP با هم استفاده کنن بن میکنه...این اتفاق واسه یکی از دوستای من افتاده خوب
جواد من به بیش از 100 نفر ACC رو دادم ! :biggrin1: هیچ مشکلی پیش نیمده ! :biggrin1: بیشتر... والا تک تک فکر نکنم مشکلی باشه...ولی همزمان بیشتر از 2 تا IP با هم استفاده کنن بن میکنه...این اتفاق واسه یکی از دوستای من افتاده خوب
W00T1991 کاربر سایت Aug 13, 2009 #11 میشه این بجث رو تموم کنید شکی نیست که همزمان بیش از 2 تا IP نمیتونه استفاده کنه
W00T1991 کاربر سایت Aug 22, 2009 #13 نوشته شده توسط S.A.S: نميشه که من ip ديناميک دارم يعنی هميشه تغيير ميکنه اونوقت چی؟ بیشتر... مهم نیست چون رنج ای پی ثابت هست
نوشته شده توسط S.A.S: نميشه که من ip ديناميک دارم يعنی هميشه تغيير ميکنه اونوقت چی؟ بیشتر... مهم نیست چون رنج ای پی ثابت هست