خرید از ریجن ترکیه با کمترین قیمت

zilyzal

کاربر سایت
Rating - 100%
17   0   0
با سلام
خرید و شارژ اکانت از استور پلی استیشن، ایکس باکس، نینتندو، استیم، اپیک، اپل، گوگل پلی و هر سایتی که پذیرنده کارت های pre paid از ریجن ترکیه باشد با کمترین قیمت انجام می‌شود

خرید ها با کارت شخصی و کاملا قانونی هستند درصورت نیاز ساخت اکانت با ریجن ترکیه هم انجام می‌شود (برای مثال اکانت ترکیه پلی استیشن که نیاز به ای پی ترکیه داره)

قیمت فعلی هر لیر: ۲۳۰۰ تومان
خرید های زیر ۱۰۰ لیر مبلغ ۱۰ هزار تومان به مبلغ کل اضافه می‌شود
برای اعتماد سازی دوستان قدیمی که اعتبار بازارچه دارن میتونن بعد از انجام خرید هزینشو پرداخت کنن

پیام خصوصی و یا تلگرام با آی دی zilyzal@ پاسخگو هستم

نکته۱: برای استیم و ایکس باکس قبل از خرید حتما بقیه ریجن هارو چک کنید توی این دو استور ممکنه ریجن های دیگه مثل ارژانتین و مصر ارزونتر از ترکیه باشن که البته من از این ریجن ها خرید نمیزنم
نکته۲: امکان خرید کرو پک فورتنایت هم وجود داره اما اگر روی پلی استیشن پلی میدید و ریجن اکانتتون ترکیه نیست باید به اپیک استور لینک کنید و از اونجا براتون خرید انجام بشه

اپدیت: کانال اگانت ظرفیتی برای ps4/ps5 اضافه شد
Neko Center | فروشگاه نکو سنتر

اپدیت ۷آبان:
اکانت یاکوزا کالکشن، یاکوزا ۶ و یاکوزا زیرو بصورت ظرفیتی موجود شد
اکانت world end syndrome موجود شد
سر فرصت پست اول رو کامل ادیت میکنم و اکانت های موجود رو اینجا اضافه میکنم تا دسترسی راحتتر بشه
درصورتی که بازی خاصی مدنظرتونه و قیمتش معقول باشه (افزایش قیمت نخورده باشه یا تو اف باشه) بصورت ظرفیتی موجود میشه

(پست آپدیت میشود)

آخرین ویرایش:
سلام . استور پلی استیشن که مدت هاست امکان خرید با گیفت کارت pre-paid رو نداره و فقط با کارت اعتباری لیری امکان خرید هست رو هم انجام میدید ؟
مسترکارت شخصی ترکیه هست کارت من که به اسم خودمه و تا جایی که میدونم به نوعش میگن pre paid دیگه باز زیاد در جریان مدلا نیستم من :D
بله میتونم خرید بزنم من خودم بیشتر از استور سونی استفاده میکنم و تو این چند روز تخفیفات درحال خزید زدن هستم چیزی خواستید درخدمتم

• Like
Reactions: BARDI YA
آقا کانال راه انداختی لینکشو بزار
چه بهتر که از یکی از بچه های بازیسنتر خرید کنیم
اینجوری خیالمونم راحته
حتما اعلام میکنم تو فکرش هستم احتمالا کاراشو انجام بدم تا یه چند وقت دیگه استارت بخوره که به تخفیفات بلک فرایدی هم بپردازم
ظرفیتی مشکلش اینه قیمت گذاریش فرق میکنه اجبارا باید ظ۲ و کلا قیمتارو یکم گرونتر داد چون اگه بقیه فروش نره ظرر میشه ظ۱ هم معمولا میمونه و من خوشم نمیاد زیاد سود بگیرم از قیمت خریدی که میزنم حالا فکر کنم چجوری قیمت گذاری کنم انجامش میدم
درهرصورت از همه کانالا ارزونتر درمیاد ظرفیتی ها ولی بازم ترجیح میدم کمتر بزنم قیمتارو
از بازیایی که بالا نوشتم اکانت سیفو و رد دد ۲ و دیوینیتی ۲ خریدشونو زدم اگر کسب خواست برای تحویل فوری موجودن

کانال تلگرام هم راه اندازی شد برای بازی های ظرفیتی ps4 و ps5
Neko Center | فروشگاه نکو سنتر
البته جای کار داره و کمی زمان میبره قوانین و اطلاعات و بقیه چیزارو کامل بنویسم اما برای ثبت سفارش و خرید اماده هست.

مسترکارت شخصی ترکیه هست کارت من که به اسم خودمه و تا جایی که میدونم به نوعش میگن pre paid دیگه باز زیاد در جریان مدلا نیستم من :D
بله میتونم خرید بزنم من خودم بیشتر از استور سونی استفاده میکنم و تو این چند روز تخفیفات درحال خزید زدن هستم چیزی خواستید درخدمتم
سلام . من خرید دارم‌شماره‌تماستون‌رو تو پی‌ وی برام میفرستین

• Like
دوستان ea play یکماهه تا ۱۷ نوامبر اف خورده اگه برای یه بازی خاص مثل دد اسپیس ریمیک یا nfs بخواید گزینه خیلی خوبیه ۱۲ لیر شده درمیاد ۳۸ تومن خرید کاملشه (۲۸ + ده تومن بخاطر زیر صد لبر بودن)
یکساله هم ۲۵۰ لیره که ۵۷۵ خرید کاملش درمیاد قیمت ظرفیتیش هم داخل کانال هست

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or