Mad Dog کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 May 12, 2017 #1 سلام خدمت همه دوستان ، خریدار دو بازی Yakuza 3 و Yakuza 4 هستم ( اورجینال ) ، اگر دارید و میخواید بفروشید همینجا اعلام کنید تا توی تلگرام صحبت کنیم ، ممنون Yakuza 3 خریداری شد Yakuza 4 خریداری شد ختم تاپیک آخرین ویرایش: Dec 30, 2017 Reactions: mrm
سلام خدمت همه دوستان ، خریدار دو بازی Yakuza 3 و Yakuza 4 هستم ( اورجینال ) ، اگر دارید و میخواید بفروشید همینجا اعلام کنید تا توی تلگرام صحبت کنیم ، ممنون Yakuza 3 خریداری شد Yakuza 4 خریداری شد ختم تاپیک
Jecht's Son کاربر سایت Rating - 100% 32 0 0 Oct 17, 2017 #16 نه کارکرده ست ولی تمیز راستی یاکوزا3 یکی تو دیوار هست 20 تومن میده نوشته شده توسط Mad Dog: خیلی از لطفت ممنونم دوست عزیز ، انشالا اگه تونستم بهت خبر میدم ، فقط بگو پلمپه یا دست دوم؟ بیشتر...
نه کارکرده ست ولی تمیز راستی یاکوزا3 یکی تو دیوار هست 20 تومن میده نوشته شده توسط Mad Dog: خیلی از لطفت ممنونم دوست عزیز ، انشالا اگه تونستم بهت خبر میدم ، فقط بگو پلمپه یا دست دوم؟ بیشتر...
Mad Dog کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Oct 22, 2017 #17 نوشته شده توسط Jecht's Son: نه کارکرده ست ولی تمیز راستی یاکوزا3 یکی تو دیوار هست 20 تومن میده بیشتر... یاکوزا سه رو خیلی وقت پیش خریداری کردم ، قیمت بسیار خوبی میده هر کی بگیره مفته
نوشته شده توسط Jecht's Son: نه کارکرده ست ولی تمیز راستی یاکوزا3 یکی تو دیوار هست 20 تومن میده بیشتر... یاکوزا سه رو خیلی وقت پیش خریداری کردم ، قیمت بسیار خوبی میده هر کی بگیره مفته