خریدار Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ortegoli

کاربر سایت
Rating - 100%
16   0   0
سلام دوستان
برای یکی از دوستان دنبال ایکس باکس 360 تر و تمیز میگردم
مدلش زیاد مهم نیست ارکید ، الایت یا اسلیم باشه
فقط تمیز باشه و سالم
قیمت فضایی ندید که قیمت ها رو دارم
با تشکر از شما :x

با سلام یک عدد elite جاسپر و pal دارم با هارد 120 و دو دسته مشکی و یک کینکت و 15 بازی xbox و 10 بازی کینکت با یک بازی اصل کینکت. قیمت: xbox به تنهایی با دو دسته و بدون کینکت 520 و کینکت به تنهایی 160 و اگرم با هم بخواین با تخفیف ویژه می دم 630 اگرم واقعا مشتری باشین باهاتون راه میام در حالی که واقعا قیمتای مناسبی دادم. دستگاها کاملا سالمو تمیزن باهاشونم خیلی بازی نشده به همین دلیل اپدیتشون مال lt2ه همون اپدیت کینکت.به دلیل اینکه خیلی به نت دسترسی ندارم با شماره خودم در ارتباط باشین چون شاید مدت ها طول بکشه تا پی امتونو ببینم بنابراین حدالامکان با شمارم تماس بگیرین یا sms بدین.در ضمن من تهرانم و هم میتونم نزدیکای انقلاب دستگاهو تحویل بدم هم جهان ارا.واسه اینم که ثابت کنم هیچ کلکی تو کارم نیست شماره ثابت خودمو میدم:09126134131 با تشکر علیرضا

میفروشم: Xbox 360 slim 4G(250 GB external hard)+KINECT(6 games)+20 Games for X360 درحد آک.البته اگه خواستی فقط X360l-)

سلام
یه دونه اسلیم 4 گیگ 2 ماه تقریبا کار کرده
با یه دسته و باتری شارژی روش بوده کارتن سالم
همه سلفونها و دفترچه و همه چی دیگه در حد هستش
با 15 حلقه بازی جدید مثل مکس پین و اویل و دلاین و...
قیمت ؟؟
ممنون

منم یه الایت تر و تمیز lt 2 دارم با 2 تا دسته ارجینال و سالم و تر و تمیز یه 20 - 30 تا بازیم دارم کابل vga برای اتصال به مونیتور هم هست همرو با هم میدم 500

یدونه آرکید جاسپر با تمام وسایل الایت و دو تا دسته بهت میدم 450 ...

سلام
یه 4 گیگ اسلیم کاملا نو و سالم موجوده با جعبه و وسایل داخل جعبه خیلی خیلی کم کار کرده

اصلا به لایو وصل نشده ( در این حد که نه کابل شبکه زدم بهش نه حتی یه بار از وایرلسش استفاده کردم)

درایو لایت ان 0401

درایو آپدیت به LT3 هست

از دسته چون یه دسته دیگه دارم همونطور که تو عکس پیداست خیلی کم استفاده شده

اینم عکساش

فاکتور خرید هم موجوده - قیمت مقطوع 530 تومن

.

.

.

سلام من یه الایت فوق العاده تمیز دارم بردش جاسبره یه کابل vgaیه کابل hdmi سه تا کابل برق وشارز اصل مخصوص خود ایکس باکس و 40تا بازی روز خرتو پرت های درون جعبم همراشه ساخت 2009هم هست قیمت هم پیشنهادی

سلام دوستان
برای یکی از دوستان دنبال ایکس باکس 360 تر و تمیز میگردم
مدلش زیاد مهم نیست ارکید ، الایت یا اسلیم باشه
فقط تمیز باشه و سالم
قیمت فضایی ندید که قیمت ها رو دارم
با تشکر از شما :x

سلام ، من یه 4 گیگ اسلیم دارم نو نو ، اسفند خریدم اما باهاش نتونستم زیاد باهاش بازی کنم ، همه سلفونها و دفترچه و همه چی دیگه در حد نو هستش
با 11 حلقه بازی ، قیمت 820,000 اگه واقعاً خواستی باهات کنار میام . سینا
شماره تماس 09354066427

دنبال یه xbox ترو تمیز میگردم مدلش مهم نیست فقط قیمتش مطلوب باشه

---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

سلام ، من یه 4 گیگ اسلیم دارم نو نو ، اسفند خریدم اما باهاش نتونستم زیاد باهاش بازی کنم ، همه سلفونها و دفترچه و همه چی دیگه در حد نو هستش
با 11 حلقه بازی ، قیمت 820,000 اگه واقعاً خواستی باهات کنار میام . سینا
شماره تماس 09354066427

کمتر بده مشتری شیم

یه ایکس باکس آرکید پرمیموم (60 گیگ) دارم با دو تا دسته+کابل شارژ اند پلی و کلی بازی جدید به شرط چاقو میدم 500
جاسپره . تمیز تمیزه

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز....
من یه xbox360 slim 250 gb مات دارم باندل forza motorsport 4
درایو کنسول هیتاچی هست.
حدود دو سه ساعت بیشتر باهاش کار نکردم.
اگر خواستی قیمت پیشنهادیتو پی ام کن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or