خریدار xbox 360 یا ps3

• Thread starter Thread starter tekken
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

tekken

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام دوستان خریدار یه xbox 360 ((( ریجن باید PAL باشه و برد جاسپر و LT3 هم باشه))) و یا PS3 هم فرقی نمیکنه ولی FAT باشه بهتره ((( ریجن 2 و فریمور 3.55 تعمیری هم نباشه))) هرکی داشت من خریدارم و پولو هم اول براش واریز میکنم فقط زود خبر بدین. لطفا باهام تماس بگیرین.

======دوستان عزیز کاربری بنام amir_f6دزد میباشد. من 220 تومن برای ایکس باکس دادم و قراربود بقیه پولو بعد از تحویل بدم ولی این حرومزاده پولو برد و گوشیشو خاموش کرد. اینم شماره موبایلشه البته بگم که این فرد با دو نام کاربری فعلا تو انجمن بوده amir_f62وmmd_nomaاسم واقعیش مهدی سلطانی هستش. اینم شماره موبایلش..09392936187
خدایش شما دیگه حواستون باشه

آخرین ویرایش:
فروش ایکس باکس

سلام فروش ایکس باکس 360 اسلیم 4گیگ باکینکت باگارانتی 11ماهه با سه بازی اورجینال ویک بازی کینکت ویک کابل اچ دی مای هدیه من این ایکس باکسو یک ماه پیش از شرکتی خریدم 1میلیون و200 هزار فاکتور فروش هم دارم والان به دلیل اینکه میخوام لب تاب بگیرم ایکس باکسمو میخوام بفروشم به خدا سالم وتمیز وحتی یک خط کوچیکی روی دستگاه نیافتاده والان توی کارتونشه 10 روز است توی جعبهشه به خدا کمتر از 3ساعت باهاش بازی نکردم همه چیش نو است درحالی انگاری نوشو داری میخری من توی تهرانم حضوری تحویل میدم قیمت 920 میفروشم درهنگام خرید تخفیف هم میدم

از طریق شکایت به پلیس فتا www.cyverpolice.ir
من خودم یه ps3 دارم
فت 80 گیگ . اصلا کپی خور نیست .
فقط استفاده آنلاین داشتم برای بازی فیفا
دسته هم یه دو تا آبی داره
+ فیفا 11 فیفا 12 فیفا 10
فوق العاده تمیزه
450 هراز می دم . خواستی پیغام خصوصی بده شمارمو می دم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or