خریدار xbox 360 یا ps3

• Thread starter Thread starter tekken
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

tekken

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام دوستان خریدار یه xbox 360 ((( ریجن باید PAL باشه و برد جاسپر و LT3 هم باشه))) و یا PS3 هم فرقی نمیکنه ولی FAT باشه بهتره ((( ریجن 2 و فریمور 3.55 تعمیری هم نباشه))) هرکی داشت من خریدارم و پولو هم اول براش واریز میکنم فقط زود خبر بدین. لطفا باهام تماس بگیرین.

======دوستان عزیز کاربری بنام amir_f6دزد میباشد. من 220 تومن برای ایکس باکس دادم و قراربود بقیه پولو بعد از تحویل بدم ولی این حرومزاده پولو برد و گوشیشو خاموش کرد. اینم شماره موبایلشه البته بگم که این فرد با دو نام کاربری فعلا تو انجمن بوده amir_f62وmmd_nomaاسم واقعیش مهدی سلطانی هستش. اینم شماره موبایلش..09392936187
خدایش شما دیگه حواستون باشه

آخرین ویرایش:
من یه ایکس باکس اسلیم مشکی رنگ براق ، 250 گیگابایت، کپی خور شده ، جی تگ شده یعنی میشه از روی هارد بازی کرد بدون سی دی و این هرف ها ، ریجینش هم فییریی هه چون جی تگ داره ، هر بازی هم بزاری کار می کنه فرقی نمیکنه ، با دو تا دسته یکی مشکی و سفید بهت می دم ، خواستی بهم پی ام بده .

دوستان عزیز من با قیمت مناسب و پول نقد خریدار xbox360 شما هستم پس همین امروز وقت رو از دست ندین. بشتابییییییییییییییییییییییییییییییییییید

دوستان عزیز کاربری بنام amir_f6دزد میباشد. من 220 تومن برای ایکس باکس دادم و قراربود بقیه پولو بعد از تحویل بدم ولی این حرومزاده پولو برد و گوشیشو خاموش کرد. اینم شماره موبایلشه البته بگم که این فرد با دو نام کاربری فعلا تو انجمن بوده amir_f62 و mmd_noma اسم واقعیش مهدی سلطانی هستش. اینم شماره موبایلش.. 09392936187

دوستان عزیز کاربری بنام amir_f6دزد میباشد. من 220 تومن برای ایکس باکس دادم و قراربود بقیه پولو بعد از تحویل بدم ولی این حرومزاده پولو برد و گوشیشو خاموش کرد. اینم شماره موبایلشه البته بگم که این فرد با دو نام کاربری فعلا تو انجمن بوده amir_f62 و mmd_noma اسم واقعیش مهدی سلطانی هستش. اینم شماره موبایلش.. 09392936187

برادر من تقصير خودته طرف هيچ فعاليتى نداشته يه مدت کوتاهم هست عضو سايت شده تو چطورى اعتماد کردى پول ريختى واسش؟

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

شکایت کن داداش گلم رهگیری میکنن 3 سوت

نه اقا کى گفته؟ يکى تو يه انجمن ديگه پول منو خورد شکايت کردم. يارو بهم ميگفت اگه بگه بهش بدهکار بودى چى؟ اصلا هيچ کارى نميکنن. اصلا نبايد به همچين ادمايى اعتماد کرد. حداقل 2 تا سابقه ى فروش بايد داشته باشه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

من الان شهرستانم چطوری از این حرومزاده شکایت کنم اگه دادگاه مجوز دریافت محل سکونت از روی شماره حساب رو به من بده میشه پیداش کنم ولی اونا فکر نکنم ادرس بدن و خودشون هم بخوان پیگیری کنند باید یه 5 سال دیگه منتظر باشم

من الان شهرستانم چطوری از این حرومزاده شکایت کنم اگه دادگاه مجوز دریافت محل سکونت از روی شماره حساب رو به من بده میشه پیداش کنم ولی اونا فکر نکنم ادرس بدن و خودشون هم بخوان پیگیری کنند باید یه 5 سال دیگه منتظر باشم

ببين داداش بگرد دنبال مدرک محکمه پسند. بى مدرک برى مسخرتم ميکنن.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

نمیدونم از رو صداش حدود 26-7 سال میخورد تازه اون ویدئو رو هم با نام کاربری از دستگاه که گذاشته بود دارمش بنظرت خدایش پیگیری میکنن یا همش الکیه

دوستان عزیز از هگی خیلی ممنونم که راهنمایم کردین شمارم تو پروفایلمه اگه تونستین کمکم کنید یا راه حلی دونستین خوشحال میشم بشنوم. تشکرررررررر :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or