خریدار xbox 360 های 1.2.3.4 چراغ قرمز به قیمت خوب

zanjangames

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
من مجددا این تایپیک رو گذاشتم گویا تایپیک برداشته شده بود واقعا متوجه نمی شم کجای این کار خلاف قوانینه
خواهش میکنم از مدیران انجمن لطفشونو از ما دریغ نکنن
خیلی از دوستان هستن که نمی دونن با دستگاهاشون باید چیکار کنن!!! من خریدارم هر کس فروشندس pm بده
ممنون از مدیران.ناظمین و تک تک دوستان:x

یعنی یک دو سه یا چهار چراغ شده لابد! اگه تاپیکتو پاک کردن، بهتر بود اول می پرسیدی از مدیریت بعد دوباره می زدی، چون دوباره هم پاک می کنن. حتما دلیلی داره.

دوستان شرمنده فک کردم پاک شده :x

---------- نوشته در 10:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:40 PM ارسال شده بود ----------

دوستان از این به بعد فقط دستگاه های 2008 -2009 به بالا رو خریدارم

من یک ایکس باکس الایت فالکن دارم. 2 دسته داره.57 تا بازی (کپی ها). کینکت که 15 روز پیش خریدم.هارد ایکس باکس 120 هست.کنترل (بازی هم میشه کرد باهاش) کیت شارژ & پلی .کابل اتصال به مانیتور و لوازم داخل جعبش در ضمن یک درایو لیتون هم میدم که ماله خودش بود بعد 6 ماه دیدم صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم یه درایو سامسونگ نو گرفتم کپی خورش کردم گذاشتم روش.دستگاه فالکنه ماله 5 2008 هست.هم میفروشم همم با ps3 عوض میکنم مدل خواصی مد نظر ندارم حتی اگه بالا تر از این شد سر میدم اگه پایین تر هم شد سر میگیرم دستگاه شما اگه لوازم جانبی هم داشته باشه که چی بهتر.اگه کسی قصد خرید یا تعویضش رو داره مدل ps3 یا قیمت رو پ.خ کنه.وسایل رو جداگانه نمیدم.مشهد هم هستم.

من یک ایکس باکس الایت فالکن دارم. 2 دسته داره.57 تا بازی (کپی ها). کینکت که 15 روز پیش خریدم.هارد ایکس باکس 120 هست.کنترل (بازی هم میشه کرد باهاش) کیت شارژ & پلی .کابل اتصال به مانیتور و لوازم داخل جعبش در ضمن یک درایو لیتون هم میدم که ماله خودش بود بعد 6 ماه دیدم صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم یه درایو سامسونگ نو گرفتم کپی خورش کردم گذاشتم روش.دستگاه فالکنه ماله 5 2008 هست.هم میفروشم همم با ps3 عوض میکنم مدل خواصی مد نظر ندارم حتی اگه بالا تر از این شد سر میدم اگه پایین تر هم شد سر میگیرم دستگاه شما اگه لوازم جانبی هم داشته باشه که چی بهتر.اگه کسی قصد خرید یا تعویضش رو داره مدل ps3 یا قیمت رو پ.خ کنه.وسایل رو جداگانه نمیدم.مشهد هم هستم.
سلام
دوست عزیز ice 007 این تایپیک مربوط به دستگاه های معیوب هستش نه خرید و فروش کنسول سالم
ممنون

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

---------- نوشته در 05:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:37 PM ارسال شده بود ----------

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
زیفر و لانچ وفالکون و جسپر خریداریم
نبود!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or