خریدار x360 ارکید جاسپر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rio de janeiro

کاربر سایت
Rating - 100%
7   0   0
دوستان بنده یک x360 جاسپر میخوام تر و تمیز بدون خط و خش و ترجیحا lt+
هرکی داره خبرم کنه,فوریه,تا اخر همین هفته هم میخوام

دوست عزیز من یه arcade دارم ولی حقیقت زیاد سر در نمیارم از xbox و نمیدونم جاسپر هست یا نه. lt هم نیدونم هست یا نه ولی اگه بدونم چطور میشه فهمید که داره یا نه میبینم بهت میگم.خداییش هم خیلی تر و تمیز نگه داشتمش. 2 تا دسته داره و 20 25 تا بازی
این شماره ی من هستش خواستی تماس بگیر. 09364401890

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من یه arcade دارم ولی حقیقت زیاد سر در نمیارم از xbox و نمیدونم جاسپر هست یا نه. lt هم نیدونم هست یا نه ولی اگه بدونم چطور میشه فهمید که داره یا نه میبینم بهت میگم.خداییش هم خیلی تر و تمیز نگه داشتمش. 2 تا دسته داره و 20 25 تا بازی
این شماره ی من هستش خواستی تماس بگیر. 09364401890
ببینید شما تاریخ ساخت دستگاه رو بگید,بعد بازیهای nfs hot pursuit و assasins creed رو میتونید باهاش بازی کنید؟بعد قیمت؟راستی چه تاریخی خریدید؟

منم دارم .جاسپر هست.lt+ روش نصب کردم.بن نشده و سالمه.یه هارد 120 هم روش داره اگر خواستی؟
قیمتم 70% قیمت جنس نوش میدم
قابشم واقعا تمیزه

ببینید شما تاریخ ساخت دستگاه رو بگید,بعد بازیهای nfs hot pursuit و assasins creed رو میتونید باهاش بازی کنید؟بعد قیمت؟راستی چه تاریخی خریدید؟

تاریخ ساختش رو نمیدونم اما پاییز 89 یا اوایل زمستون گرفتمش. از کجا باید بفهمم تاریخ ساختش کی هستش؟ بگو میرم نگاه میکنم بهت میگم. assasins creed brother hood رو هم نتونستم باهاش بازی کنم اپدیت میخواست nfs رو هم تست نکردم.
قیمتشم من نمیدونم الان چقدره که. هر چقدر قیمت بازار هستش شما کمتر بده.
من چون دارم میرم خدمت میخوام بفروشمش دیگه به کارم نمیاد وگرنه تا حالا اذیتم نکرده.
بازم تصمیم گیرنده خودتی

تاریخ ساختش رو نمیدونم اما پاییز 89 یا اوایل زمستون گرفتمش. از کجا باید بفهمم تاریخ ساختش کی هستش؟ بگو میرم نگاه میکنم بهت میگم. assasins creed brother hood رو هم نتونستم باهاش بازی کنم اپدیت میخواست nfs رو هم تست نکردم.
قیمتشم من نمیدونم الان چقدره که. هر چقدر قیمت بازار هستش شما کمتر بده.
من چون دارم میرم خدمت میخوام بفروشمش دیگه به کارم نمیاد وگرنه تا حالا اذیتم نکرده.
بازم تصمیم گیرنده خودتی
ببین عزیز پشت دستگاه اون قسمتی که کابل های تلویزیون رو وصل میکنی یه تاریخ ساخت زده,به احتمال زیاد جاسپر و lt هست؛به هرحال شما عکس از همه وجهش و همین پشتش بزار,من خودم تشخیص میدم,بعد قیمت هم برام بفرست,اگه خوب بود میریم پای معامله

ببین عزیز پشت دستگاه اون قسمتی که کابل های تلویزیون رو وصل میکنی یه تاریخ ساخت زده,به احتمال زیاد جاسپر و lt هست؛به هرحال شما عکس از همه وجهش و همین پشتش بزار,من خودم تشخیص میدم,بعد قیمت هم برام بفرست,اگه خوب بود میریم پای معامله

دوست عزیز

ایکس باکس سیامک عزیز مادربرد جاسپر و ساخت نیمه دوم 2009 است

همونطور هم که خودتون اطلاع دارید تو سری جاسپر دیگه مشکلات گرمایی به کمترین مقدار ممکن رسیده و من تا حالا به شخصه نشنیدم که ایکسباکسی با برد جاسپر 3 چراغ شده باشه یا مشکل گرمایی دیگه

تاریخ ساختش 16-6-2009 هستش. قیمتشم گفتم که من خبر ندارن چقدره هر چقدر قیمت بازاره. اگه تو هم نمیدونی قیمتش رو از یه جا میپرسیم چیز مهمی نیست. اینم عکساش:

یه ارکید جاسپر توپ دارم همه بازیارو میاره نیمه دوم 2009 خواستی خوب بهت میدم 09362354477

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or