خریدار Resistance1

ببین دوست عزیز من خودم این بازی رو دارم مثل خیلیای دیگه ولی از اونجا که شما احتمالاً میخوای 10 یا 15 بخری اصلاً ارزش فروش نداره چراکه باید کلی هماهنگی هم بکنیم و قراربذاریم و این حرفا ! بنابراین ترجیح میدم به شکل کلکسیونی این بازی رو نگه دارم چون همونطور که می دونی از اولین بازی های انحصاری برای Ps3 هست و نشانه قدمت برای یه ps3 باز هم هست ، ضمناً یه جورایی نماد پیشرفت این کنسول تو این سالها هم محسوب میشه!
بابت اسپم متاسفم!;;)

ببین دوست عزیز من خودم این بازی رو دارم مثل خیلیای دیگه ولی از اونجا که شما احتمالاً میخوای 10 یا 15 بخری اصلاً ارزش فروش نداره چراکه باید کلی هماهنگی هم بکنیم و قراربذاریم و این حرفا ! بنابراین ترجیح میدم به شکل کلکسیونی این بازی رو نگه دارم چون همونطور که می دونی از اولین بازی های انحصاری برای Ps3 هست و نشانه قدمت برای یه ps3 باز هم هست ، ضمناً یه جورایی نماد پیشرفت این کنسول تو این سالها هم محسوب میشه!
بابت اسپم متاسفم!;;)
شما اختیار مالت رو داری . اصلامیتونی بفرستی برای سونی تو موزه نگهداری کنند اخه عزیز من کنسول وگیم برای بازی هست نه مجموعه داری! در ضمن وقنی نسخه دوم بازی که دقیقا اون هم انحصاری هست 18 تومن خرید وفروش میشه. شما میخوای این رو چند بفروشی؟!!
در ضمن با فروش دوتا از همین 10 یا 15 ها میشه یه بازی جدید گرفت
لطفا ازاین اسپم های گرانبها و در افشان ندید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or