خریدار psp slim black

• Thread starter Thread starter Mλjid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mλjid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام من 1 psp 100% مخوام بگیرم:love: اگه 1 دسته دوم تمیز گیرم امد که هیچی اگه (گیرم هم نیومد بازم هیچی) مجبورم 1 نو بگیرم خوب هرکی داره با وسایل بگه فقط 1 مموری 2 گیگ میخوام و 1 محافظ ال سی دی و 1 شارژر

سلام دوست عزیز من یه دونه slim piano black دارم + کیف + بند + یه مموری 2گیگ سونی + یه مموری 4گیگ سونی+lcd protecter+بدون هیچ خطو خش 210 میدم خیلی ترو تمیزه اگه خواستی واسم پیغام خصوصی بزار

من تهرانم دوست عزیز،شما اگه بتونی خودت یا دوستی یا آشنایی که بیاد تهران هم خود کنسول رو ببینه هم صحت و سلامت بودنش رو به هر نحوی که دوست داره تست کنه :biggrin1: که هم خیال شما راحت تر باشه هم من و به این صورت هم خیلی بهتره ، من عجله هم برای فروش ندارم حالا اگه طول هم کشید ولی خودتون یا کسی بعدا بیاد تهران تحویل بگیره مشکلی نیست

با اجازه از صاحب گفتگو جناب مجید خان

ببخشید استاد ممد من خودم مموری دارم
بدون مموری‌هاش بهترین قیمتی که می‌تونی بدی چنده؟ (البته اگر با جناب مجید خان معاملت نشد)

با اجازه از صاحب گفتگو جناب مجید خان

ببخشید استاد ممد من خودم مموری دارم
بدون مموری‌هاش بهترین قیمتی که می‌تونی بدی چنده؟ (البته اگر با جناب مجید خان معاملت نشد)
سید جان راستش رو بخوای من وسیله ای ندارم که مموری produo بهش بخوره چون تو گوشی ها هم آدم نوکیا بازی هستم مموریش به کارم نمیاد اگه کسی رم ها رو جدا خواست و با آقا مجید معامله نشد من در خدمت شما هستم:love:

راستی یکی از دوستام هم psp fat با 2 تا رم 2گیگ با lcdprotecter و قاب کریستالی و ... داره هر کی مایل به خریدن fat هستش این هم هست واسم پیغام خصوصی بزاره.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or