gpod کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 30, 2007 #1 سلام دوستان هرکس از دوستان psp ترکیده داره هرجاش که ترکیده مهم نیست ولی مهم قطعات سالمی هست که هنوز باقیمونده داره خریدارم فعلا مهمترین چیزی که لازم دارم و خریدار هستم LCD هست هر کسی داره خبر کنه تا سر قیمت کنار بیاییم .
سلام دوستان هرکس از دوستان psp ترکیده داره هرجاش که ترکیده مهم نیست ولی مهم قطعات سالمی هست که هنوز باقیمونده داره خریدارم فعلا مهمترین چیزی که لازم دارم و خریدار هستم LCD هست هر کسی داره خبر کنه تا سر قیمت کنار بیاییم .
P PSP-hacks کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 2, 2007 #3 سلام من یک پی اس پی دارم فقط مانیتورش خرابه بدردت می خوره .:laughing: خوب از اینترنت بخر . Ebay : PSP LCD
سلام من یک پی اس پی دارم فقط مانیتورش خرابه بدردت می خوره .:laughing: خوب از اینترنت بخر . Ebay : PSP LCD
LeGolaS کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 2, 2007 #4 من يه سالمشو دارم دو ماه خريدم ولي مي خوام slim بگيرم خريداري؟؟؟؟ value pack كپي خورشدشو 280 خريدم
gpod کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 3, 2007 #5 سلام من یک پی اس پی دارم فقط مانیتورش خرابه بدردت می خوره . بیشتر... چرا بدرد نخره ! هنوز مادربردش سالم هست دیگه !! خوب از اینترنت بخر . Ebay : PSP LCD بیشتر... مستر کارتم کجا بود !!!!!! من يه سالمشو دارم دو ماه خريدم ولي مي خوام slim بگيرم خريداري؟؟؟؟ value pack كپي خورشدشو 280 خريدم بیشتر... ممنون دوست عزیز psp سالم لازم ندارم در ضمن شما خیلی گرون خریدید !!
سلام من یک پی اس پی دارم فقط مانیتورش خرابه بدردت می خوره . بیشتر... چرا بدرد نخره ! هنوز مادربردش سالم هست دیگه !! خوب از اینترنت بخر . Ebay : PSP LCD بیشتر... مستر کارتم کجا بود !!!!!! من يه سالمشو دارم دو ماه خريدم ولي مي خوام slim بگيرم خريداري؟؟؟؟ value pack كپي خورشدشو 280 خريدم بیشتر... ممنون دوست عزیز psp سالم لازم ندارم در ضمن شما خیلی گرون خریدید !!
gpod کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 4, 2007 #7 دوست عزیز خوب برو توپ خونه اونجا Lcd داره بیشتر... 75 هزار تومان sharp