خریدار ps3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pouyankm

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام.من به اصرار دوستان و سر رفتن حوصله خودم ، میخوام یه ps3 بگیرم:x و اما چون که یه اسلیم 0225 دارم و به زودی ه.ک میشه :dذستگاهی که میخوام قیمت زیر 350 و بالاتر اصلا راه نداره.:>لطفا دستگاه هایی که مشکل داره رو اینجا اعلام نکنید! اسپم هم تا حدودی مجاز!b-)hین هم بگم که دستگاه بیش تر از 3سال استفاده نشده باشه.فریمور 3.55 یا کمتر و هک بدون دانگل.

آخرین ویرایش:
بچه ها این تایپیک جمعه ساعت 24 بسته میشه!بعد میرم سراق فروش ps2

اقای امید دفعه بعد گزارش میشه هااا!!!!!دیگه نبینم یه پست رو چند بار بدی.یه بار دادی گفتم نمیخوام
یه کم ادبیات حرف زدن یاد بگیر بد نیست

آخرین ویرایش:
اقای امید دفعه بعد گزارش میشه هااا!!!!!دیگه نبینم یه پست رو چند بار بدی.یه بار دادی گفتم نمیخوام

من الانsms دادم به اقای m3hra ایشون کم لطف کردن فروختن به یکی دیگه :|پس تایپیک ادامه داره . پیشنهاد بفرمایید

80گیگ نو دارم کپی خور با گارانتی 370 تومن .کپی خور ...با 80 گیگ بازی رایگان ....5 تا دارم هرکی خواست زود بگه ...چون تو بازار الان 410 میفروشن

آقا پویان اگه خواستی ps3 بگیری از همین آقا مسعود خودمون بگیر چون خودم ازش ی ps3 fat 80 گرفتم ازش راضیم نسبت به قیمتای فضایی و مشکلات متداول نمیشه از هر کسی خرید در ضمن به روز ترین بازیارو هم داره مجانی میریزه من الان 1ماهی میشه خریدم.

این فت های آکبند فکر کنم همشون رفرش هستن و زیاد قابل اطمینان نیستن .

اگه کارت به کپی نشده کشید و خواستی بخری به ما هم یه ندایی بده .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or