خریدار ps3

aiat_gamer

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دنبال یه ps3 میگردم تر و تمیز باشه لطفا. حتما کپی خور باشه، ترجیحا از نوع fat که بشه روش هارد گذاشت حالا اگر slim هم بود خیالی نیست.. حتما بگید که بازی blue-ray روش هست یا نه. دوستان توجه کنن که نیان قیمت بالاتر از بازار برای fat ها بخوان،هر چی باشه الان fat بین 260-280 هستش.

لطفا بگید کجا هستید، اگر شهرستانید شرایط خرید رو بگید.

یه چیزی بگم فقط، لطفا دوستان un-normal نیان pm بدن، به خدا سرگیجه گرفتم. یکی میاد قیمتش رو بالاتر از نو میده، یکی شهرستانه تازه اینجا یه پست داره میگه اول پول بده، میگم بفرست تهران واسه یکی از بچه های سایت شروع میکنه اراجیف گفتن...

سلام من یه فت 320گیگ دارم ...نوی نو هست .حتی نایلون روش کنده نشده. خداوکیلی حرف نداره .اصلا هم کار نکرده ( یعنی کار کرده خیلی کم) حدودا شبی 2ساعت بازی کردم باهاش
دستگاه هم کلا زیر 2ماه کار کرده کپی خور هم هست و با هارد پر از بازی میدم
یه دیسک اورجینال GT5 هم روش هست اگر خواستی 390 میدم.

اگر کسی خواست این شماره منه تماس بگیره 09126368308

دقت کن گفتی فت

مگه فت 320 گیگ داره؟ تا اوتجا که من میدونم فت از 160 بالاتر نداره اصلش.

داداش من خودم هارد دستگاه رو ارتقاء دادم. دستگاه سالم سالم بدون هیچ ایرادی داره کار میکنه.
دلیل فروش هم فقط احتیاج به پولش هست در غیر اینصورت هیچ عجله ای برای فروش ندارم که هیچ. اصلا نمی خواستم بفروشم... باز هم خودتون میدونید..
اینو هم قول میدم هیچ ارزونی بی علت نیست !!!!

داداش من خودم هارد دستگاه رو ارتقاء دادم. دستگاه سالم سالم بدون هیچ ایرادی داره کار میکنه.
دلیل فروش هم فقط احتیاج به پولش هست در غیر اینصورت هیچ عجله ای برای فروش ندارم که هیچ. اصلا نمی خواستم بفروشم... باز هم خودتون میدونید..
اینو هم قول میدم هیچ ارزونی بی علت نیست !!!!

آخه رفیق عزیز، الان من یه 40 نو بخرم و یه هارد 500روش بندازم کمتر از قیمتی که شما دادی درمیاد. چجور میای میگی قیمت390 میفروشم بعد انتظار داری کسی شاکی نشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or