خریدار ps3

aiat_gamer

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دنبال یه ps3 میگردم تر و تمیز باشه لطفا. حتما کپی خور باشه، ترجیحا از نوع fat که بشه روش هارد گذاشت حالا اگر slim هم بود خیالی نیست.. حتما بگید که بازی blue-ray روش هست یا نه. دوستان توجه کنن که نیان قیمت بالاتر از بازار برای fat ها بخوان،هر چی باشه الان fat بین 260-280 هستش.

لطفا بگید کجا هستید، اگر شهرستانید شرایط خرید رو بگید.

با اینکه اینجا جاش نیست اموزشش و برات گزاشتم بازم ببخشید برای اسپم
[
yjEnJfIbUWfBGAKK.medium

B3arra1jZhOhYLhE.medium

3mHTG61FPCVEjfHU.medium

LYUgcPlCB6oUgWWF.medium

BlchHIOfpKTQ1A34.medium

EeIO6KxlyYIdxh2Y.medium

iTAUF6QsloXFjQRV.medium

PNEmOpqrtUvT54rM.medium
]

فروش

سلام من یه فت 320گیگ دارم ...نوی نو هست .حتی نایلون روش کنده نشده. خداوکیلی حرف نداره .اصلا هم کار نکرده ( یعنی کار کرده خیلی کم) حدودا شبی 2ساعت بازی کردم باهاش
دستگاه هم کلا زیر 2ماه کار کرده کپی خور هم هست و با هارد پر از بازی میدم
یه دیسک اورجینال GT5 هم روش هست اگر خواستی 390 میدم.

اگر کسی خواست این شماره منه تماس بگیره 09126368308

سلام من یه فت 320گیگ دارم ...نوی نو هست .حتی نایلون روش کنده نشده. خداوکیلی حرف نداره .اصلا هم کار نکرده ( یعنی کار کرده خیلی کم) حدودا شبی 2ساعت بازی کردم باهاش

خيلي بالا نيست اين قيمت؟با هارد ٥٠٠ قيمت ٣٥٠ دادن

خيلي بالا نيست اين قيمت؟با هارد ٥٠٠ قيمت ٣٥٠ دادن

داداش به خود دستگاه بستگی داره
دستگاه من هنوز نایلون روش کنده نشده و اصلا استفاده نشده.. من دستگاه و به شرط میدم هادش هم 2سال گارانتی داره. من دستگاهم اینقدر تمیزه که میتونم به جای نو بفروشم ولی این کار و نمی کنم. چون درست نیست. دلیل فروشم هم فقط پول لازم بودن هست. و هرموقع دست و بالم باز بشه دوباره یه 3 میخرم.... :d
خلاصه خیالت راحت. خواستید من آخرش 10 تومن هم تخفیف میدم ولی خداییش دستگاه کار نکرده. کسی هم خواست داخلش رو پر بازی میکنم.

داداش به خود دستگاه بستگی داره
دستگاه من هنوز نایلون روش کنده نشده و اصلا استفاده نشده.. من دستگاه و به شرط میدم هادش هم 2سال گارانتی داره. من دستگاهم اینقدر تمیزه که میتونم به جای نو بفروشم ولی این کار و نمی کنم. چون درست نیست. دلیل فروشم هم فقط پول لازم بودن هست. و هرموقع دست و بالم باز بشه دوباره یه 3 میخرم.... :d
خلاصه خیالت راحت. خواستید من آخرش 10 تومن هم تخفیف میدم ولی خداییش دستگاه کار نکرده. کسی هم خواست داخلش رو پر بازی میکنم.

اخه دوست عزيز،همين الان برم نو با هارد ٥٠٠ بخرم كمتر از ٣٩٠ واسم درمياد.اخه من نميدونم هر كسي قيمت فت ميده يا بالاتر از بازار ميده يا هم قيمت.دسته دوم نبايد كمتر باشه؟؟

اخه دوست عزيز،همين الان برم نو با هارد ٥٠٠ بخرم كمتر از ٣٩٠ واسم درمياد.اخه من نميدونم هر كسي قيمت فت ميده يا بالاتر از بازار ميده يا هم قيمت.دسته دوم نبايد كمتر باشه؟؟

برای اطلاع شما عرض میکنم...
دستگاه مدل اسلیم 320 470 تومن هست عزیزم..
دقت کن مدل اسلیم 320
------------------------------
باز هم میگم من اگه پول لازم نبودم به هیچ عنوان نمیفروختم.. بازهم میل خودتونه. شما حق داری سوال کنید تا اطلاعاتتون زیاد بشه.شما دستگاه منو ببینی فرقی با نو نمیتونی بزاری .

برای اطلاع شما عرض میکنم...
دستگاه مدل اسلیم 320 470 تومن هست عزیزم..
دقت کن مدل اسلیم 320
------------------------------
باز هم میگم من اگه پول لازم نبودم به هیچ عنوان نمیفروختم.. بازهم میل خودتونه. شما حق داری سوال کنید تا اطلاعاتتون زیاد بشه.شما دستگاه منو ببینی فرقی با نو نمیتونی بزاری .

تو نوشته بودي فت كه!!اخر اسليمه يا فت؟

تو نوشته بودي فت كه!!اخر اسليمه يا فت؟

داداش دستگاه من فت هست. من فقط قیمت اسلیم 320 رو دادم که نوش 470 تومن هست

دستگاه من فت 320 گیگ هست نوی نوی نووووووووو..........:) من به شما به اسم کارکرده میدم. ولی شما میتونید بگید نو خریریددد...

داداش دستگاه من فت هست. من فقط قیمت اسلیم 320 رو دادم که نوش 470 تومن هست

دستگاه من فت 320 گیگ هست نوی نوی نووووووووو..........:) من به شما به اسم کارکرده میدم. ولی شما میتونید بگید نو خریریددد...

بابا من که گیج شدم ! خوشتیپ، الان هارد 320 هست 45-50،دستگاه فت نوی نوی نو هست 285-300 .رو هم بذار با هم جمع کن ببین چقدر میشه.تو بدترین حالت میشه با 360 تومن یه فت نو با هارد 320 خرید. شما چجور دستگاهت رو با قیمت اسلیم مقایسه میکنی من نمیدونم. اگر قیمت مناسب میدی بیا وسط.

من نمیخام دخالت کنم
ولی کنسول شما اگه مشماء روش داشته باشه از این کنسول ریفر ها (به قول خودمون استوک)هست مگه اینکه شما خودت روش مشماء بکشی
280 قیمت نوشه و 50 تومان هم قیمت هارد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or