metal کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 5, 2012 #2 فت مدل 40 گیگی دارم الان هارد80 روشه کپی خور سالم تمیز کم استفاده شده قیمت پیشنهادیتو پخ کن اگه مناسب بود میدم
فت مدل 40 گیگی دارم الان هارد80 روشه کپی خور سالم تمیز کم استفاده شده قیمت پیشنهادیتو پخ کن اگه مناسب بود میدم
dmcmasoud کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Sep 5, 2012 #4 نوشته شده توسط metal: فت مدل 40 گیگی دارم الان هارد80 روشه کپی خور سالم تمیز کم استفاده شده قیمت پیشنهادیتو پخ کن اگه مناسب بود میدم بیشتر... بیزحمت قیمتتون رو بگین چون من خریدارم فروشنده شمایین ---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:10 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط alpine: phat 40 gig کپی خور . قیمتت رو برام پ.خ کن بیشتر... شما هم بیزحمت قیمتتون رو بگین بالاخره شما فروشنده ای
نوشته شده توسط metal: فت مدل 40 گیگی دارم الان هارد80 روشه کپی خور سالم تمیز کم استفاده شده قیمت پیشنهادیتو پخ کن اگه مناسب بود میدم بیشتر... بیزحمت قیمتتون رو بگین چون من خریدارم فروشنده شمایین ---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:10 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط alpine: phat 40 gig کپی خور . قیمتت رو برام پ.خ کن بیشتر... شما هم بیزحمت قیمتتون رو بگین بالاخره شما فروشنده ای
baris manco کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Sep 6, 2012 #6 فت40 گیگ دارم...توش چند تا موزیک ویدئوهم هست....280 میدم آخرین فریمور هم روشه 1 ماهه خاموشه
soroush1 کاربر سایت Rating - 80% 4 1 0 Sep 7, 2012 #9 بنده هم خریدارم با قیمت 280 هر کی خواست P.M بده...خریدار واقعی هستم..... با اجازه ی صاحب تایپیک آخرین ویرایش: Sep 9, 2012
dmcmasoud کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Sep 10, 2012 #10 بیا بالا هنوز خریداری نشده منتظظظظظظظررررررررررررررررم
M mr.slim کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 10, 2012 #11 نوشته شده توسط dmcmasoud: بیا بالا هنوز خریداری نشده منتظظظظظظظررررررررررررررررم بیشتر... مسعود خان من که هستم در خدمتت. خواستی پیغام خصوصی بده. ای دی هم که شناسه. همه جا ای دیم همینه
نوشته شده توسط dmcmasoud: بیا بالا هنوز خریداری نشده منتظظظظظظظررررررررررررررررم بیشتر... مسعود خان من که هستم در خدمتت. خواستی پیغام خصوصی بده. ای دی هم که شناسه. همه جا ای دیم همینه
dmcmasoud کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Sep 12, 2012 #12 بیا بالا هنوز خریداری نشده مال دوستمون mr.slim گزینه ی خوبی بود که من سهل انگاری کردم
soroush1 کاربر سایت Rating - 80% 4 1 0 Sep 13, 2012 #14 آقا مسعود شرمنده من از فروش منصرف شدم. UP_____________UP______________UP_____________UP_________UP برای دوست خوبم
آقا مسعود شرمنده من از فروش منصرف شدم. UP_____________UP______________UP_____________UP_________UP برای دوست خوبم
dmcmasoud کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Sep 13, 2012 #15 نوشته شده توسط soroush1: آقا مسعود شرمنده من از فروش منصرف شدم. UP_____________UP______________UP_____________UP_________UP برای دوست خوبم بیشتر... مشکلی نیست داداش مخلصتم هنوز بیا بالا خرید نشده
نوشته شده توسط soroush1: آقا مسعود شرمنده من از فروش منصرف شدم. UP_____________UP______________UP_____________UP_________UP برای دوست خوبم بیشتر... مشکلی نیست داداش مخلصتم هنوز بیا بالا خرید نشده