E Emin3mzizou کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jun 7, 2008 #1 دوستان سلام ! کسی هست که بتونه پک PS3 80GB MGS4 Bundle رو واسه من با قیمت خوب بیاره ؟ اینم عکس این پک :
دوستان سلام ! کسی هست که بتونه پک PS3 80GB MGS4 Bundle رو واسه من با قیمت خوب بیاره ؟ اینم عکس این پک :
mgs3 Loyal Member Rating - 92.9% 13 1 0 Jun 9, 2008 #4 دوسته عزیز بریم تو تایپیک پیام پست بدیم زودتر به نتیجه می رسیم آخه اینجا کسی جواب نمی ده من می خواهم اما اینجا پست دادن بی فایده هست!!!
دوسته عزیز بریم تو تایپیک پیام پست بدیم زودتر به نتیجه می رسیم آخه اینجا کسی جواب نمی ده من می خواهم اما اینجا پست دادن بی فایده هست!!!
E Emin3mzizou کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jun 9, 2008 #5 نوشته شده توسط mgs3: دوسته عزیز بریم تو تایپیک پیام پست بدیم زودتر به نتیجه می رسیم آخه اینجا کسی جواب نمی ده من می خواهم اما اینجا پست دادن بی فایده هست!!! بیشتر... ممنون دوست عزیز . من به اقا پیام گفتم . ایشون هم گفتن که میتونن بیارن فقط باید یه 20-25 روز صبر کنیم که برن دوبی پ.ن : از مدیران عزیز تشکر میکنم و خواهشمندم که این تاپیک رو قفل کنند .......
نوشته شده توسط mgs3: دوسته عزیز بریم تو تایپیک پیام پست بدیم زودتر به نتیجه می رسیم آخه اینجا کسی جواب نمی ده من می خواهم اما اینجا پست دادن بی فایده هست!!! بیشتر... ممنون دوست عزیز . من به اقا پیام گفتم . ایشون هم گفتن که میتونن بیارن فقط باید یه 20-25 روز صبر کنیم که برن دوبی پ.ن : از مدیران عزیز تشکر میکنم و خواهشمندم که این تاپیک رو قفل کنند .......