خریدار PS3 فت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

гадюка

کاربر سایت
Rating - 100%
16   0   0
سلام دوستان.خریدار PS3 فت هستم.مدلشم هم فرقی نمیکنه.بنده تهران هستم.فقط دستگاه هم سالم باشه،هم اینکه تعمیری نباشه.با تشکر از دوستان عزیز.

سلام 80gig فوق العاده تمیز بدون حتی یدونه خش همراه با دوتا بازی god of war3 و wwe12 همراه با فیلم بلوری The Dark Knight و خود دستگاهم اورجینال با آخرین آپدیت سونی 650.000 تومن! البته با این قیمت هم دلم نمیاد بازم باید فکر کنم=((
خوب داداش با اين قيمت يه اسليم اکبند ميخره توجه کن( اکبند)

:))
عجب پست های خنده داری بود :gathering:
ایول از این پست ها بیشتر بزنین تا کمی بخندیم =))

---------- نوشته در 09:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 AM ارسال شده بود ----------

راستی یه آپم کنیم :d

سلام 80gig فوق العاده تمیز بدون حتی یدونه خش همراه با دوتا بازی god of war3 و wwe12 همراه با فیلم بلوری The Dark Knight و خود دستگاهم اورجینال با آخرین آپدیت سونی 650.000 تومن! البته با این قیمت هم دلم نمیاد بازم باید فکر کنم=((
دوست عزیز اولا که قیمتت خیلی خیلی زیاده دوما شما که قصد فروش ندادی چرا پست میدی؟؟!!
ضمنا دوستانی که واقعا قصد فروش دارن بیان.

به ما دو نفر PS3تون رو بفروشيد صواب اخروی داره:d باور كنيد يه عمر دعاتون ميكنيم"آپ"

250 میفروشم با یه دسته بودن شوک هر کی خواست پی ام بده در خدمتیم . 40 گیگ فَت + کابل اچ دی ام آی !

رفيق بنظرم حيف پول بابت فت بدي شما كه داري ميخري برو يدونه اسليم بگير فت هر لحظه امكان چراغ زرد شدنش هست اين يه پيشنهاد برادران بود"آپ"

داداشي فت نگير راست ميگن يه اسليمو يه عمر راحتي يه فت و يه عمر دردسر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or