خریدار PS3 فت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

гадюка

کاربر سایت
Rating - 100%
16   0   0
سلام دوستان.خریدار PS3 فت هستم.مدلشم هم فرقی نمیکنه.بنده تهران هستم.فقط دستگاه هم سالم باشه،هم اینکه تعمیری نباشه.با تشکر از دوستان عزیز.

با اجازه صاحب تاپيك اگه ايشون خريدند منم فت 80 گيگ كپي خور ميخوام كسي داره PM بده"آپ"

آخرین ویرایش:
سلام من یه فت 80 رجیون 2 بسیار تمیز نه زیفر نه تعمیری پلمپ دستگاه هم باز نشده cpu و gpu هر دو 65 نانومتری هرکس ی خواست 320 مقطوع.:d

یه فت 80 دارم ریجن دو فیریمور 4.11 ریفر نیست
دو تا دسته یه دوال شوک یه معمولی
فقط تو بازی های جدید بعد 1 ساعت دور فن میره بالا
قیمت با دوتا دسته 290
با دوال شوک 270

]سلام من یه فت 80 رجیون 2 بسیار تمیز نه زیفر نه تعمیری پلمپ دستگاه هم باز نشده cpu و gpu هر دو 65 نانومتری هرکس ی خواست 320 مقطوع.:dفریمور 3/55.

آخرین ویرایش:
سلام داداش من یه فَت 40 گیگ دارم ، رجن 3 ، فرم ور 4.11 ، بدون تعمیر ، بدون هک ، فقط آنلاین اورجینال بازی شده باهاش...یه دسته در حد آکم باهاش دارم Dual Shock...یه خط و خش داره روش و صدای فنشم مثل بقیه فتاست میره بالا بعضی وقتا...دلیل فروشمم اینه که دو تا کنسول دارم یه اسلیم دارم که از اون استفاده می کنم این داره خاک میخوره میخوام بفروشم...خواستی عکس از دو تا کنسول میذارم که ببینی ...دوست داشتی پی ام بده معامله کنیم داداش

نميدونم چرا بعضي ها كه اصلا قصد فروش ندارن ميان الكي پست ميدن!"آپ"

سلام من یه فت 80 رجیون 2 بسیار تمیز نه زیفر نه تعمیری پلمپ دستگاه هم باز نشده cpu و gpu هر دو 65 نانومتری هرکس ی خواست 320 مقطوع.:d

]سلام من یه فت 80 رجیون 2 بسیار تمیز نه زیفر نه تعمیری پلمپ دستگاه هم باز نشده cpu و gpu هر دو 65 نانومتری هرکس ی خواست 320 مقطوع.:dفریمور 3/55.
سلام.اخرش چند میدی شما!!:d

سلام 80gig فوق العاده تمیز بدون حتی یدونه خش همراه با دوتا بازی god of war3 و wwe12 همراه با فیلم بلوری The Dark Knight و خود دستگاهم اورجینال با آخرین آپدیت سونی 650.000 تومن! البته با این قیمت هم دلم نمیاد بازم باید فکر کنم=((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or