خریدار Ninja Gaiden Sigma و Ninja Gaiden Sigma 2

Kavigne

کاربر سایت
Rating - 100%
6   0   0
درود ؛ دوستان عزیز این دو را خریداریم ...
نینجا گایدن سیگما و نینجا گایدن سیگما 2 ، مشخصه . هر دوی عناوین برای PS3 هستند ...
اولی ریجن 3 ، دومی هم فرقی نمیکنه خیلی ، ترجیحا 2 ...
اسپم هم فک نمیکنم بشه داد ، پتانسیل تاپیک واسه اسپم پایینه . تونستید بدید :دی رفقا اومدید این ور تاپیک رو UP کنید ؛ ممنون ...

خیل خب پس اون شمارتو پی ام کن واسم :دی شنبه میرم کلاس دم عصری میرم توپخونه اگه پیدا کردم همونجا قیمت میگیرم بهت زنگ میزنم اگه قیمت خوب بود واست بگیرم :دی

69550977525593086572.jpg
up:دی

ای بابا من رفتم پرسیدم از اونموقع یادم رفت بهت بگم =)) الان یهو یکی از پستات رو تو تاپیک گیرز دیدم یادم افتاد قرار بوده واست بازی بخرم :دی

بهر حال خوب شد 2 رو خریدی چون من گیرش نیوردم ... یه سیگما 1 گیر اوردم ریجن 2 ولی طرف فکر کرده بلانسبت با خر طرفه !!

راست راست وایساده میگه 50 تومن !! چرا ؟ چون بازی قدیمی ـه و گیر نمیاد !!

بهتره بگردی از بچه های سایت بخری ... یا اگه به جونت بستس من همینو واست بگیرم فردا ؟ :دی

ای بابا من رفتم پرسیدم از اونموقع یادم رفت بهت بگم =)) الان یهو یکی از پستات رو تو تاپیک گیرز دیدم یادم افتاد قرار بوده واست بازی بخرم :دی

بهر حال خوب شد 2 رو خریدی چون من گیرش نیوردم ... یه سیگما 1 گیر اوردم ریجن 2 ولی طرف فکر کرده بلانسبت با خر طرفه !!

راست راست وایساده میگه 50 تومن !! چرا ؟ چون بازی قدیمی ـه و گیر نمیاد !!

بهتره بگردی از بچه های سایت بخری ... یا اگه به جونت بستس من همینو واست بگیرم فردا ؟ :دی
طرف زیادی خوشحال زده :دی این قیمتی که داده یه کم بالاتر قیمت ریجن 3 ـشه :دی
up :دی

به قول خودت یه سوکر هم روش مجانی میدم:d
سوکر 12 چه آشغالیه :)):)) :دی !
آپ آقا ... :دی
علی رضا مرسی .

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:49 PM ارسال شده بود ----------

images

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or